20.000TL Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
32
Bütçe
20000
Arkadaşım için sıfırdan 20k sistem önerir misiniz ? Klavye fare monitör vb. ben hallederim ...

Kasayı CMP510 MESH yapıp alabilirsin...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ASUSUN malzemesi iyidir
Kazık-ül Aziz

Kasayı CMP510 MESH yapıp alabilirsin...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kazık-ül Aziz
Adam belki rtx teknoloji istiyor ben sadece ona odaklansın diye atmadım ki o site çoğu şeyi ucuza veriyor bir sürü hazır sistem var baksın

Adam belki rtx teknoloji istiyor ben sadece ona odaklansın diye atmadım ki o site çoğu şeyi ucuza veriyor bir sürü hazır sistem var baksın
Yok hocam cidden kazık 3060 Ti için 22K verilmez. 3060 Ti alınacaksa bu alınabilir o kadar çıkmaya gerek yok.

Yanlış söyledim sanırım klavye monitör fare kulaklık bütçeye dahil siz sadece sistem önerirseniz mükemmel olur kalanını ben ayarlarım

Yanlış söyledim sanırım klavye monitör fare kulaklık bütçeye dahil siz sadece sistem önerirseniz mükemmel olur kalanını ben ayarlarım
Hocam sadece sisteme ne kadar bütçe ayırabilirsiniz ona göre önerelim. Mesela 17K'lık önersek olur mu?

Konuyu bende takip edeyim 17 k da olur şimdi alamazsak daha alamayacağız belli ki yardımcı Olursanız çok sevinirim oyun üzerine kurulu bir sistem istiyorum

Konuyu bende takip edeyim 17 k da olur şimdi alamazsak daha alamayacağız belli ki yardımcı Olursanız çok sevinirim oyun üzerine kurulu bir sistem istiyorum

Teşekkürler hocam son bir soru sorsam yardımcı olursanız sevinirim intel olanı tercih etsem ileride pişman olur muyum kasa yı değiştirip

Teşekkürler hocam son bir soru sorsam yardımcı olursanız sevinirim intel olanı tercih etsem ileride pişman olur muyum kasa yı değiştirip
EFE-UYGAC SHELBY sistemden bahsediyorsanız önermem hocam 19.5K civarı ediyor. Yani bütçe çıkıyorsa alınır da 5600 ile 12400F arasında çok fark yok kafa kafayalar. 6750XT için 2K fazla vermeye gerek yok bence hocam.

knk game garajdan bakmanı tavsiye nederim çok fark var öbür sitelerle ben yeni aldım ordan pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,945
Üyeler
194,751
Son üye
Ganmulll
Geri