Arama sonuçları: *

• Users: KaptanMC
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten icim disim doner oldu XD Neyse Onerdiginiz guzel gider dediginiz bir seyler var mi ❓️❓️
  2. KaptanMC

🟢Oyun Oynamak Icin Ekip Araniyorrr🟢

Sa, Beraber Oyun oynayacak Ekip Ariyorum Hazir Ekip olabilir veya sizle beraber Ekip'te kurabiliriz vs... Not: Eger bu konuyu gordugunuzde Ekip bulmussam bile yazin yine'de (Edit: henuz bulamadim 18.01.2026 XD) 19 yasindayim / Oyun konusunda sıkıntı yok Nerdeyse Her turden oyun oynayan...
  3. KaptanMC

Dehset Indirim,Bedava para Konulari Nereye Kayboldu❗

SA, fark ettim de, işte cart curt kampanyalarını birleştirerek neredeyse bedavaya ürün alabildiğimiz ya da para kazandıran konuları pek görmüyorum şu aralar. Yok mu? O muhteşem 50-70 sayfa üzerine konuşulacak o konulardan :kekw: Şaka bir yana, şu sıralar ARC Raiders'ı almayı düşünüyorum üye...
  4. KaptanMC

🔴Hepsiburada Rezilligi❗️

Sa, Kisaca Ozetgecmek gerekirse: Hepsiburada’dan aldığım bir Wi-Fi adaptörü (Abdullah abi’nin paylaştığı) bilgisayarıma ciddi sorun çıkardı. Başta her şey normaldi ama bir süre sonra bilgisayar dondu; CPU aşırı yüklenmeye başladı, fanlar yüksek hızda çalıştı ve voltaj değerleri yanlış okumaya...
  5. KaptanMC

🔴WI-FI Adaptoru Degistirdikten Sonra DC Giremiyorum

SA, 100 Mbps fiber internet kullanıyorum fakat eski Wi-Fi adaptörümün anteni'nin 1'i kayıp ve diğeri gevşek olduğu için 2.4 GHz’de sadece 30 Mbps civarı hız alıyordum. Bu nedenle yeni bir adaptör almayı düşünüyordum. Donanım Arşivi’nin paylaştığı isimsiz (no-name) Wi-Fi adaptörünü aldım ve...
  6. KaptanMC

🔴Televizyon Onerirmisiniz ❓️

SA, Beyler Onceki TV Durduk Yere Bozuldu Ledleri yandi Muhtemelen Kotu bir markaydi arastirdim ve Led Yanma olayi cok oluyormus ozelliklede tamda garanti bittikten bir sure sonra Neyse Suan F/P Bir TV Ariyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim Dusundugum ozellikler -50-65'' Arasi (Onceki 65'' idi...
  7. KaptanMC

🔴 Deprem Oluyor (Acill Uyari)❗

Sa, Beyler Cok Fena sallandi 3 Kez Istanbul Havada Cok Kotu ** Yine Bildirim falan gelmedi ❗ ** Bende Konu acarak haber vereyim dedim XD Anadolu yakasindayim 3 kere sallandi toplam 7-15 saniye araliklar ile her biri 5 saniye falan
  8. KaptanMC

🔴CS2 Bu Charm Ne Kadar Eder ❓️

Sa, Arkadasimla Cephanelik bileti kasip actik ve O'a Patters degeri iyi bir charm cikti ve baktim bu charm'in en iyi rengiymis Sizce Degeri Ne kadar eder ve nereden satabilir bu isten anlayan biri yardimci olursa sevinirim
  9. KaptanMC

🔴 Deprem Oldu Hissetiniz mi 🔴

Beyler Hissettiniz mi ? AFAD ve Kandillinin Sitesine girdin hiç bir Deprem bilgisi yok❗️ Yine Acil durum Uyarısı Falan Çalmadı❗️ Şaşırdık mı ❓ HAYIRRRRR Gene devletimiz iş başında Ne acil durum sistemi nede Deprem bilgi sistemleri çalıştı (Neyseki Mütahit ile Aynı Bina’da Oturuyorum Ben...
  10. KaptanMC

❗️Acill Universite Secimi Icin Son Onerileriniz❗️

Sa, Ek tercih işlemi 1 saat sonra sona erecek ve açıkçası yazılım mühendisliği üzerine düşünüyorum. Zaten kodlama gibi becerilere sahipim, bu nedenle sadece diploma almak için okumayı planlıyorum. AYT puanı yerine TYT puanımı kullanarak 2 yıllık bir bölüm seçeceğim. Bilgisayar programcılığı...
  11. KaptanMC

1000TL Gamepad Onerirmisiniz ❓️

SA, Zaten aklimda bir Gamepad Almak vardi ve bugun Hollow Knight: Silksong'un tamemen cikisndan sonra kesinlikle gamepad almaya karar verdim Gamepad'den vs. pek anlamam PC'de kullanicam Anlayanlar vs. 1000Tl veya Alti Gamepad Onerebilirmi ozelliklede kampanya ile veya temu/shein gibi cin...
  12. KaptanMC

Yardım Islemcim Cok Tuhaf Davraniyor

Sa, Başlıkta belirttiğim gibi işlemcim garip davranıyor. Birden fazla sorun oldugu icin maddeler halinde yazıyorum: Sistem: Ryzen 7 3800X | Biostar X570 GTA | RX 580 4GB 1. Yüksek sıcaklık (idle) Boşta (Discord + 1–2 Chrome sekmesi) 50–60°C, bazen 70°C’ye zıplayıp geri iniyor. Fan ayarı...
  13. KaptanMC

🟢Yerlesemedim Ne Yapmaliyim Sizce ❓️❓️

Sa, Beyler! Başlıkta da gördüğünüz gibi herhangi bir üniversiteye yerleşemedim. Sebebini biraz uzun ve karışık ama kısaca özetlemek gerekirse: Lutfen Okuyun: Son 1-2 saat kala tercih yaptım. Tercihlerimi iyice inceleyip 24 üniversiteyi seçip hepsini yazdım. Sonra başvuru ön izle dediğimde şöyle...
  14. KaptanMC

Yardım AMD Hata Raporu PC'yi Bozuyor❗

Dün gece saat 10 civarında ilk kez karşılaştığım bir sorunla ilgili yardım almak istiyorum. O zamandan sonra, her 30-60 dakikada bir bu uyarı ekranı önüme geliyor ve uyarı geldiğinde bilgisayarım donuyor ya da çeşitli problemler yaşanıyor. Örneğin, dün uyarı geldiğinde Discord’da sesim kesildi...
  15. KaptanMC

QR Ile Para Yatirabilecegim Papara tarzi Oneri Acil❓

Sa, Beyler Suan Bana Papara/Nays Gibi Komisyon islemnlerden pekte Komisyon almayan Ve PTT ATM'sinde QR Ile para Yatirabilecegim Bir bankacilik uygulamasi Lazim Rust Alacam saat 8'de Indirim bitecek Hattim Kayboldugu Icin Telefonumara erisemiyorum ve Bu yuzden papara veya Nays'a giremem girerken...
  16. KaptanMC

SON Dakika Universite Onerisi ❓❓

SA, Biliyorum 35DK Kaldi hatta siz bunu okudugunuzda daha az kalmis Olacak Tavsiyeleriniz varm i sirf listeyi doldurmak icin Yazilim ile ilgili,AI/yapay zeka,Siber guvenlik,bilgisyar programciligi,veri analisligi vs. Okeyim ben 2 yillik Okuyacagim Icin TYT ile gercem Siralamam 1.100.000...
  17. KaptanMC

🔴 Deprem'de Acil uyari sistemi çalan var mı ❓❓

Sa, Az once deprem oldu ve merak ettigim Uyari Sistemi Calisan var mi ??
  18. KaptanMC

🔥İndirim 🔥RUST 9.49$ %50 indirimde🔥

Rust şu an en düşük fiyatında. Bundan daha aşağıya inmesi pek mümkün değil ve uzun süre indirime girmeyecek. Genelde yılda bir kez bu seviyeye düşüyor. Muhtemelen Battlefield 6’nın çıkışıyla, anlık oyuncu sayısı 100 bin civarından 40-50 bine düştüğü için indirime gittiler. Şu anda ise indirim...
  19. KaptanMC

Yardım 🔴Wİ-Fİ Adaptörü önerir misiniz❓

SA, normalde kullandığım bir Wi-Fi kartı var ama performansı zaten düşüktü — en fazla 40 Mbps hız alabiliyordum. Yaklaşık 3 ay önce antenini kaybettim ve o günden beri bağlantı daha da kötüleşti. Sürekli kopmalar yaşıyorum ve hız 25 Mbps civarına düştü. Şu anda 100 Mbps fiber internet...
  20. KaptanMC

YKS EA cevaplarim Hesaplamamis Nerden Sikayet'de bulunabilirim ❓️

SA, beyler Resimde'de Gordugunuz Gibi Tum hepsi Hesaplanmis ama Turk Dili ve Edebiyat/Sosyal Bilimler/Felsefe vs. gibi Bolumlerde hepsine 0 Girmisler Ama Ben Zaten EA Cozdum Sinavda Sayisal'da belki bir seyler tutururum diye Ordakileride salladim cunku Sayisal Puanim EA Etkilemiyor zaten...
Geri