Arama sonuçları: *

1. hasanberkgcm

Ehliyet sınavından kaldım.

Çok söze gerek yok, moral fln sıfır. Sınavdan yeni çıktım ve 33 doğruyla kaldım. 2. Sınav in 1000tl istiyorlar ve tarihi vs. Belli değil. Ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Uygulamalardan çıkmış soruları çözdüğümde hep geçiyordum. Bi girdik sınava, oh mis gibi kolay sorular fln. Bi de çıkıyosun kaldın.
  2. hasanberkgcm

Ehliyet sınavından kaldım.

Çok söze gerek yok, moral fln sıfır. Sınavdan yeni çıktım ve 33 doğruyla kaldım. 2. Sınav in 1000tl istiyorlar ve tarihi vs. Belli değil. Ne yapıcam hiçbir fikrim yok. Uygulamalardan çıkmış soruları çözdüğümde hep geçiyordum. Bi girdik sınava, oh mis gibi kolay sorular fln. Bi de çıkıyosun kaldın.
  3. hasanberkgcm

Yardım Web Site Tema Önerisi

Selamlar arkadaşlar, açmış olduğumuz firmamız için şöyle şık ve sade bir tema arıyorum. Firma cam balkon ve duşakabin sistemleri üzerine kurulu. Bu sektöre uygun bir tema varsa paylaşırsanız sevinirim. Ücretli olacaksa 200ü geçmezse iyi olur. Wordpress e entegre edilip sorunsuz çalışan bir tema...
  4. hasanberkgcm

Yardım Müzik kanalı için f/p mikrofon önerisi

İyi forumlar. Küçük çaplı bir müzik kanalı için çok pahalıya kaçmadan güzel f/p bir mikrofon arıyorum. Bütçe 500-1500 arası. Evet, müzik işlerinde ekipmanlardan kısılamaz ancak dediğim gibi küçük bir kanal olacağı için deneme ve hobi amaçlı . İçeriğinde çoğunlukla solo piano ve gitar coverları...
  5. hasanberkgcm

Öneri E-YOOSO Z868 için switch ve keycaps önerisi

İyi forumlar, malum çoğumuz e-yooso klavyeleri aldığına göre buna bir de switch ve keycaps lazım. Var mı önerebileceğiniz ürünler? Şöyle ucuza toparlayalım. Geçenlerde pudding keycapsler indirimdeydi ama pek hoş gelmedi bana, bilmiyorum belki bir daha o fiyata bulursam alırım. Varsa sesi...
  6. hasanberkgcm

45k Hazır/Toplama PC önerisi

İyi forumlar arkadaşlar. Elimde hali hazırda ddr5 bir sistem var. 2023 kasım ayının sonlarında İncehesap'dan almıştım fakat pişman oldum. Aldığımdan beri sorunların ardı kesilmiyor. Daha 2 gün önce 3. Kez garantiye gönderişim oldu. Eğer bir daha sorun çıkarsa iade edeceğim. Şimdiden bir sistem...
  7. hasanberkgcm

Yardım 13600KF e hangi ekran kartı alınmalı?

İyi forumlar arkadaşlar. Elimde ddr5 bir sistem var. 2023 ün aralığında indirimlerde almıştım. O zaman bütçe kısıtlı olduğundan ekran kartını kıstım daha sonra yükseltirim diye. Şimdi bi bakınıyorum işlemciyle verimli çalışabilecek ekran kartlarına. Sizlerin de bir görüşünü alayım. Sistem şu...
  8. hasanberkgcm

Yardım 13600KF için soğutma önerisi

Selamlar dostlar. Elimde i5 13600KF işlemci var fakat soğutma olarak ne almalıyım kararsız kaldım. Bütçem çok yok, en fazla 1k. Sıvı soğutma ya da hava soğutma fark etmez, ortalama f/p bir ürün tavsiye ederseniz kafi. Önerilerinizi bekliyorum.. Şunu düşünüyorum şuanlık...
  9. hasanberkgcm

13600KF Hava Soğutma yeter Mi?

Yeni sistem topladım ancak aklıma birkaç sorun takıldı; https://www.incehesap.com/intel-core-i5-13600kf-islemci-fiyati-59520/ islemciye https://www.incehesap.com/gamepower-mystic-argb-cpu-hava-sogutucusu-intel-lga-1700-uyumlu-fiyati-67480/ şu soğutucu yeter mi? bir de...
  10. hasanberkgcm

20-25 Bin TL 2K DDR5 Sistem Önerisi

Selamlar dostlar! Bana nvidia kartlı 2k bir sistem gerekiyor. Dün ki sistemi malum çoğu kişi gibi bende alamadım. O yüzden sizlere danışıyorum. Toplama olur hazır sistem olur uygun fiyatlı bir sistem önerirseniz çok makbule geçer. Şimdi bana diyenler olacak donanım arşivini bekle yeni sistem...
  11. hasanberkgcm

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Bilgisayar Aboneliği 159.99TL'den 5.99TL'ye Düştü!

Xbox Game Pass — Bilgisayar 1 Ay 159,00 ₺/ay 5,90 ₺ için 1 ay Bu süre sonunda ücret 159,00 ₺/ay olacaktır Promosyon döneminin sonunda, aboneliğiniz Microsoft hesabından iptal edilmedikçe normal fiyata ve belirtilen zaman dilimine göre ücretlendirilmeye devam eder. Microsoft Store üzerinden ilk...
  12. hasanberkgcm

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

Steam'de 20 Kasım'dan Önce Alınması Gereken Oyunlar?? "Keşke şu oyunu tl deyken alsaydım." demek istemiyoruz. 😅 Bu yüzden herkes kaliteli ve alınması gereken oyunları yazsın da keşke demeyelim.
  13. hasanberkgcm

Çözüldü✓ DA'nın yeni sistem özellikleri ve fiyat ne olur??

Gunaydınlar.! Dün 11.11 sistemi çıktı fakat birçok kişiyi pek de tatmin etmedi. Beni de öyle. Bence DA imzalı bir sistem değildi. Gerçekten f/p bir sistemdi ama beklentimi karşılamadı. Bu yüzden 1 2 sorum var, cevaplarsanız sevinirim. İyi günler. ;) ** Bir sonraki sistem özellikleri ve fiyatı ne...
  14. hasanberkgcm

Çözüldü✓ max 15k bütçeyle toplama yada hazır sistem önerisi

Selamlarr, bu kasım indirimlerinde bi sistem toplamak istiyorum. Hazır sistemde olur. En fazla 15k bütçem var. Güzel, darboğaz yapmayacak, hoş bi sistem ya da varsa hazır sistem önerirseniz sevinirim. Bu kasım indirimlerinde aldım aldım yoksa alamam.. Şimdiden sağolun varolun.
  15. hasanberkgcm

Anakart + İşlemci + Ram + HDD tavsiyesi

Merhabalar, anakartım arıza yaptığı için yeni donanım parçaları almak istiyorum. Ekran kartımdan memnunum sadece anakart, ram, işlemci mi değiştireceğim, ve yeni bir de hdd almak istiyorum. Bütçem 4500tl - 5000tl arasında. İşlemci olarak i5 10400f, anakart olarak Gigabyte h510m s2h v2 ve ram...
Geri