Arama sonuçları: *

1. Sniper Mask

İnstax mini 12 alınır mı yoksa daha iyi alternatifleri var mı

Merhabalar ablama doğum günü hediyesi olarak instax mini almak istiyorum, kendisi çektiği fotoğrafları çıkartmayı seviyor anı olarak saklamak veya duvara asmak için. Ben de beğeneceğini düşünerekten instax mini 12 almak istiyorum çünkü bildiğim kadarıyla kullanması basit ve kendisi zaten...
  2. Sniper Mask

9070XT için işlemci ve anakartı önerisi

Merhabalar, yakın zamanda fiyatlar uçmadan sistemimi yükseltme kararı aldım bunun içinde 9070XT ekran kartı aldım. Şimdi anakart ve işlemci olarak aslında asus veya msı marka b850 ve 7 7800x3d düşünmüştüm ama her yerde farklı yorumlar görünce kafam karıştı. Örneğin bazıları x3d belleği önemli...
  3. Sniper Mask

Patriot viper güzel mi? alınır mı?

Merhabalar, ram alacaktım aklımda da Kingston fury 6000mhz cl30 ramler vardı ama şimdi alacaktım fiyatı 15bin tl olmuş şimdi biraz bakındım bu ramleri buldum patriot viper venom ama marka çok güvenilir gelmedi. Size sorum; sizce aradaki farka rağmen kingston mu almalıyım yoksa bunları da alsam...
  4. Sniper Mask

Wordpress eklentileri güncelledikten sonra kritik bir hata oluştu diyor

Merhabalar, PHP sürümü eski diye uyarı aldım o yüzden dolayı güncellemeye çalışıyordum. Wordpress sitesinde işlemden önce bütün eklentileri güncelleyin diyordu ben de güncelledim sonra böyle bir hata almaya başladım. Yedeğim var ama wp-admin sayfasına giremiyorum sorunla daha önceden de...
  5. Sniper Mask

Uzun vadeli kullanım için RAM seçimi konusunda yardım

Merhabalar yakın zamanda sistemimi yükseltme kararı aldım ve parça parça ilerliyorum, şu an için aklımda işlemci olarak Ryzen 7 7800x3d (9070xt için) ama ilk başta ekonomik olması için 5 7500F te alabilirim ikis arasındayım. Şimdi bu işlemciler için ram seçmeye çalışıyorum, sistemi de çok uzun...
  6. Sniper Mask

32gb ddr4 mü 16gb ddr5 mi? ve işlemci önerisi

Merhabalar yakın zamanda ekran kartımı yükselttim ve şimdi de diğer parçalarımı ekran kartına uyacak şekilde yükseltmek istiyorum. şimdi önümde 2 seçenek var 1. seçenek: Am4 soketli bir 4 adet ram slotu olan bir anakart alıp elimdeki corsair ramlarin aynısından 2 adet daha 8lik alıp 32gb...
  7. Sniper Mask

Öneri RX 9070 XT mi RTX 5070 mi?

Merhabalar yıllardır Nvidia ekran kartlarını kullanan biri olarak ve teknolojilerinden de severek yararlanan biri olarak 3060 ekran kartımı yetersiz bulduğum için yükseltmek istiyorum. Ama sorun şu, 5070 mi almalıyım yoksa RX 9070XT mi almalıyım arada kaldım. Kağıt üzerinde 9070xt 5070Ti...
  8. Sniper Mask

Çözüldü✓ RTX 306012gb oc ekran kartıma fiyat biçme

Merhabalar, elimde Gigabyte eagle oc 3060 12gb bir ekran kartı var. ısınma problemi vs.. hiç yaşamadım ve ekran kartını sadece oyun için kullandım ve sadece arada sırada hikaye oyunu oynadığım için ekran kartı çok zorlanmadı. Bu nedenden dolayı elimden çıkarmak istiyorum çok bir acelem yok o...
  9. Sniper Mask

AJAZZ AK870 Alınır mı?

Yakın zamanda elimdeki custom klavyemin 4-5 adet tuşu bozulduğundan dolayı klavye değiştirme kararı aldım. Bu yüzden de amazonda uygun fiyatlı bir klavye arıyordum ve Ajazz ak870 dikkatimi çekti. hotswap özelliği olmasından dolayı alma kararı aldım ancak konu hakkında daha bilgili kişilere...
  10. Sniper Mask

🔥İndirim Realfit F3 ANC'li kulaklık tekrar indirimde!

Dün hakkında bir konu görmüştüm fakat çoğu kişi indirimin bittiğini yazmıştı ve tekrar indirime girer mi acaba? tarzında sorular görmüştüm bu yüzden tekrar indirime girdiğini görünce konusunu açayım dedim önceki indirimde kaçıranlar alabilir (yanlış hatırlamıyorsam öncekinde de vergi dahil 200₺...
  11. Sniper Mask

Steam rızam dışında başka hesaba award atılıyor

Eskiden de aynısını yaşamıştım, Hesabımda stem guard, 2-step verification vb... güvenlik önlemleri olmasına rağmen anlamadığım bir şekilde hesabımdaki steam pointler ile biri kendi hesabına award atıyorç Bu durum başına gelen başka biri varmı ve çözümü nedir, nasıl engellerim? Steam puanlarımı...
  12. Sniper Mask

GameBooster Monitör Alınır mı

https://www.itopya.com/gamebooster-238-gb-2420cf-200hz-1ms-freesync-g-sync-hdmi-dp-fhd-va-curved-gaming-monitor_u23728 sizce bu monitör fiyatına değer mi lütfen onun yerine bunu al şunu al diye öneriler yapmayın sadece fiyatına değer mi değmez mi veya ghosting vb bir problemi var mı onu...
  13. Sniper Mask

Cooler Master MM711 Beyaz mouse alınır mı

Cooler Master MM711 model beyaz mouse'si 690₺ den 500₺ ye düşmüş sizce alınır mı güzel mi
  14. Sniper Mask

bilmediğim yabancı numaralardan mesaj alıyorum

son bir kaç gündür bilmediğim yabancı numaralar bana "ben jimmy" yazıp duruyor bir de arıyorlar. Benden başka başına gelen var mı varsa nasıl kurtulacağım bunlardan yardım ederseniz sevinirim
  15. Sniper Mask

Site Tasarımı İçin Yazılım Öğrenmek istiyorum!

Öncelikle merhaba, ben site tasarlamak için yazılım öğrenmek istiyorum. daha önce hiç dfeneyimim olmadı. site yapabilecek kadar yazılım öğrenmek istiyorum hangi dilleri öğrenmem yeterlidir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  16. Sniper Mask

Oyun oynarken aynı anda müzik dinleyemiyorum

Ben arkadaşımla oyun oynarken aynı anda arkada müzik dinlemek istiyorum fakat eğer müzik açarsam arkadaşımı duyamıyorum, müziğin sesini kısıyorum bu seferde arkadaşımın sesinden müziği duyamıyorum, discord'un biri konuştuğu zaman sesi kısma özelliğini açtım fakat bu sefer de her biri...
  17. Sniper Mask

2k bütçe için kablosuz mouse önerisi

arkadaşıma oyun için kullanmalık bir kablosuz arıyorum logitech, asus, razer vb... bilindik markalar tercimizdir. (bütçenin biraz daha üstüne çıkılabilir)
  18. Sniper Mask

Beyler karşımda extreme Atatürk düşmanı var ne yapmalıyım?

Beyler karşımda fena Atatürk düşmanı var yok atatürk batılaşmak için kadınları soydu ayyaştı osmanlıyı bitirdi falan diyor tarihten de hiç anlamam ne diyeceğim ben buna acil yardım 😃
  19. Sniper Mask

900₺ PSP 3000 konsol buldum alayım mı?

sahibinden de 900₺'ye PSP 3000 konsol buldum biraz pazarlıkla 600₺ 700₺ yapsam sizce almaya değer mi? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sony-psp-e1004-canta-adaptor-159-oyun-1103945234/detay
  20. Sniper Mask

Akakçe Anker Q10 Ani Fiyat Düşüşünün Sebebi Ne?

Üst tarafta da görebileceğiniz gibi Fiyatı 1700₺ bandındaki kulaklık bir anda 630₺'ye düşmüş ilerleyen haftalarda da aynı şekilde aynı fiyat düşüşleri olmuş. aslında bu olayı çoğu şeyde görüyorum. bu olayın sebebi nedir acaba akakçe'nin hatası mı yoksa indirim geliyor da biz mi kaçırıyoruz. ve...
Geri