Arama sonuçları: *

1. Selim korkmaz

Ünide aynı sınıftan Kıza açılmak

Dostlar üniye başladım bu sene sınıfımdan bir kız var ondan hoşlanıyorum. Kız sadece arkadaş grubuyla duruyor dışarıya kapalı sizce ne yapmalıyım daha 2. Haftadan sınıftan birine açılmak saçma olur gibi duruyor. kızı tanımıyorum bile bugün aynı otobüse bindik inerken iyi akşamlar diyecektim...
  2. Selim korkmaz

Iphone 13 ısınma sorunu

Beyler bugün sıfır ıphone 13 aldım ilk defa ios kullanıyorum kilifsiz şuan telefon ısınma fazla gibi geldi bana sizce normal mi ilk açtığımda bir anda ısındı ve soğudu iade etmeli miyim?
  3. Selim korkmaz

Kykde uyumaya calismak

Bu sene üniversiteye gideceğim ve kykde kalacağım ilk sene seste ve ışıkta uyuyamıyorum sizce çok problem olur mu sizde nasıldı durumlar
  4. Selim korkmaz

Vergisiz tablet kampanyası

Vergisiz tablet almayı düşünüyorum hala devam ediyor mu? Ve samsung s6 lite alacağım farklı önerisi olan var mı
  5. Selim korkmaz

Online anketörlük isi

Beyler üniversiteye gitmeden harçlık çıkarmak istiyorum online anket işi ilanları gördüm sahibindende günlük 400tlye kadar kazanç var diyorlar aylık 12k ediyor maks bilgisi olan var mıdır dolandirilmayalim
  6. Selim korkmaz

Annem sigara icmemden şüpheleniyor

Dostlar bugün arkadaşla kafeye gittik sigara yaktı çocuk ortam kapalıydı demekki üstüme sinmiş annem gelmiş sen sigara içmişsin diyor içsem tamam diyeceğim içmediğim halde suç atıyor bana ne yapmam lazım yaş 19
  7. Selim korkmaz

yeni fifa çıkınca onlineyi kapatırlar mı

biliyorsunuz steam yaz indirimi var fifada 175tl almayı düşünüyorum ama yeni oyun çıkınca online mod kalkar mı yoksa devam edecek mi
  8. Selim korkmaz

Vergi levhasını üzerine bırakma

Birtane adamla beraber kupon yapıyorduk parasini atmadım adam bana yazip durdi vergi levham var üzerine bırakırım hayatın biter diye ne yapmaya çalışıyor ve yapabilirmi bir sey
  9. Selim korkmaz

Akbank atmsi paramı yırttı

Az once akbanktan 100tl yatırdım parayi yırtık verdi napmam lazım
  10. Selim korkmaz

Itemsatis valorant hesap alma

Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
  11. Selim korkmaz

Ekran parlaklığı değişiyor

Asus tuf f15 laptop valorant oynarken farkettim koyu bölgelerde parlaklık azalip artiyor cok hafif karanlik ortamda anlaşılıyor windows ve intel ayarlarini yapsam bile
  12. Selim korkmaz

gpu sıcaklığı boşta 60 derece

asus tu gaming aldım 1 hafta önce boşta 60 derece gpu normalmidir iademi etmeliyim
  13. Selim korkmaz

gpu sıcaklığı 60 derece

yeni laptop aldım asus tuf gaming boşta gpu 60 derece oluyor iadeye gerek varmı?
  14. Selim korkmaz

gaming laptop fan ve ısınma problemi

laptop lenovo gaming alalı 1 ay olmadı boştayken 45 50 derece oluyor ve fanlar çalışıyor boştayken garantiye göndermelimiyim
  15. Selim korkmaz

ideapad 3 bip bip sesi

oyun oynarken sürekli bip bip sesi geliyordu oyundan çıktım ses gitti sonra tekrar oyuna girdim biraz oynadım ses gelmedi daha sizce sebebi nedir
  16. Selim korkmaz

ideapad gaming 3 fan sesi sorunu

ideapad gaming 3 fan sesi sorunu laptop boştayken fan sesi çıkarıyor sebebi nedir
Geri