Arama sonuçları: *

• Users: Renor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım 50 BİNE EN İYİ F/P LAPTOP ARIYORUM

Battlefield gibi oyunlar oynuyorum bana max 50k ya laptop arıyorum
  2. R

FORMAT ATMALI MIYIM?

Ekran kartı ve işlemcimi değiştirdim format atmalı mıyım yoksa böyle kullanayım mı cs‘de arada bir minik drop yiyorum
  3. R

EKRAN GELMİYOR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Ekran kartı işlemci ve güç kaynağı değiştirdim artı RTX 4060 yerine RX 9070 XT taktım R5 7500 F yerine R7 9800x3d taktım 850 volt güç kaynağı taktım ama ne olursa olsun ekran gelmiyor RAMlerin yerini değiştirdim BIOS pilini çıkardım işlemci soketine baktım sonra ekran kartsız çalıştırmayı...
  4. R

Sıvı soğutma önerisi

Lcd ekranlı olmasını istiyorum istediğim fotoğrafı vs yansıtmak istiyorum argb olsun fanları 360mm olsun iyi soğutsun ve F/P olsun istiyorum önerileriniz benim için önemli öneri verenlere şimdiden teşekkür ederim.
  5. R

Yardım İthalatci garanti telefon

Merhabalar, ithalatçı garantili bir iphone aldım türkiyeden güvenilir bir e-ticaret sitesinden telefon batmandan geliyor başıma neler gelebilir? telefon tr cihazı mıdır?
  6. R

Öneri Mobil uygulama yapmak için laptop önerisi istiyorum

Merhabalar, mobil uygulama geliştirme başlıyacağım bana uzun vadede soeun çıkartmayacak bir laptop lazım android studio visual studio 3ds max vb. Uygulamaları çalıştıracak performanslı bir laptop arıyorum bulduğum laptop Monster Abra A7 V16.2.2 laptobunu buldum iş yapar mı iyi midir geri...
  7. R

Yardım Hangisi daha iyi ve neden?

Alttakilerden hangisi daha iyi ve neden daha iyi? ASUS 6600XT (TIKLA) GIGABYTE 6600XT (TIKLA)
  8. R

Öneri 7-8K Bütçe ekran kartı önerisi

Arkadaşlar 7-8 K bütçem var ve sıfır bir ekran kartı bakıyorum 2. ellere pek güvenmiyorum, bir kere aldım yandı o yüzden oyun oynamak için ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. BF1 Fivem cs2 valo
  9. R

Bilgisayar açılmıyor nedeni hangi parça?

merhaba yaşadığım bölgede çok fazla elektrik kesintisi yaşanıyor, akşam açılan bilgisayar sabah açılmadı, güç kaynağı sağlam başka güç kaynağı ile test ettim, bilgisayarın açma tuşuna basıyorum fan ufakça ileri hareket ediyor ama bilgisayar çalışmıyor, hangi parçadan kaynaklıdır? ANAKART MI...
  10. R

Ekran kartını güncelledim ekran gelmiyor

çift monitör kullanıyorum nvidia ekran kartı kullanıyorum (4060) son gelen güncellemeyi yaptım ve ana monitörümü algılamıyor, kabloları sök tak yapınca falan bazen geliyor, ama sorun kablolarda değil, kablolarla uğraştıktan sonra ekran gelince pc reset atıyorum yine aynı oluyor güncellemeyi geri...
  11. R

Yeni parça sonrası ekran gelmiyor

2 adet sistemim var bir tanesinden diğerine ssd taktım windows kurulu ekran gelmiyo mouse klavye ışıkları yanıyo
  12. R

GIGABYTE sistem ekran gidip gidip geliyor

Merhaba Gıgabyte control centerdan driver update yaptım sonrasında youtube'da tam ekran yapınca veya başka uygulamalara girince ekran gidip gidip geliyor, driverları fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim yardım eder misiniz? 1717174755 bios sıfırlasam anakartın güncellemeri silinir mi?
  13. R

25.000 ₺ bütçe sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar 25.000₺ bütçem var bana sistem önerir misiniz f/p istiyorum mümkünse rtx olsun, şimdiden öneren herkese teşekkür ederim.
  14. R

Bu bilgisayar ne kadar eder

Merhaba arkadaşlar aşağıda sistemimin özellikleri var satmayı düşünüyorum ortalama ne kadara satabilirim? ASUS RADEON TUF 3 RX 5600 XT EVO 6 GB GAMİNG OC AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz) GSKILL 16GB RipjawsV DDR4 3200 Mhz 8x2 ASUS B450M-DRAGON AMD B450 Soket AM4 4400MHz PowerBoost VK-X58 (GÜÇ KAYNAKSIZ)
  15. R

KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ 🎧

Merhaba arkadaşlar kulak üstü kulaklık kullanmaktan sıkıldım, hyperx cloud 2 kullanıyorum o performansta kulak içi kulaklık önerir misiniz lütfen kablolu olsun.
  16. R

Ekran kartı ve işlemci öneri

Merhaba elimde rx 5600 xt ve ryzen 5 3600 var, oyunlarda iyi bir performans alamıyorum, yeni parçalar almak istiyorum fiyat performans parçalar istiyorum önerileriniz var mı?
  17. R

AMD RADEON SOFTWARE KAYIT PROBLEMİ

Eskiden sol tarafta kayıt seçeneği vardı ve ayarlar kısmında kayıt ayarları vardı fakat şimdi yok bunu nasıl çözerim?
  18. R

Yardım IMEI Pasaport Hakkında Soru

Merhaba elimde yurtdışından getirilen iphone 11 var, pasaport'a kayıt ettiricem fakat pasaport'un süresi geçti pasaportu yeniletip imei kaydı yapabiliyor muyuz? yenilettikten sonra yurtdışına çıkmak zorunda mıyız?
  19. R

Yardım M2 SSD, SSD VE HDD hakkında soru

Şuan 256 gb'lık bir ssd'im var, 1 adet normal 120 gb'lık var son olarak 1 tb hdd var. Gta 5 oynayan birisiyim ve ssd'nin önemi çok fazla 120 gb yetmiyor gta için o yüzden harddiske de gta, sistem için 120 gb yeter mi? ona göre m2'den sistemi çıkartır normal ssd'ye kurucam?
  20. R

Öneri Önereceğiniz ssdler nelerdir FP

Merhaba SSD alacağım pek bir bütçem yok 256 gb'lık alacam m2 değil aşağı yukarı 450-500 ₺ bütçem var ne önerirsiniz?
Geri