Arama sonuçları: *

• Users: Layhton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Layhton

Monitör arkası aydınlatma

27 inç monitör arkasına aydınlatmak bakıyorum sanırım tr de alınabilecek en uygunu skydimo markası. Bunuda iki satıcı satıyor exem shop ve neeko. Kullanan var mı? varsa hangisinden aldınız memnumusunuz? bi fotoğraf paylaşırsanız sevinirim.
  2. Layhton

Old spice önerisi lazım

Beyler merhaba old spice deodorant ya da roll on almak istiyorum ama hangi modelini alsam bilmiyorum ve anpa grossa falan sırf bunun için gitmek istemiyorum. Önceden gamer mı ne yazan vardı onun kokusu hoşuma gidiyodu diye alıyodum ama artık sarmıyo. Şöyle ferah kokan bişey lazım var mı...
  3. Layhton

Detroit hakkında yardım

Merhaba herkese oyunu oynamaya yeni başladım ve acayip sarıyor gerçekten ancak nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Oynarken karakterleri anlayarak onların yaşadığı karakter gelişimine göre seçim yapmak istiyorum ama yaptığım seçimler arasında terslikler var gibi gözüküyor. Mesela connor...
  4. Layhton

ATK Neptune N9 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ATK yeni kulaklığı ATK Neptune N9 u yaklaşık iki hafta önce duyurdu. Şuanda wraith üzerinden 2.999TL ile satışda. Bence kablolu hyperx cloud 3 var ve kablosuz beyaz bir kulaklık arıyorum. Ürünün fiyatı ve kağıt üstünde ki değerleri fiyatına göre oldukça iyi ve yeterli...
  5. Layhton

Aidax64 yerine test uygulaması lazım

Merhaba daha önceden testlerimi aidax64 den yapıyordum ama kullanım hakkım bitti. Başka bir uygulama önerir misiniz?? ya da aida yı başka nasıl kullanabilirim?
  6. Layhton

Beyaz kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba elimde cloud3 kablolu var bunun yerine kablosuz ve masamla uyumlu beyaz bir kulaklık lazım. Bütçe 5-6k ya kadar çıkabilir ama 4k civarı daha iyi olur. Amazonda razer barracuda x 40mm sürücü var ama başka öneriniz varsa bekliyorum.
  7. Layhton

Tartışmak için yapay zeka lazım

küfürleşebileceğim ve hakaret edebileceğim bi yapay zeka ya da onun gibi bişe lazım var mı?
  8. Layhton

Elektrikli Scooter Navee V50i pro 2 alınır mı?

Merhaba işe gidip gelmeye elektrikli scooter arıyorum, bütçem 20.000₺ boyum 188 kilom 105. İşe git gel 7km, yollar bazı yerlerde hafif yokuşlu. Gpt ye sordum bu modeli önerdi linki aşağıya bırakıyorum. V50i Pro 2 Elektrikli Scooter - Amortisörlü 50 Km Menzil 700W - Tcs- Ipx5 - Doubleflip...
  9. Layhton

Elektrikli scooter önerir misiniz??

Merhaba iyi forumlar, işe gidip gelmeye scooter bakıyorum malum iett’ye ilk zam geldi ocak ayında bir daha gelir. Yolum 3.5km git gel toplam 7 km günlük kullanacağım. Biraz inişli çıkışlı bir yolum var. 1.88cm 105 kiloyum, hangi özelliklere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum o yüzden...
  10. Layhton

Bios ayarları için acil destek

Arkadaşlar merhaba sistem aşağıda imzamda olan sistem fakat genel olarak fps değerlerim ortalamanın altında. Bios ayarlarım yapılmadı bunun için destek lazım yardımınıza ihtiyacım var. Şurdan başlayayım, 7500f işlemcim şuanda biosda 3700mhz speed ve 1.288V değeri gösteriyor. Bildiğim kadarıyla...
  11. Layhton

Demon Slayer: Infinty Castle nerden izlenir?

malum 12 eylülde film türkiyede sinemalara girmiş oldu fakat bundan bir ay önce bile izlediğini iddaa edenler vardı. İnternetten izleyebileceğimiz bir kaynak bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
  12. Layhton

“Steam Support / Valve Employee” Kılığına Giren Dolandırıcılar!

Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Son dönemde birçok kişi Steam’de kendini “Steam Support” ya da “Valve çalışanı” olarak tanıtan sahte profillerden mesajlar alıyor. Bu kişiler, sizi korkutmak ve panikletmek için hesabınızda “şüpheli işlem” olduğunu, eşyalarınızın silineceğini veya...
  13. Layhton

Steam Valve Employed Sorunu ACİL YARDIM!!!

Arkadaşlar merhaba bugün yayındayken bi hesap bana yazdı valve employed falan filan diye bende geçen forumda aynısını görünce dolandırıcı falan zannettim ama steamde bütün arkadaşlarım engellenmiş, profil fotoğrafım kaldırılmış neler oluyor anlamadım yardım edermisiniz.
  14. Layhton

Elden ring hikayesi?

Elden ringi daha önce oynamaya çalıştım ama ilk souls deneyimim olduğu için hikayeyi bilmeyince çok etkilemedi. Bende internet hikayesini araştırdım ve resmen büyülendim. İsteğim hikayeyi A dan Z ye herşeyiyle öğrenip öyle oynamak, bunun içinde kitap arıyorum. Elden ring hikayesini anlatan kitap...
  15. Layhton

Darboğaz mı yiyorum?

Arkadaşlar merhaba, aşağıda sizle görseli paylaşıyorum değerler gördüğünüz gibi rust oyununda bu şekilde. 50-60 FPS e düştüğüm yerler oluyor acaba darboğaz mı var?
  16. Layhton

IOS Telefon kılıfı nerden alınır?

Merhaba iphone 13 pro telefonuma kılıf arıyorum. Deri kılıf dokusunda bir kılıf olsun. Şeffaf kılıfın malzemesini beğenmiyorum elin hafif terleyince çok gıcık oluyor. Silikon kılıf aldım bi tanede ama o da cebime koyup çıkarırken takılıyo acayip rahatsız ediyor. Çok kaygan olmayan ama silikon...
  17. Layhton

HDD_LED takmama gerek var mı?

Merhaba, samsung 990 evo plus 1tb m2 ssd kullanıyorum. Kasanın power tuşu sürekli kırmızı yanıp sönüyor ve artık rahatsız etmeye başladı. Kasa bana ilk geldiğinde böyle bir durum yoktu ama ben PSU değiştirirken her kabloyu söküp tekrar taktım ama şuanda böyle bir sıkıntı var.
  18. Layhton

Exvega Vesta mı? Hawk Fab mi?

Exvega Vesta ve Hawk Fab arasında kaldım. Bu bütçenin üstüne dahada fazla çıkamam. Gördüğüm kadarıyla, sanırım exvega vestanın amortisörü daha iyi gibi duruyor. Ürünü aldıktan sonra gıcırtı olsun istemiyorum o yüzden exvega daha iyi gibi geldi gözüme. Sizin öneriniz ve deneyimleriniz çok önemli...
  19. Layhton

Asus B650M-R Problemi!!

Arkadaşlar merhaba, Asus Prime b650m-r anakart hakkında oldukça problemler var gibi gözüküyor. Benim gibi bu anakartı kullanan arkadaşlarda expo desteği kullanamama sorunlar ve işlemci undervolt sorunları sık sık ortaya çıkıyor. Daha öncede expo için bir konu açmıştım ama bir çözüme ulaşamadık...
  20. Layhton

Oyuncu koltuğu önerileriniz

Belli bir bütçe yok ama 10k yı aşmasın hatta oralara bile yaklaşmasın. Giriş seviyesi bir şey lazım, boyum 188 kilom 100. https://www.hawkchair.com/fab-c5-kumas-oyuncu-koltugu bu modeli düşündüm yorumunuz nedir?
Geri