Arama sonuçları: *

• Users: Quiwick
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Aradaki fiyat farkına değer mi ?

Arkadaşlar Gigabyte RX9060xt gaming oc 16gb modeli ile Sapphire Pulse rx9060xt gaming oc modeli arasındaki fiyat farkına değer mi ?
  2. Q

Win 11 geçtiğimden beri olan hata

Hocalarım win 11 e geçtiğimden beri şöyle saçma sapan bir hata oluyor alt tab atınca düzeliyor ama her seferinde yapması biraz sinir bozucu discord da flnda değişik hatalar oluyor varmıdır önerileriniz ? Ekran kartı Driverı fln güncel. Ekran kartım RX7600 işlemcim R5 5500
  3. Q

Max 1000tl civarı mouse önerisi

Arkadaşım için mouse bakıyoruz max 1000tl bütçesi var tabi daha uyguna olursa daha güzel olur bu bütçelerde ne önerebilirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
  4. Q

50k Bütçe oyun için laptop önerisi

Toplam 50k bütçem var oyun için laptop bakıyorum önerileriniz nelerdir? Herkese teşekkürler.
  5. Q

2.5k mekanik klavye önerisi

Arkadaşım için mekanik klavye bakıyoruz tercihen ekranlı istiyor 2.5k bütçesi var ekranlı ekransız önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler herkese.
  6. Q

Düşük bütçe gamepad önerisi

Çok bütçem yok 600tl civarına gamepad önerisi yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  7. Q

İtopya değişim/iade ne yapmalıyım

Arkadaşlar G24F-2 monitörümü itopya ya yollamıştım çizgilenme sorunundan dolayı servis point değişim/iade kararı verdi 22.09.2025 ten beri değişim önerisi için bekliyorum itopya hala servisten tedarikçi firmadan arena bilgisayardan fln monitör önerisi bekliyoruz diyor beklemekten sıkıldım iade...
  8. Q

AULA F75 Kasa Fİyatı ?

Arkadaşlar elimde fazladan Aula F75 birinden teklif geldi sadece kasasını istiyor bunun kasası kaça gider ? 900TL teklif verdi. Siyah Modeli Graywood v3 olan.
  9. Q

İtopya monitör iade/değişim çıktı

Arkadaşlar itopya ya G24F2 monitörümü yollamıştım bilgi almak için bugün servisi aradım dün iade/değişim çıkmış isteyebileceğim herhangi bir model var mı ne önerirsiniz ? İtopya da bilgi vermiyor peşine düşmediğiniz sürece haberiniz bile olmuyor.
  10. Q

VDSL Modem Önerisi lazım

Arkadaşlar Keenetic extra kn-2112 modemi almayı düşünüyorum fakat daha öncesinden keenetic carrier almıştım 2 hafta sonra elektrik kesintisinde(yıldırım düşmesi) modem yanmıştı ve herhangi bir şekilde garanti desteği alamadım bu yüzden kararsızım. Almadan önce foruma danışmak istedim sizce ne...
  11. Q

G24F-2 firmware update yaparken kapandı

G24F-2 monitörüne sahibim sitesinde bulunan utility leri kurdum ardından firmware i kurarken ekran bi anda gitti power ışığıda yanmıyor hiç bir şekilde açamıyorum daha önce yaşayan var mı yada yapabileceğim bir şey ?
  12. Q

Bu fanları hangi girişe bağlamam gerekiyor

Arkadaşlar geçenlerde paylaşılan CMT580B kasasını aldım ancak daha önce molex fanlar harici fan kullanmadığım için girişlerinin nereye bağlanması gerektiğini tam bilmiyorum fotoğrafını bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. B450tomahwk max ıı anakarta sahibim
  13. Q

Sistem Önerisi 65k bütçe

Max 65k bütçe ile sistem bakıyorum önerilerinize açığım arkadaşlar
  14. Q

Fotoğraftaki fiber mi ?

Bir arkadaşımın apartman girişine bu dolaptan koyulmuş 1 hafta önce fln dairelere herhangi bir kablo çekilmemiş ve internetten sorgulatınca da max 85mbit e kadar görünüyor bu fiber midir ? Ve süreci hızlandırmak için ne yapabiliriz ?
  15. Q

Sistem tek seferde boot etmiyor

Arkadaşlar 3-4gündür böyle sistem ilk açılışta boot etmiyor tuşa basılı tutup kapatıp açınca boot ediyor. Resmini bıraktım sol üst köşede çizgi çıkıyor sadece. Anakart VGA ışığı da yanıyor böyleyken. Sistem Özelliklerim; RX7600 R5 5500 B450 tomahawk max ıı crucial ballistix 2x8ram samsung...
  16. Q

5k bütçeyle ne önerirsiniz

Arkadaşımın Kulaklık ve mouse için toplam 5k bütçesi bu bütçede ne önerirsiniz ?
  17. Q

R5 5600 geçmeye değer mi ?

Sistemimi aşağıya yazdım arkadaşlar şuan 3800tl bütçem var sizce işlemci yükseltmeye değer mi ? RX7600 R5 5500 B450 tomahawk max ıı 2x8 crucial ballistix 3200mhz cl16 Evga supernova gt650 psu
  18. Q

Uygun fiyatlı vdsl modem önerisi

Arkadaşlar TT nin klasik modemi olan w9970 modemim yıldırım düşmesi sonucu yandı ve 2024 aralıktan beri fiber kabloları direklerde sarılı duruyor bu sebepten dolayı uygun fiyatlı sorunsuz bir vdsl modem arıyorum ne önerirsiniz ?
  19. Q

2.5k klavye önerir misiniz?

Arkadaşım için klavye arıyoruz ne önerirsiniz ? Apex 3 tkl kullanıyordu normalde kırıldı. Bütçe 2500TL
  20. Q

2.5k bütçe m2 ssd önerisi

2.5k civarı bütçem var biraz geçebilir 1tb lık m2 ssd bakıyorum ne önerirsiniz ?
Geri