Arama sonuçları: *

1. Altın_Vizörlü_Adam

Moto46 Shopier güvenilir mi?

Instagram'da sıkça görüyorum aşırı güzel kasklar var acaba onların hepsi orijinal mi mesela AGV'nin bir karbon kaskı var normalde 100k ama orada 10k ama açıklamaya AGV k1s kullanılıyor diyor gerçekten AGV mi yoksa başka bir kask filan kullanılmış mıdır diğer kasklardada bu geçerli midir acaba...
  2. Altın_Vizörlü_Adam

AYT puanı TYT puanını etkilermi?

Bu sene üniversite sınavına gireceğim full TYT çalıştım AYT çalışmadım ve AYT'den pek umudum olmadığı için mantıklı bir şekilde sallamayı planlıyorum acaba AYT puanı TYT puanını ve sıralamasını etkiler mi yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Altın_Vizörlü_Adam

Laptopu tv'ye bağladım ve bir oluştu

Laptopu TV'ye bağlayıp oyun oynamak istiyorum ama bir şeyden korkuyorum bundan 1 sene önce bağlamıştım ve çözünürlük ayarı yapmıştım sonra duzeltemedim ve öyle kaldı ve sonra bağlantıyı kestim akşam TV açıkken ekranda bir tane yeşil kare çıktı sonra birden kayboldu ve bir daha çıkmadı acaba o...
  4. Altın_Vizörlü_Adam

Doping hafıza alınır mı?

Bu sene mezuna kaldım ve saysaldan tercih yapmak istiyorum sizce doping hafızanın sayısal paketi alınır mı??
  5. Altın_Vizörlü_Adam

Volta yide alınır mı?

A101 e bu elektrikli motordan gelmiş sizce bu alınır mı? bilenler varsa yardımcı olabilirmi
  6. Altın_Vizörlü_Adam

Huawei m pencil 3 uyumluluk

Huawei MatePad 11.5s papermatte tablet aldım ancak kalem almadım onun için Huawei m pencil 3 almayı düşünüyorum kalem benim tabletime manyetik sekilde yapışıp şarj oluyor mu yoksa adaptörmü gerekiyor. 1725535357 Yardım edin
  7. Altın_Vizörlü_Adam

Animasyon nasıl yapılır

Bu videodaki gibi animasyonları nasıl yapabilirim hangi uygulama ile ve hangi cihaz ile yapmalıyım 1725455411 Bu arada hiç daha önce yapmadım başlangıç için
  8. Altın_Vizörlü_Adam

Hareket halindeyken el freni çekmek

Bu gün yolda gidiyordum ve bi anda durmak zorunda kaldım fakat (nedenini sormayın) 20-30 ile giderken bir anda el freni çekmek zorunda kaldım sizce bir sorun olurmu
  9. Altın_Vizörlü_Adam

Huawei matepad 11 indirimi

https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-2023/buy/ Bu tableti almak istiyorum %10 öğrenci indirimi veriyormuş onu nasıl kullanabilirim ve 11k ya kalemli modeli var değermi yoksa yoksa kalemiz olanını 9k ya alsammı internette 1k ya 2. Nesik pencil var 9k + bu kalemmi yoksa direkt 3...
  10. Altın_Vizörlü_Adam

Ders için tablet önerisi

Ders için tablet almak istiyorum Kalemi olsun (kutuda veya harici alınan) En az 5-6 sene idare edicek Ufak tefek oyun oynamak Bütçe 10k-15k
  11. Altın_Vizörlü_Adam

Ders çalışmak için tablet önerisi

Ders çalışmak için bir tablet almak istiyorum f/p olsun mümkünse kalem olursa çok iyi olur bütçe max 10.000
  12. Altın_Vizörlü_Adam

Google one da darkweb taraması yaptım ve sonuç...

Google One da güven taraması yaptım ve russian password stealer adlı bir şey buldu bu nedir ne yapmalıyım.
  13. Altın_Vizörlü_Adam

Mezuna bırakmak için ne yapmalıyım

Sınavım iyi geçmediği için mezuna bırakacağım ancak uygulama ile ilgili bişey yapmam gerekiyormu
  14. Altın_Vizörlü_Adam

N4020 sistem emülatör önerisi

Sistem özellikleri. RAM 4 GB. Ekran kartı: Intel HD Graphics 600. İşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz. Bilgisayarım herhangi bir emülator kaldırır mı? (Brawl Stars oynamak için)
  15. Altın_Vizörlü_Adam

Kawasaki ninja zx-4rr da quickshifter varmı

Zx-4rr almayı düşünüyorum ama quickshifter veya onun gibi bir sistem fabrika çıkışlı geliyormu acaba sitesinde var diyor ama videolarda debriyaj kullanarak vites değiştiriyorlar
  16. Altın_Vizörlü_Adam

Sevdiğim kıza nasıl acilabilirim

Bir arkadaş vasitasi ile kıza soru sordum kız ders çalışacakmis o yüzden sevgili yapmak istemiyormus nasıl ikna edebilriim
  17. Altın_Vizörlü_Adam

Aşık olduğum kızı nasıl unutabilrim

Geçen gün lise bitti ve ben 1 senedir bir kıza aşığım ama açılamadım onu nasıl unutabilrim
  18. Altın_Vizörlü_Adam

Eski sınıf arkadaşlarıma yazmalımıyım

8 sene önce ankaradan adanaya taşındım eski sınıf arkadaşlarım var (en son 5. Sınıfta görüştük) şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalımıyım
  19. Altın_Vizörlü_Adam

Gta 5 zıplama hilesi

Misafir çocuğu GTA 5 oynadı hile filan yazdı en son zıplama hilesimi ne yazmışsa oyun o hilede takılı kaldı oyunu açıp kapatıyorum ama adam yükseğe zıplayıp duruyor nasıl kapatabilirim?
  20. Altın_Vizörlü_Adam

Saçımı nasıl yaptırmalıyım

2 gün sonra düğün var saçımı nasıl yaptırmalıyım (yüz şeklim biraz tombul ve oval yüz tipi)
Geri