Arama sonuçları: *

1. E

Sizce bu klavye alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLKTHJZ/ref=asc_df_B0BSLKTHJZ1733353020000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BSLKTHJZ&linkCode=asn&psc=1 red swich ve msi marka olması dikkatimi çekti sizce alınır mı veya 2000tl bütçeye ne alınır?
  2. E

Sizce hangi kule tipi sogutucu almalıyım

https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  3. E

Bilgisayarımı yükselticem sizlere danışmak istedim donanım arşivi ailesi <3

İtopya’dan tam bu ay geçen sene, 2024 model bir sistem aldım. Sistemimde RTX 4060 ekran kartı ve i5-12400F işlemci bulunuyor. Genellikle FiveM ve Valorant gibi işlemci gücü gerektiren oyunlar oynuyorum. Ancak işlemcimin L3 önbelleği düşük olduğu için, 280 Hz monitörümden tam performans...
  4. E

Önerdiğiniz klavye var mı?

bütçe max 2000tl küsüratlara çıkarım sıkıntı yok mekanik olması şart arkadaşlar marka olsun beni üzmesin gidip rampage ya da bilinmeyen markalar olmasın logitech steelseries asus bunun gibi kaliteli markalar olsun 3 tane sayabildim lütfen yardımcı olun 3 gündür bulamadım uygun bana.
  5. E

Uygun Fiyatlı Termal Macun Öneri̇si

uygun fiyatlı olsun hocam abartıya kaçmak istemiyorum günü kurtarmalık 50 100 150 gibi rakamlara termal macun öneri
  6. E

SATA SSD VE RAM ÖNERİSİ ACİL PC YÜKSELTCEM

Sata ssd bütçem 600-700 (250 üstü olsun) Ram 8x2 bütçem 1000 falan
  7. E

MİKROFON ÖNERİ VAR MI BÜTÇE 1000TL ALTI

ALİEXPRES DE İNDİRİM GÖRÜYORUM PEK BULAMADIM
  8. E

Hangi manitör almalıyım?

Asus ROG Strix XG249CM Asus TUF Gaming VG259QM Arasın ' da kaldım sizce hangisini almalıyım?
  9. E

Sizce hangi kulaklığı almalıyım?

1: https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAtt2tBhBDEiwALZuhAPCiOw-qlNlzEGpJOfk_Bi7w2cbwYIFmkvAukyF-ZEkVVrQRjO_2ARoCztMQAvD_BwE 2...
  10. E

HANGİ MANİTÖR ALSAM MANTIKLI?

1: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-r25f-30-24-5-inç-240hz-280hz-oc-0-5ms-pivot-freesync-full-hd-gaming-monitör-siyah-1234744.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA8NKtBhBtEiwAq5aX2AmWZz4VImUaF-BZX1UyhjqlGUngWjG0aDseo_yBtiHkU3vkMPzEqhoCkZ0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 2...
  11. E

İŞLEMCİM DALGALANIYOR ÇÖZÜMÜ NE?

Oyunda işlemcim böyle dalgalanıyor arada çok nadir drop oluyor ekran kartım besliyor ama bunu çözemiyorum çözümü nedir? İ5 12400F V RTX 4060 (GHz 4.4 nasıl çekicem işlemcimim o da 2. sorum)
  12. E

JACK USB DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALCAM YARDIM!

Asus tuf h3 kulaklık kullanıyorum jack girişi yüzünden seimi karşıya oyun sesiyle birlik de veriyor eski kulaklığım rampage usb girişli ve taktım da böyle bir sorun söz konusu değil dönüştürücü alma kararı verdim belki düzeltir sorunumu sizce doğru mu yapiyorum dönüştürücü fotoğrafı aşağıda.
  13. E

MANİTÖR ÖNERİ 4000-6500TL

Oyun için almak istiyorum valorant , csgo için ama film video izlemeyi seviyorum onun için paneli ips düşünüyorum başka panel grubu da olur ama önceliğim ips tabi ki. hz minimun 144 hz önerilerinizi bekliyorum.
  14. E

Asus Tuf H3 Aldım iade edebilir miyim?

kulaklığı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum driver olmadığı için bass mikrofon ayarlarını yapamıyordum neyse dedim şimdi de sesim karşıya giderken arka planda müzik dinliyorum müzik ile beraber karşıya gidiyor sesim çok saçma düzeltmeyi denedim olmadı iade edebilir miyim kulaklığı gaming gen .tr...
  15. E

masaüstü sesini mikrofona verme

Asus tuf h3 kullanıyorum sesim mikrofona gidiyor okey sorun yok ama masaüstü oyun sesleri discord da mikrofonum gidiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim internet de araştırdım da akustik eko ile alakalı diyor onu da kapatıyorum olmuyor
  16. E

Windows 11 Geçilince Dosyalar Silinir mi?

Windows 10 ' dan 11 Geçsem oyunlarım dosyalarım silinir mi? ve Sizce geçmek mantıklı mı?
  17. E

RAM MHz AYARLAYAMIYORUM YARDIM

Sistemi bugün itopya dan satın aldım sistemi kurdum ram hızları 2133 MHz ' de ama benim ramlarım 3200 MHz neyse baktım araştırdım bios girmem gerekiyormuş hiç bir şekilde giremiyorum del basıyorum olmuyor f2 basıyorum olmuyor bios ayarlara girmeden bu işi çözebilir miyim lütfen yardım edin...
  18. E

BİOS AYARLARA GİRMEDEN RAM MHz DEĞİŞTİRME

Arkadaşlar bios açamıyorum itopya aradım pili değişmesi gerekiyor falan filan oyaladılar işte bende ssitemi yeni aldım biosa giremiyorum 3200mhz ramler şuan 2200 çalişiyor bunu nasıl düzeltirim en basit.
Geri