Arama sonuçları: *

1. Muhammedburak53

Öneri Yd telefon almayı düşünüyoruz güvenilir yer var mıdır ?

arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşım yd cihaz 13 pro 14 pro 15 pro yada pro max cihazları düşünüyor ama sahibinden de pek güvenemiyorum ben tanıdık veya sahibindende ilanı olan varsa atabilir bakıp görüşebiliriz
  2. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Sizce hangisini almalıyım

arkadaşlar 6 ay taksit ile alacağım o yüzden burayı seçtim bide 5070 e o kadar para verilirmi demeyin 2 fanlı almak istemiyorum ısınmasından bıktım bu ikisi arasında karar vermem lazım galax çok güzel duruyor asusda öyle ama saoğutması asusun daha iyidir değil mi görüntüde olsun istiyorum...
  3. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Hyperx cloud 3 wireless kulaklığımı garantiye nasıl gönderebilirim ?

Merhaba arkadaşlar Hyperx Cloud 3 wireless ürünüm var ve geçen yıl temmuz ayında aldım ancak ürünü alalı 1 ay olduğunda ses kesiliyodu ve bazen kendiliğinden bağlantıdan çıkıyodu ama o zamanlar sorun olacağını pek düşünmemiştim şuanda bu sorunların şiddeti arttı dahada sık oluyor bazen de...
  4. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Bu ekran kartını almayı düşünüyorum nasıldır ?

arkadaşlar şubatta msı ventus 4070 ti super 2x i sattım 2 aydır ekran kartsız kullanıyorum bu kartı almak istiyorum sizce indirim gelirmi yoksa 32k ya inmişken alamadım bidahaki indirimde inşallah alacağım galax markasını zaten biliyorum ama bu kartın soğutması nasıldır çünkü 4070 ti super 2...
  5. Muhammedburak53

14t pro mi ekranında dönüyor

hocalarım yd 14t pro global cihazım var bl başvurusu yaptıktan sonra bugün açıldı kilit deniyeyim dedim ama flash all bat dosyası ile ve telefon mi logosu dönüp duruyor önceden note 13 cihazım vardı ondada böyle olmuştu tayvan veya rus romuna geçmek istiyorum amacım hyperos 2.1 yapmaktı içinde...
  6. Muhammedburak53

Android Muiu ya düşürürken fastboot ekranında kaldı

arkadaşlar note 13 nfc tr cihazım var bootloader kilidi açtım dün gece açıldı bugünde hyperostan muiu tr sürümüne düşürecektim xiaomi mi tool v2 uygulamasına yüklemek istediğim sürümü attım normal ilerlerken bi anda hata verdi ve fastboot ekranında kaldı recovery ekranına bile geçiş yapamıyorum...
  7. Muhammedburak53

hyperos dan muiu düşürme

arkadaşlar note 13 tr cihazım var ve hyperosdan nefret ettim telefon aşırı kötü oldu zaten kaliteli işlemcisi yok ve hyperos ağır geldi oyunlarda fps im muiu göre baya düştü biliyorum yeni çıktı arayüz ama kesinlikle beğenmedim telefonu sıkıntıya sokmadan düşürebilir miyim
  8. Muhammedburak53

Çözüldü✓ 1000 tl mouse önerisi

arkadaşlar amazondan baktım 30 doları geçiyor gümrük sorunu olur diye güvenmiyor arkadaşım kablosuz varsa daha iyi olur yoksa kablolu olacak artık yapcak bişey yok
  9. Muhammedburak53

Çözüldü✓ Razer opus x kulaklığım kırıldı

Arkadaşlar kulaklık çantadaydı çantayı açtım kırılmıştı kulak kısmından garanti dışı kalır mı veya ücretle değişirler mi
  10. Muhammedburak53

Çözüldü✓ kaliteli sallanmayacak masa arıyorum

90x30 mouspad var arakdaşlar 24 in. monitör ve bir tanede 19. inç yan ekran var bunların yanına da kasayı sığdırmayı düşüyorum ama kasa baya büyük :) neler önerebilirsiniz
  11. Muhammedburak53

Yardım max 2k klavye önerisi

arkadaşım alcak arkadaşlar %60 olsun beyaz ve hot swap olursa çok iyi olur
  12. Muhammedburak53

yayın açmak için kaç bit vermeliyim

arkadaşlar 1000/1000 mbps internetim var sistemimde imzada yazıyor bide bit olayı internet ne kadar iyiyse o kadar yüksek verilen bir ayarmı tam uzun bi şekilde açıklayabilecek varsa okurum teşekkürler
  13. Muhammedburak53

windows 11 forza horizon 4 açılmıyor

arkadaşlar windows 10 da böyle problem yoktu eski pc de bile açıyodum arkadaşım win11 veya xbox ile alakalı galiba dedi ondada benzer oyunlarda oluyormuş bunun bir çözümü var mıdır ?
  14. Muhammedburak53

Çözüldü✓ 1k mous pad önerisi.

maksimum 1k çıkabilirim arkadaşlar büyük olursa çok iyi olur 80.30 90.40 gibi %70 hız %30 kontrol gibi bişey kullanıyorum
  15. Muhammedburak53

Çözüldü✓ kaliteli mouspad önerisi

arkadaşlar cs2 valo gibi fps oyunlar oynuyorum klassegear modeli var bunu beğendim ama orjinal midir ve alınır mı...
  16. Muhammedburak53

Çözüldü✓ bios zamanım 32 saniye

arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyorum önceki hafta aldım ilk geldiğinde bios zamanı normaldı ssd ye oyun vs indirdikçe bios zamanım arttı şuan 32.6 saniye bunu nasıl düşürebilirim ?
  17. Muhammedburak53

Yardım arkadaşlar güncelleme sonrası ekran gitti laptop

arkadaşım driver boosterdan güncelleme yapıyordu yaptı ekran gitti geldi ama siyah ekranda kaldı reset attı aynı sorun
  18. Muhammedburak53

Çözüldü✓ istediğim sistemi aldım

arkadaşlar sistem dün geldi h.o alırım
  19. Muhammedburak53

epic games oyunu yüklerken bu hatayı veriyor

arkadaşım epicde bi oyun yüklerken bu hatayı alıyor bende ilk defa gördüm bileniniz var mıdır ?
  20. Muhammedburak53

Çözüldü✓ bu sistemi alacağım tek slot ram ile ne kadar idare ederim ?

arkadaşlar bu sistemi bu şekilde özelleştirip alacağım ram ekledim mi pahalı oluyor sonradan alacağım böyle 3 6 ay arası götürür mü https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/
Geri