Arama sonuçları: *

• Users: Karans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Amazon.com.tr'den "İkinci El: Yeni Gibi" iPad alınır mı?

Üniversitede not tutmak için iPad almaya karar verdim. Sadece basınç hissiyatı için kaleme fazla para vermek saçma geldiği için stylus alıcam, o konuda da fikirlerinizi bekliyorum. Amazonda araştırma yaparken istediğim ürünün "İkinci El: Yeni Gibi" kategorisinde 5-7 bin tl daha ucuza geldiğini...
  2. K

Genel Amaçlı F/P Dizüstü Önerisi (15.000)

Günlük olarak kullanacağım ve 2-3 yıl dayanabilecek bir bilgisayar arıyorum. Şöyle birkaç aklımda model var ama tam emin olamadım: https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-1-amd-ryzen-7-5700u-16gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82r400r4tr-pm-HBC00006YQYQ6...
  3. K

Sahibinden 25.000TL rtx 4050 laptop alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-msi-thin-i5-12450h-16-gb-ram-512-gb-ssd-rtx-4050-fhd-ips-144-hz-1214685158/detay sizce iyi mi? Çokta yorum da göremedim.
  4. K

Üzmeyecek, arada bi oyun açabilecek laptop önerisi (20k)

Selam herkese, universite ve arada bi yazılım için laptop ihtiyacım var acil bir şekilde. Cok guclu birsey istemiyorum sadece cok kasmazsa ve yazılımda az cok isimi gorecekse muhtesem olur. birde arada bi oyun girebilirim skyrim falan kaldırıyorsa o derecelerde bir şey çok tesekkur ederim...
  5. K

Laptop İçin İşlemci Önerisi

20-30k civarında bütçem var laptop almak için. Laptop önerisi yerine işlemci modeli ve versiyonu sormak istiyorum Üniversitede yazılım yapmak için kullanacağım bir laptop olacak. Ekran kartı fiyatlar çok pahalı olduğu için düşünmüyorum ve ekran kartınında işini görebilecek bir işlemci lazım...
  6. K

F/P kulaklık önerisi (3000'e kadar zorlayabilirim)

F/P kulaklık lazım, oyun için kullanacağım birde mikrofon iyi olursa sevinirim.
  7. K

2-3 bin TL kulaklık önerisi, Fifine H6 alınır mı?

Adam gibi bir kulaklığım yok, arkadaşlarla sesliye her girdiğimizde sesimi almakta sıkıntı yaşıyorlar. 2 ila 3 bin TL arası bir bütçem bulunmakta. İnternetteki araştırmam sonucu Fifine Ampligame H6 adlı bir kulaklığa rastladım, mikide iyi diyorlar sizce alınır mı? veya daha iyi f/p alternatifi...
  8. K

1TB NVME SSD Önerisi

F/P 1TB civarı bir şey arıyorum. Bütçe açısından 3000TL'yi geçmeyecek her şey olabilir. Oyun ve yazılım amacıyla kullanıcam, 500Gb kullanıyordum fakat yeterli gelmiyor, şimdiden teşekkür ederim. NOT: Hepsiburada veya Trendyoldan atmanızı rica ediyorum.
  9. K

İtopya GIGABYTE G24F-2 Boyu

Yakın zaman içerisinde GIGABYTE'nin G24F-2 model monitörünü almayı planlıyorum. Ana sıkıntım ise monitörün boyu, çünkü masamın üstünde kocaman bir raf var. İnternet sitesinde stantsız 30CM civarında, stantla (max veya minimum olduğu yazmıyor) ile 50 cm gözüküyor, maksimum 45 olması lazım benim...
  10. K

Rampage Reaction PSU 2 kez attı, sisteme sizce bir şey olmuşmudur?

İlk olarak selamlar, birkaç gün önce itopyadan rampage Reaction PSU'lu bir sistem aldım. Aşırı güçlü bir sistem ama alırken bayağı uyarı geliyordu çok tehlikeli olduğu ile alakalı. PC'yi ilk kurduğumuzda kabloda galiba bir dolama olmuş. Kasayı biraz hareket ettirince birden güç kablosu üzerinden...
  11. K

Laptop Kendi Kendine Isı yüzünden kapanıyor

Eski Sony Vaio bilgisayarımın içini açtım. Fanın tozunu almak ile beraber fanı çıkartırken CPU ve GPU'da birbirinden ayrıldı. İşlem sonunda PC çok iyi hızlandı. Fakat kendi kendine kapanmaya başladı. Bunun üzerine açık kaldığı sürede Ccleaner speccy programını indirdim. CPU dışında herhangi bir...
  12. K

VOK-ENTRY GTX 1660 Ti alınır mı??

https://www.itopya.com/vok-entryintel-core-i3-10105fpny-geforce-gtx-1660-ti-dual-fan-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgef_h15211 Bu fiyata sizce iyi bir bilgisayarmıdır?
  13. K

Itopya BBL-TYPHOON 9 bin TL alınır mı??

Itopyadan acil bir şekilde PC almam lazım. https://www.itopya.com/bbl-typhoonintel-core-i3-10105fasus-tuf-geforce-gtx-1650-p-oc-4gb16gb-ddr4480gb-ssdgeforce-espo_h16698 bu PC sizce alınır mı? ? Bütçem EN FAZLA 13K TL. Ama ucuz birşeyde alabilirim. Ucuz birşeye karşın parçaları yükseltmeyi...
  14. K

Kendine Müzisyen-Horizon RTX 3050 Sistem alınır mı??

https://www.itopya.com/kendine-muzisyen-horizonintel-core-i3-12100fasus-dual-geforce-rtx-3050-oc-edition-8gb16gb-ddr450_h16453 Ekran kartı iyi gibi geldi. Ama işlemciden emin değilim. Sizce parasına hak eder mi??
  15. K

BBL-STAR GTX 1660 İtopya Sistemi alınır mı??

https://www.itopya.com/bbl-starintel-core-i3-10105fmsi-geforce-gtx-1660-super-ventus-xs-oc-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-s_h16705 kısaca alınıp alınmayacağını açıklarsanız sevirim. Başka önerinizde varsa mutlu olurum.
  16. K

İtopya 10.000 Bütçe ile PC tavisyesi

İtopyadan, 10.000 bütçe ile acil bir şekilde Hazır PC seçmem lazım. Kısaca oyun için lazım. Bütçemi 12K'ya kadar arttırabilirim. Ve itopya dışında, sadece hepsiburada ve pttavm alternatifim var. BAŞKA hiçbiryerden alamam. Şimdiden sağolun
  17. K

Itopya'dan Hangi Sistemi Almalıyım?

1 Aydır uygun fiyatlı bir Hazır bilgisayar bekliyorum ama çıkmıyor. Artık son çare itopyadan almak gibi. Bütçem 10 bin TL ama 12 Bin TL'ye kadar çıkarma şansım var. Sizce aşağıdakilerden hangisi alınır? Parası değil F/p olması ve beni zorlamamasını önemsiyorum...
  18. K

Bilgisayar Toplamakmı Yoksa Hazırmı Almak?

1 Aydır hayalimdeki bilgisayara kavuşamamamın sebebi. Ben toplayalım diyorum bizim elimizden geçsin diyorum, ailemde bana hazır al daha güvenli diyor. Çok arada kaldım. Hazır alalım desek ailem fiziksel dükkandan almak istiyor. Mesala abdullah abi 12K'lık Toplama PC'yi duyurduğunda daha...
  19. K

4400 mhz Anakarta 2 Tane 3600 mhz RAM takmak

Anakartlardaki ve RAM'lerdeki MHz değerinde pek bilgim yok. Tek bildiğim şey anakart nekadar destekliyorsa RAM'lerin okadar MHz'de çalıştığı. Yakında MHz 4400 Destekleyen bir anakart alacağım...
  20. K

Gelecekte AMD'mi Yoksa NVDIA ekran kartlarımı değerlenecek?

Aklımda çok takılan bir soru var. Bildiğiniz gibi AMD yeni FSR 2.0 özelliğini çıkardı. Ve NVDIA'ya çok yakın olduğu söyleniyor. Buna göre baktığımızda ilerideki 2-1 yıl içerisinde hangi ekran kartını daha çok görebileceğiz? Fikirleriniz nedir?
Geri