Arama sonuçları: *

• Users: Pattisiniz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pattisiniz

Yardım Canon ve Fujifilm Kamera Önerileri

Patronum ürün fotoğrafları ve video içerik üretimi için bir kamera almaya karar verdi ve bu konuda bana danıştı. Fotoğraf ve video çekimlerinde kullanılacak bir model arıyorum. Canon veya Fujifilm markalarından önerebileceğiniz kamera tavsiyelerini paylaşırsanız sevinirim (patronum için Canon...
  2. Pattisiniz

Öneri Sizce bu laptop bu fiyata alınır mı?

💫*MSİ THİN GF63*💫 ✅ *15.6” FHD EKRAN* ✅*İ7 12650H* ✅*16 GB RAM* ✅*RTX 4050 6 GB E.K* ✅*512 GB SSD* ✅*IŞIKLI KLAVYE* ✅*KOZMETİK 10/10* ✅*ADAPTÖR ORİJİNAL* ⭐️ *ÜCRETSİZ KARGO* 📦 ✅🔋*BATARYA SAĞLAM*🔋 Garantisi yok teşhir ürünü garantisi satıcının kendisi. Satıcının garantisi sağlam...
  3. Pattisiniz

Yardım 30000-35000 TL civarında laptop önerir misiniz?

Merhaba 30000-35000 civarında laptop almayı düşünmekteyim önerilere açığım. 2. El temiz garantisi bitmemiş düşünebilirim. 4060 ekran kartı düşünmekteyim.
  4. Pattisiniz

Vatandan bu sistem alınır mı? Veya başka bir öneriniz var mı?

Merhaba hazır sistem alacağım önerilere açığım Aşağda ki linkte ki sistemi almayı düşünüyorum şuan sistemde ki yükseltmeler de aşağıda belirttim başka önerilerede açığım. Vereceğiniz önerilerde Nvdia ekran kartı ve Intel işlemci istiyorum. 2. El sistem düşünebilirim. Bütçe 30000TL civarı...
  5. Pattisiniz

Hangi ekran kartı sizce?

ASUS ProArt GeForce RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X Black 16GB OC GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı Sizce hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
  6. Pattisiniz

Yıl 2024 30000 her şey dahil sistem olur mu?

Yıl olmuş 2024 30000 TL fiyat bandında her şey dahil (monitör klavye mouse ve kulaklık) f/p sistem olur mu?
  7. Pattisiniz

Öneri 25-30K arası laptop önerir misiniz?

Merhabalar 25-30k arası bir bütçem var Max 32K civarı olabilir zorlarsam laptop almayı düşünüyorum aklımda https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-7n9v3ea-i5-13500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,404356580.html bu var sizce bu nasıl bunun haricinde ne...
  8. Pattisiniz

40000TL her şey dahil sistem önerisi

Merhaba ortalama 40000TL bütçem var Max 5000 zorlayabilirim RTX 4000 seri bir sistem düşünüyorum.
  9. Pattisiniz

Öneri 10000TL civarı okul laptop önerisi

10000TL civarı laptop istiyorum derslerimi çalışmak için liseye gittiğim için ders çalışmam için laptop almayı düşünüyorum sizce 2.el mi almalıyım 0 mı karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
  10. Pattisiniz

Laptop alacağım derslere katılmak için V.s

Merhaba çok ağır bir şey için kullanmıycağım oyun v.s oynamayacağım sadece ders araştırma için kullanacağım hangi laptopu önerirsiniz
  11. Pattisiniz

Çözüldü✓ Hem okul için hem oyun için kullanacağım bir laptop önerisi

Merhaba laptop kulaklık mouse alacağım önerilerinizi alabilir miyim
  12. Pattisiniz

Çözüldü✓ Msi laptop önerisi istiyorum

Merhaba msi laptop almayı düşünüyorum hem yazılım hemde oyunlar için kullanacağım bütçe 30000-40000 arası
  13. Pattisiniz

Çözüldü✓ 30000 TL'ye Her Şey Dahil Sistem önerir misiniz?

Merhaba 30000 TL bütçem var ve her şey dahil bir sistem toplamak istiyorum klavye mouse monitör dahil önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler...
Geri