Pattisiniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 30000
Merhaba msi laptop almayı düşünüyorum hem yazılım hemde oyunlar için kullanacağım bütçe 30000-40000 arası
Dell veya lenovo önerin nedirdell veya lenovo tercihim olurdu dostum msi şişirilmiş balon fiyatlar
Dell veya lenovo önerin nedir
Abi çok şık bir laptop ya, beyaz biraz leke tutar ama o kötü bir tık. Soğutma çok önemli, bundan iyisi yoksa ne güzel.![]()
Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Soğutma anlamında bundan daha iyisi yok en azından bundan 1 yıl önce öyleydi özellik olarak karşılığını verir mi bilmem ama kasa olarak baya sağlam
Katılıyorum siyahı var ama işlemci ryzen 5 5600hDell aldım ben memnunum, fiyat performans ürünüydü. MSI biraz cebinde parası olan adamın bakacağı marka. Ama 30K'ya MSI da alırsın problem yok, üstteki arkadaşın dediği gibi Lenovo da değerlendirilebilir. Lenovo Legion serisi çok hoşuma gidiyor mesela benim. Bu arada ASUS TUF'lara fln da bakabilirsin. Markaya çok takılma bence, bak en iyi özellikli hangisi ise al onu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi çok şık bir laptop ya, beyaz biraz leke tutar ama o kötü bir tık. Soğutma çok önemli, bundan iyisi yoksa ne güzel.
Ben de öyle düşünüyordum kanka da geçen bir ASUS TUF gördüm, o biçimdi yani. Bulursam linkini atarım.Katılıyorum siyahı var ama işlemci ryzen 5 5600h
Bide bu fiyatta adus tuff vs. Bakılmaz bence kanka
Buldum bak bu.Ben de öyle düşünüyordum kanka da geçen bir ASUS TUF gördüm, o biçimdi yani. Bulursam linkini atarım.
Bu kasayı bende gördüm ama legion bunu çerez niyetine yer aradaki seviye farkı yüksekBen de öyle düşünüyordum kanka da geçen bir ASUS TUF gördüm, o biçimdi yani. Bulursam linkini atarım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buldum bak bu.
![]()
ASUS Tuf Dash 15.6
ASUS Tuf Dash 15.6'' Fhd 144hz - Intel Core I7 - 16gb Ddr5 Bellek - Nvıdıa Geforce Rtx 3070 Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fiyat uçuk tabi de hiç TUF beğeneceğimi sanmazdım ama hoşuma gitti.
Kanka teknik açıdan bilmiyorum da görüntü olarak benim de en çok beğendiğim laptop modeli şu an Lenovo Legion. İkinci olarak da ASUS ROG Strix.Bu kasayı bende gördüm ama legion bunu çerez niyetine yer aradaki seviye farkı yüksek