Arama sonuçları: *

• Users: Cann01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Askere Gideceğim Sorularım Var.

Arkadaşlar selamlar, 2025 yılında işimden dolayı bedelli askerlik başvurusu yapmıştım bu seneye çıktı. Şimdi e devlette aşağıdaki gibi sevk başvurusu son tarih yazıyor. - Sevk başvurusu yaptığım anda gitmem mi gerekiyor yoksa "en geç o gün orada ol" gibi bir tarih mi verilecek? - Bir de daha...
  2. C

Bölgede elektrik dalgalanması oldu neleri kontrol etmem gerekir?

Merhaba arkadaşlar, Saat 17.00 civarı elektrik aralıksız 15-20 defa gidip geldi pc'den güç kesilmeden ekran dalgalanmaları oldu. İlk başlarda elektrik kesilmedi yeniden başladı 2-3 defa anlayamadım ışıkları kontrol ettiğimde yanıp söndüklerini gördüm sonra bu yanıp sönmeler hızlandı elektrik...
  3. C

Çözüldü✓ İşlemci GPU 655C görünüyor?

Arkadaşlar ne zamandır böyle görünüyor bilmiyorum ama ben şimdi farkettim. Aşağıdaki gibi tüm sıcaklıklar normalken işlemci gpu'su 655 gibi saçma sapan bir sıcaklıkta görünüyor. Büyük ihtimalle yazılımsal bir hata falandır ancak anlayamadım. Görev yöneticisinden de böyle görünüyor. İşlemci...
  4. C

Öneri Oyun için Kablosuz Kulaklık Önerisi Bütçe 2-3k

Selamlar, Oyun ve müzik dinlemek için ses kalitesi güzel üzmeyecek ayrıca uzun süre kullanımda kafayı ağrıtmayacak bir kablosuz kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? Bütçem 2k ama eğer ciddi bir performans farkı ve ses kalitesi olacak ise 3k'nın biraz üstüne kadar çıkabilirim. Şimdiden...
  5. C

11.11 Klavye Önerisi (2k)

Arkadaşlar Selamlar, Klavye markaları ve özelliklerine çok hakim değilim. Bütçem 2k oyun amaçlı kullanacağım. Kullanırken elimi yormayan yumuşak ve mekanik hisli bir klavye arıyorum. Kullandığınız veya iyi olduğunu bildiğiniz bir ürün var ise paylaşabilir misiniz? İndirimde olup olmaması...
  6. C

Öneri Ders/günlük kullanım için laptop

Selamlar, Kardeşime laptop alacağız da KPSS çalışmak için falan kullanacak. Kısaca günlük kullanım ders çalışma için kullanılabilir güzel bir laptop önerebilir misiniz? Bütçe 17k belki 20k ya çıkabiliriz ama daha uyguna varsa daha iyi olur bizim için. Şimdiden teşekkürler.
  7. C

Colorful RTX 5070 NB EX vs Diğer 5070 ler

Selamlar, Geçen hafta aldığım sistem geldi araştırarak parçalarına güvenerek almıştım. Bir tek ekran kartında sadece gpu olarak araştırma yapmıştım markalara çok takılmamıştım. Birkaç yerden farklı şeyler okuyunca kafam biraz karıştı. Bilgi kirliliğini önlemek adına size de sormak istedim...
  8. C

Çözüldü✓ Yardım Lütfen: Yepyeni Bilgisayar Açılması Uzun Sürüyor

Arkadaşlar Selamlar, İncehesaptan aldığım sistem geldi ve windows kurup açtım. Win kurarken de farkettiğim şey bilgisayar her açıldığında 1-1.5 dk kadar bekliyor sonra çalışıyor. Anakartta dram ışığı turuncu yanıyor sonra sönünce bilgisayar açılıyor. ramlerden olduğunu düşünüp gevşek mi diye...
  9. C

İncehesap sipariş geldi win kurulu geldi ne yapayım

Arkadaşlar selamlar, İncehesaptan sipariş ettiğim sistem geldi ekran kartını yerleştirip açtım ancak win kurulu olarak geldi. Müşteri hizmetleri test için win yükledik dedi. Yeniden format atıp win yüklemek gerekir mi? Yoksa bu win üzerinden ürün anahtarımı girip kullanım sağlayabilir miyim...
  10. C

Akım Korumalı Priz + Hoparlör

Selamlar Arkadaşlar, Yeni sistem aldım içinde cooler master 850w 80+ gold psu var. Akım korumalı 3lü priz önerebilir misiniz? Kullanıp ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırsanız sevinirim. Eğer kablolu olursa biraz daha iyi olur benim için. Bütçe olarak açıkçası piyasaya hakim değilim...
  11. C

Sipariş Ettiğim Sistemi Değerlendirir misiniz?

Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık 4 aydır piyasayı takip ediyorum şimdi para biriktirip bu sistemi görünce kaçırmak istemedim. Özelleştirmelerin abartılı olduğunun farkındayım. Anakartı ileride işlemci, ram veya ekran kartı güncellemelerinde rahat etmek için yükselttim. Kasayı da dürüst olmak...
  12. C

Tavsiye Hazır Sistem

Selamlar, Uzun zamandır sistem konularında benim ismimi görmüşsünüzdür çoğunuzu darladığımın farkındayım, gene de zaman ayırıp bilgi aktaran yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arayışa son vermek istiyorum. Bütçem taksitli sistemler için max 65-70k peşin için max 50-55k. Donanım...
  13. C

2 Sistemi değerlendirebilir misiniz?

Selamlar, Aşağıda paylaştığım 2 sistemi değerlendirebilir misiniz? Aralarındaki tek fark ekran kartı. Dürüst olmak gerekirse 2 kart modeli hakkında da pek bir fikrim yok. Gigabyte ve xft swift hangisini tercih etmem gerekir? Eğer gigabyte windforce sıkıntılı bir kart değiilse 5070 youtube ve...
  14. C

Hepsiburada Gamegaraj 5070ti sistem

Arkadaşlar selamlar, https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s2-amd-ryzen-5-7600-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV00009JL72O?magaza=GarajOnline Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Anakart işlemci kasa ve psu için güzel yorumlar aldım...
  15. C

5070 sistem özelleştirmeler yardım

Selamlar, Aşağıdaki şekilde dizdim özelleştirme yaptım. Anakart ve kasa önemli olduğu için üst seviye seçmek istedim ama kasada abartmış mıyım emin olamadım. Kasalar ve psulardan hiç anlamıyorum. Hangi özelleştirmedeki kasa güvenilir bilgisi olanlar acil yardım edebilir mi?
  16. C

VOK 5060ti sistem 40k Alınır mı?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-msi-geforce-rtx-5060-ti-16g-shadow-2x-oc-plus-16gb-msi-a620-16gb-ddr5-ddr5-1tb/ Selamlar, Bu sistem içerikleri ile piyasada bir fiyat avantajı var mıdır? Anakart ve ram için özelleştirme yaptım da kasa ve soğutucu için bir fikrim bulunmuyor. Düşünceleriniz nedir?
  17. C

Vatan Bilgisayar 5070PC 48K

Selamlar arkadaşlar, Vatanda böyle bir PC buldum. Fiyat avantajı var mı sizce? Bir de hangi kasayı seçmem lazım bilgisi olan var mı? Şu kasa ve psulardan hiç anlamıyorum.
  18. C

İncehesap Sistem değerlendirme

Selamlar Arkadaşlar, Aşağıdaki sistemde biraz değişiklikler yaptım. Son fiyat bu çıktı. Sizce iyi midir fiyatı? Piyasadan ve indirimlerden Bilgisi olan cevap yazarsa cok sevinirim.
  19. C

5060TI 16GB Sistem 45K Alınır mı?

Merhaba Arkadaşlar Gaming Gecesinde satılan 5060ti 16gb sistemde aşağıdaki özelleştirmeleri yaptım. Sizce bu fiyata değer bir sistem mi? 2k oyun için almak istiyorum bilgisi olanlar kasa psu başta olmak üzere düşüncesini belirtirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  20. C

60k 9070xt unlost sistem Alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, https://www.n11.com/urun/ga-sektor-x-r7-9700x-32-gb-1-tb-ssd-16-gb-rx9070xt-free-dos-masaustu-oyuncu-tavsiye-sistem-85093022?magaza=gamers-arena Yukarıdaki sistemi almayı düşünüyorum 6 taksit var ancak parçalarından emin olamadım. PSU kötü dedi biri bu parçalardan...
Geri