Arama sonuçları: *

• Users: BLoodAnqeL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Şakaysa komik değilse daha komik 😂

Çoluk çocuğa moderatörlük verilince bunlar oluyor şu yaşımızda işi gücü bırakıp sınava çalışıyoruz yardıma ihtiyaç olunduğu noktada konu açıyorum adamların dalga geçer gibi yazdığı şey;
  2. B

Türkiye tarihinin en büyük ekran kartı kalpazanlığı!

Geçenlerde elden çıkarmak istediğim bir ekran kartını sahibinden sitesinde ilana koydum yaklaşık 8 bin TL'ye daha sonrasında öğrenciyim 7500 tl olurmu diye mesaj geldi kabul ettim ertesi günü kartı almaya gelen adam öğrenci olamayacak kadar büyüktü daha sonrasında alım satım yaptığını ve bu...
  3. B

Fare önerebilecek babayiğitler bekleniyor

GPX shape i kullanan takriben 2-2400 bandında kablosuz mouse tavsiyesi bekliyorum efenim şuanda melun aklımda VGN F1 PRO iştihar etmekte. 1731925984 Öneri verdiğiniz anda sipariş edeceğim. 1731927732 Rival 600 im var hiç tutuşuma uymuyor 1731928476 1731928517 Haftanın 8 günü "80 milyar dolara...
  4. B

Bu saat ne kadar eder?

10 senedir yatıyor jelatinleri üstünde fakat türkiyede eşini bulamadığımdan fiyat belirleyemedim sizce ederi nedir? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-saat-kol-saati-casio-edifice-550d-7avdf-turkiyede-tek-1210092376/detay/
  5. B

Monitör değişimini iptal etmelimiyim?

24G4X 144Hz bozulunca 45 günlük uğraşmanın ardından servis değişimi onayladı ve ellerinde kalmadığını söyleyerek AOC 25G3ZM 240 HZ monitör sundu bende direkt 240hz yazısına kanarak onayladım fakat baktığımda VA panel olduğu yazıyordu sizce nasıl monitör duruma göre iptal edeceğim.
  6. B

YKS Çalışma Grubu kuralım mı?

Öncelikle diğer forumlardada denedim engellediler yasak bir durum varsa bilgilendirme geçerseniz sevinirim şuan ki konu sadece misyonu belirtiyor ve gelecek geri bildirimi. Arkadaşlar lise hayatı çok iyi geçmemiş ve mezuna kalıp da 0'dan YKS de başarı sağlamak isteyen kişiler ve bu kişilere...
  7. B

Kurumsal faturalı sipariş iade faturası nasıl kesilir?

Aldığım monitör kurumsal faturalı ve doa raporu ile değişim yapmak istediğimde iade faturası diye ekstra bir şey daha istiyor bu şeyi nasıl yapabilirim?
  8. B

Hepsiburada değişim sorunu

Aldığım 24G4X monitör bozuldu bende servise verdim bana doa raporu verdiler şimdi hepsiburadayla iletişime geçtiğimde ürünü aldığım üyelik üzerinden yapabileceğimi söylüyorlar fakat o hesaba erişimim yok şirket üstüne fatura çünkü ben nasıl hakkımı alacağım bunların böyle bir hakkı olduğunu...
  9. B

Monitörüme ne oluyor?

Video izliyordum bir anda böyle oldu Bilgisayarla alakalı değil normal sadece kendisi takılıykende böyle
  10. B

İtopya siparişim kayboldu

İtopyadan görmüş olduğunuz siparişi verdim; Bir süre sipariş hazırlanıyor kısmında kaldı bu saatlerde kontrol ettikten sonrada siparişler kısmının boş olduğunu fark ettim. Ne yapacağım?
  11. B

144 HZ Monitör önerisi.

Elimde hali hazırda kullanmakta olduğum BenQ Zowie XL2411P 144 Hz TN Panel 1 MS GtG monitörüm bulunmakta fakat bi tanıdığımın olan ve aynı özelliklere sahip olan XG2401 model numaralı monitörünü kullandığımda bana daha akıcı ve renkleri daha iyi geliyor ikinci el piyasasına baktığımda elimde...
Geri