kucuksamuray103
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Bütçe
- 20000
Arkadaşım için sıfırdan 20k sistem önerir misiniz ? Klavye fare monitör vb. ben hallederim ...
Kazık-ül Aziz![]()
TECHNOPAT-TN5 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-12400F oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
ASUSUN malzemesi iyidir
Adam belki rtx teknoloji istiyor ben sadece ona odaklansın diye atmadım ki o site çoğu şeyi ucuza veriyor bir sürü hazır sistem var baksınKasayı CMP510 MESH yapıp alabilirsin...![]()
EFE UYGAÇ-SHELBY/Intel Core i5 12400F/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB/16GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
EFE UYGAÇ-SHELBY/Intel Core i5 12400F/ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB/16GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kazık-ül Aziz
Yok hocam cidden kazık 3060 Ti için 22K verilmez. 3060 Ti alınacaksa bu alınabilir o kadar çıkmaya gerek yok.Adam belki rtx teknoloji istiyor ben sadece ona odaklansın diye atmadım ki o site çoğu şeyi ucuza veriyor bir sürü hazır sistem var baksın
Hocam sadece sisteme ne kadar bütçe ayırabilirsiniz ona göre önerelim. Mesela 17K'lık önersek olur mu?Yanlış söyledim sanırım klavye monitör fare kulaklık bütçeye dahil siz sadece sistem önerirseniz mükemmel olur kalanını ben ayarlarım
Konuyu bende takip edeyim 17 k da olur şimdi alamazsak daha alamayacağız belli ki yardımcı Olursanız çok sevinirim oyun üzerine kurulu bir sistem istiyorum
Teşekkürler hocam son bir soru sorsam yardımcı olursanız sevinirim intel olanı tercih etsem ileride pişman olur muyum kasa yı değiştirip![]()
ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
EFE-UYGAC SHELBY sistemden bahsediyorsanız önermem hocam 19.5K civarı ediyor. Yani bütçe çıkıyorsa alınır da 5600 ile 12400F arasında çok fark yok kafa kafayalar. 6750XT için 2K fazla vermeye gerek yok bence hocam.Teşekkürler hocam son bir soru sorsam yardımcı olursanız sevinirim intel olanı tercih etsem ileride pişman olur muyum kasa yı değiştirip