Arama sonuçları: *

1. M

i5-12400F - RTX 3060 Ti sistemde oyunlarda kasma hissiyatı ve stuttering

•RAM: Crucial Ballistix 2x8 16GB 3600Mhz •Ekran kartı: Asus Dual RTX 3060 Ti •Anakart: Asus Prime Z690-P D4 •İşlemci: Intel Core i5 12400F • Monitör: Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1ms (DisplayPort kablosu ile kullanıyorum.) İyi akşamlar arkadaşlar, 1 sene daha olmadı bir PC almıştım...
  2. M

Bilgisayarımda Bluetooth gözükmüyor.

Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma Bluetooth ile oyun kolu bağlayacağım ama aygıt yöneticisinde ve ayarlarda hiçbir yerde yok. YouTube'dan yerli yabancı videolar izledim fakat sorunuma çözüm olmadı. Yardım edebilir misiniz?
  3. M

Tek bilgisayardan 2 kulaklığa aynı sesi nasıl verebilirim?

Arkadaşlar 1 tane kablosuz G435 ve 1 tane de kulak içi kulaklığım var. Arkadaşım gelecek o yüzden 2 kulaklıktan nasıl aynı sesi alabilirim. Anakartım ASUS Prime Z690p D4, ayrıca monitörümde jak girişide var. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. M

Yardım Logitech G435 alınır mı?

Kablosuz ve Bluetooth ile bağlanabilen bir kulaklık arıyorum. Bu kulaklığı önerir misiniz? Şuan da 1200tlye gamingentr de satılıyor. Kullanan biri varsa artılarını ve eksilerini yazabilir mi?
  5. M

Yardım Monitörümde 1 tane ölü piksel var. İade etmeli miyim?

Bugün İtopya'dan almış olduğum Gigabyte G24F-2 modeli elime ulaştı. Monitörü kurdum ama siyah renkte belli olan 1 ölü piksel var. Sizce bu ileride sorun yaratır mı? Bazıları büyüyebilir diyor. O yüzden iade etmek istiyorum açıkçası. Sizce 14 gün dolmadan iade edeyim mi? Yoksa kullanayım mı? Bu...
  6. M

Yardım 1500 TL Bütçe İçin Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bütçem 1500TL kablosuz bir kulaklık almak istiyorum. İstediğim özellikler: - Kablosuz - Bluetooth desteği(Mobil cihazlar için) - Fiyatına göre fena olmayan bir mikrofon ve çıkarılabilir olması - FPS oyunlarında iyi ses alabilmek - Ergonomik ve rahat Aklımda G435 var iyi midir? Yoksa var mı başka...
  7. M

SSD'min yazma hızı düşük ve oyunlarda takılmalar oluyor.

Bir kaç ay önce bir bilgisayar aldım ilk kurup oynamaya başladığımda hiç takılma yoktu ama şimdi takılmalar oluyor. Pubgde ultra ayarlarda takılmazken şimdi orta ayarlarda bile takılmaya başladı. Crystal Disk Marktan SSDmi test ettim ve yazma değeri düşük çıktı olması gerekenden.Ekran kartı...
  8. M

İntel Gamer Days ile gelen COD Modern Warfare II 2022yi nasıl yüklerim?

Birkaç ay önce Gamingentr'den bir PC aldım. Yanında da CoD MW II hediyesi vardı. Gamingentr ekibiyle konuştum ve bana oyunun kodunu verdiler. Ben de Intel Software Advantage Program için hesap oluşturdum ve Master key yazan yere oyun kodunu girdim. Oyunu algıladı ama oynamam için ne yapmam...
  9. M

4000-4500TL Bütçe için Gaming Monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar 4000-4500tl arası bir bütçede IPS, 144Hz ve üstü, pivot, 24" 1080p bir monitör istiyorum. Genel olarak FPS ve hikayeli oyunlar oynayacağım. Bu fiyatlarda olacağını düşünmüyorum ama 2K 27" varsa da önerebilirsiniz. Herkese teşekkürler.
  10. M

Microsoft Store kendi kendine Nvidia sürücüsünü güncelliyor.

İyi akşamlar arkadaşlar. Sorunum şu DDU ile NVIDIA sürücümü silip NVIDIA sitesinden en güncel sürücü olan 472.12 sürümünü kuruyorum. Daha sonra PC'yi yeniden başlattıktan sonra Windows Update veya Microsoft Store NVIDIA sürücüsünü 512.15e yükseltiyor. Ben 472.12 sürümünde kalmasını istiyorum...
  11. M

İ5 12400f için kule tipi veya sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar 2 gün önce yeni bir bilgisayar aldım. İşlemcim Prime95 testinde 100, furmarkın cpu burner testinde 91 dereceyi gördü. Sıvı soğutma veya kule tipi bir soğutma istiyorum. Dün konu açmıştım, stok soğutucu yetersiz dediler. Öneri yapabilir misiniz? Bütçe 1500-1800TL arası. Kasam GT301 o...
  12. M

İ5 12400f Yüksek Sıcaklık Problemi

Arkadaşlar dün yeni PC aldım. Bilgisayara FurMark ve Prime95 ile stres testi yapıyım dedim. Ekran kartının sıcaklıkları normal ama i5 12400f stok soğutucuyla Prime95 testinde 100 dereceyi gördü. Ben de hemen bilgisayarı kapattım. Şu an boşta 51-54 derecelerde yardımcı olabilir misiniz?
  13. M

Bu iki bilgisayar sizce alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/191073/blade-6750xt-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-rx-6750-xt-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gaming.gen.tr/urun/191050/nova-6750xt-intel-i5-12400f-asus-dual-rx-6750-xt-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar sistemler...
  14. M

23.000 TL bütçe ile PC önerisi

Arkadaşlar bütçem 23.000TL toplanabilecek en iyi sistem nedir acaba bu bütçede? AMD ekran kartımdaki sorunlardan dolayı NVİDİA ekran kartı almak istiyorum ama AMD' de önerebilirsiniz. 2K ve 1080p oyunculukta darboğaz yapmayacak bir sistem istiyorum. Yardım edebilir misiniz? Elimde Crucial...
  15. M

Asus Prime Z690-P vs Asus Tuf Gaming B660m Plus

Arkadaşlar hangisini almak daha mantıklı?
  16. M

650w PSU Bu Sistem İçin Yeterli mi?

Arkadaşlar Nova 3070ti PC nin stoğu gelmiş fakat PSU 650w olmuş yeterli midir?https://www.gaming.gen.tr/urun/150581/nova-3070ti-intel-i5-12400f-asus-tuf-geforce-rtx-3070-ti-gaming-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  17. M

NOVA 3070Tİ Sistem Stok Durumu

Arkadaşlar Nova 3070ti sistem stoğu bitmiş. Stok tekrar gelir mi 1 hafta içinde?
  18. M

Çözüldü✓ ADATA SU630 SSD'ye Secure Erase İşlem Yapamıyorum.

Arkadaşlar Adata SU630 480gb SSD'im var. PC'yi de satıcam. Adata Toolbox indirdim ama security erase için Windows 8 ve üstü desteklenmiyor diyor. Nasıl geri döndürülemeyecek şekilde bu SSD den verileri silebilirim?
  19. M

Çözüldü✓ Bilgisayarı satmadan önce neler yapılmalı?

Arkadaşlar eski PC’mi satıcam. Windows kurtarmadan sıfırlayıp LLF işlemini mi yapmam gerekiyor? Yoksa sadece LLF yapsam olur mu? Bunların dışında satmadan önce yapılacak ekstra şeyleri yazabilirmisiniz? Teşekkürler şimdiden.😊
  20. M

Android Maksimum 5000TL bütçe ile telefon önerisi

Arkadaşlar annem yeni telefon almak istiyor. Fotoğraf kalitesi, batarya ömrü ve depolaması 64gb/128gb bir telefon önerebilir misiniz?
Geri