Arama sonuçları: *

1. K

Oyun için ReviOS mu FS OS mu?

ReviOS'u input latency değerleri az olduğu için tercih edicektim fakat daha sonra bir Youtuber'ın Cutom OS'sini gördüm. Şimdi ikisi arasında kaldım. Oyun için hangisi daha iyidir. Çoğunlukla Valorant oynayacağım. İlk amacım fps değil, input latencydir. FS OS'ninde bulunduğu bazı benchmark'ları...
  2. K

Windows 10 Ltcs 21h2 Valorant 19045 Hatası

Merhaba şu an ltcs windows 10 kullanıyorum bu hatayı çözmek mümkün mü? Yoksa atlas os geçmeyi düşünüyorum. Windows update tamaman güncellenmiş durumda
  3. K

Playstation Store Paramı Çekti Ama Oyunları Vermedi

Birkaç gün önce PS store indirimlerini izlerken Marvel spider-man remastered ve Mortal Kombat X almaya kara verdim. PS5 üzerinden oyunlara baktığımda mkx 36 tl yerine 124 tl gözüküyordu(Nedenini bilmediğim bir şekilde bilgisayardan baktığımda 36 tl). Ben de madem daha ucuz pc'den alayım dedim...
  4. K

Not Almak İçin Çizim Uygulaması Önerisi

Merhabalar elime bir şekilde huion h430p çizim tableti geçti. Bu tabletle bilgisayarda ve telefonda not almak istiyorum. Bunun için ücretli/ücretsiz uygulamalar önerir misiniz?
  5. K

Ege Diş Hekimliği vs. Hacettepe Diş Hekimliği

Bu yıl sınava gireceğim, hedefimi belirlemek adına üniversiteleri araştırmaya başladım ve bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur +ları ve -leriye yazarsanız çok sevinirim
  6. K

Adata Legend 710 512GB VS MLD M300 500GB

ADATA MLD Arkadaşlar bu ikisinden hangisini önerirsiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi
  7. K

VDSL Ama 16 Mbps ?

Vdsl boş port açıldığı gibi Türknete VDSL port geçişimi talep ettim. Fakat aklıma bir soru takıldı farklı İSS altyapı sorgulama sitelerinde alacağım hız çok değişiyor. Neden bu kadar farklılık gösterdiğini bilen var mı? Özellikle Türknet'ten sorguladığımda vdsl göstermesine rağmen 16/6 alacağımı...
  8. K

Steam Profilim İçin Tavsiyeler

Steam Önerilere ve eleştirilere açığım. 9.7 k puanım var. 10 k olunca Hades ya da Dying Light 2 profili almayı düşünüyorum. Küçük bir ayrıntı var ona takılmazsanız sevinirim. :)
  9. K

Turknet 16 Mbps İnternete 250 TL Ödemek

Evet ben bir enayiyim 16 Mbps internete 250TL ödüyorum. 4-5 ay önce altyapı sorgulamada vdsl boş port olduğunu gördüğüm gibi 12 mbps TürkTelekom'dan 75 mbps Turknet'e geçiş yaptım. Ama bilin bakalım n'oldu? İnternet gelmeden önce defalarca sormama rağmen başvurunuzu 75 mbps olarak yaptık...
  10. K

Ethernet Kablosu Suya Temas Etti

Evde yokken banyodaki boru patlamış ve 2-3 oda hafif su altında kalmış. Ethernet kablolarındaki dış plastik aşınmış durumda ve sanırım oraya su temas etmiş. Hemen şalteri kapatmaya gittik. Herhangi bir problem olur mu acaba?
  11. K

Ryzen 5 5600 nerden alınmalı.

İşlemciyi en güvenilir nereden alabilirim. Garanti iade vs. uğraşmayacağım
  12. K

Hp Cloud II vs. Kingston Cloud II

Amazonda Cloud 2 alacakken bu yorumu gördüm ve açıkçası moralim bayağı bir bozuldu. Dedikleri ne kadar doğru bilmiyorum ama Cloud II'nin çantalı modelini kullanırken %100 seste dip ses hissetmiyordum. Şu andada Razer Barracuda X 2022 kullanıyorum ama yarın iade edeceğim dip ses sorunu yüzünden...
  13. K

Days Gone Tarzı Oyun Önerileri

Days Gone tarzı PC'de kesin oyna dediğiniz oyunlar var mı? Oyunu çok sevdim çünkü. Zaten ps exclusive oyunlarına hayranım.
  14. K

Sons Of The Forest DLSS Yok

Ekte gördüğünüz gibi ayarlarda dlss yok. Normalde burada olması gerekiyor. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Sorun driver ile alakalı olabilir mi? Ekran kartı: 3060
  15. K

Kablosuz kulaklık önerisi

2.000 civarı bütçem var. Oyun için kullanacağım. Aklımda artics 1 wireless, Cloud core wireless, G g435 var. Kablosuz istiyorum. Bütçede oynama yapabilirim. Önerileriniz bekliyorum
  16. K

G-mail okunmamış mail bildirimi nasıl silinir

Merhabalar bu bildirimi 0'a indirmem için tek tek tüm maillere tıklamalı mıyım? Başka çözümü var mı acaba
  17. K

Çözüldü✓ 3060 Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-5600x-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Kuzenim için 3060lı pc önerir misiniz f/p olsun yeter. Ben bu sistemi düşündüm de kasa ve güç kaynağı hoşuma gitmedi 1673641786 Ha bir de ekran...
  18. K

Türknet Rezilliği...

Arkadaşlar dün Türknet 75 mbps paketim olduğu halde neden 13 mbps hız aldığımı sordum ve aldığım yanıtlara bakın. Çalışanların birbirinden haberi yok bağımsız şeyler söylüyorlar. Paketim 75 mbps olduğu halde nasıl bana paketiniz 16 mbps , aldığınız hızda bir sorun yok diyebilir. Aklım almıyor...
  19. K

Türknet Eski Hızı Veriyor

Türktelekomdan Türknete geçiş yaptım ve yeni kullanıcı adı ve şifreyi gönderdiler. Modem arayüzüne tanımladım. Fakat hala eski hızımı alıyorum. Yeni paketim 75mbps. 75 mbps hızı hemen almam mı gerekirdi yoksa bir sorun mu var acaba?
  20. K

20.000TL Sistem Önerisi

Arkadaşım için sıfırdan 20k sistem önerir misiniz ? Klavye fare monitör vb. ben hallederim ...
Geri