Arama sonuçları: *

1. K

Başlagıç için bu bağlamalar nasıldır ?

Yeni başlayacağım çok ucuz bir şey alıp ileride daha iyisine gerçmek yerine şimdi orta halli bir şey almayı düşünüyorum. Araştırdğım kadarıyla kısa sap ve tekne boyu 41-42 cm önerilmiş yeni başlayanlara. Bu aşağıdaki bağlamayı almayı düşünüyorum. Nasıldır? Anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim...
  2. K

Kablonet iyi midir ?

Normalde Netspeed kullanıcısıyım ama 66 Mbps için 450 TL ödüyorum ve bugün aradaklarında tarife fiyatının yükseleceğini söylediler. İşin garibi kendi sitelerinde benim şu anki tarifem 299 TL. O yüzden bende Kablonet'e geçmeyi düşündüm ama altyapımızda Kablonet yok sadece Türk Telekom'un...
  3. K

Kasanın cam vidası çıkmıyor

Ekran kartını çıkartmak için camı çıkartmam gerek ama üst 2 vida çıkmıyor dönüyor ama çıkmıyor. Her yolu denedim ama olmadı.
  4. K

Bu sistemde hangi parçayı yükseltmeliyim ?

Sistemim: İşlemci: i3 12100F. Anakart: ASUS Prime H610M-D D4. Ekran kartı: ASUS RX 6600. RAM: XPG 8 GB 3200 MHz CL16 (2 tane) PSU: FSP Hyper Pro H3-550 Kasa: Vento VG11A ATX 4 adet RGB FAN Bütçem şimdilik 4K ama para biriktirmeye devam ediyorum. İleride bütçem daha da fazla olacak yani. Aklımda...
  5. K

İşlemci fanını nasıl sökerim ?

İşlemcinin termal macununu yenileyeceğim ama işlemciyi sökmek için gereken o 4 vidaya yıldız veya düz tornavida olmuyor. Nasıl çıkartabilirim ? Bir de işlemcinin fanının içi komple toz nasıl temizleyebilirim ? İşlemcim i3 12100F
  6. K

Andromeda vs Zio hangisi daha iyi

Bütçem ortalama 10.000Tl. Rahatlık ve sağlamlık aynı zamanda da teknik servis olarak sizce hangisini tercih etmeliyim ? Bazıları andromeda daha iyi demiş bazıları zio daha iyi demiş ortada kaldım. Hawk önermeyin lütfen rahat değil pek...
  7. K

Benim mouse tutuş şeklim ney ?

Aşağıya fareyi nasıl tuttuğuma dair resim ekledim. Sizce benim mouse tutma şeklim hangisi ?
  8. K

i3 12100F için termal macun önerisi

İşlemci için termal macun lazım. Önerilerinize açığım. Kaliteli olursa sevinirim. Bütçem: 200-350 Tl arası
  9. K

Brown Switch Klavye Önerisi

Dün Vatana gittim ve orada mekanik klavyelerin seslerine baktım ve aralarında en az ses veren ve güzel ses veren olarak brown switchi gördüm. Ama İnca marka olduğu için pek güvenemedim. Mümkünse TKL olmayan Brown switchli klavye arıyorum. Türkçe Q olsun. Bütçem ortalama 1000 Tl
  10. K

Kaliteli membran klavye önerisi

Normalde mekanik klavye alacaktım. Hem uzun ömürlü oldukları için hem de oyun için daha elverişli olduğu için ama en az ses çıkartan swtichleri bile bana sesli geldi. Odam da tek yaşamıyorum kardeşim de rahatsız olur üstelik. O yüzden ben de madem mekanik klavye alamıyorum o zaman kaliteli bir...
  11. K

Aşırı sessiz mekanik klavye önerisi

RGB'li ve aşırı sessiz mekanik klavye arıyorum. Genelde geceleri kullandığımdan sessiz olması çok önemli. Aynı laptop klavyesi gibi resmen hiç ses çıkartmamalı. Bütçem 1000Tl +-200. Bilek desteği ve suya dayanaklı olursa çok çok daha iyi olur benim için.
  12. K

Hangi sistem daha iyi ?

Sadece oyun oynamayacağım. İleriye dönük olarak düşünürsek hangisini tercih etmeliyim. Tek farkları işlemci ve anakart sistemde. https://www.gaming.gen.tr/urun/201508/dost-kayaoglu-dk4-intel-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  13. K

Görseldekilerden hangisinin kasası ve Psu'su daha iyi ?

Aşağıdaki PSU'lu Kasalardan hangisi daha iyi ?
  14. K

15 bin Tl Laptop önerisi

Bütçem 15 bin TL. Bilgisayarda bolca istatistik programları kullanımı, oyun oynama ve render yapılacaktır. Aradağım özellikler; Kasanın alüminyum yani sağlam olması. RAM'in 16 Gb olması ve SSD'nin yüksek olması. Son olarak ise garip bir istek ama enter tuşu büyük olursa sevinirim. Eğer...
Geri