Selim korkmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
Knk randomlar güvenli olmuyor ztn 1 2 hafta şanslıysan yoksa gününde hesabı alıyorlar sendenItemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
Guvenilir nereden alabilirim biliyor musunKnk randomlar güvenli olmuyor ztn 1 2 hafta şanslıysan yoksa gününde hesabı alıyorlar senden
Öyle bir yer yok. Düzgün birine denk gelirsen ancak.Guvenilir nereden alabilirim biliyor musun
Random hesap patlar 1 haftada. Hesap aldım ben daha önce 2 tip güvenilir hesaplar var. Güvenilir Satıcı/Çok Başarılı işlemi olanlar random hesap satıcısı hariç patlamıyolar. Bİrde büyük satıcı olmayıp kendi şahsi hesabını satanlar. Ben şahsi hesap aldım her şeyini değiştirdim 3 aydır bende. Son olarakda yeni açılmış hesapları asla alma çünkü ilk alınan skini bildikleri zaman hesaplar asıl sahibi tarafından geri alınabiliyor. Adam gidip hesaba para yatırıyor sana satıyor sonra geri alıyor.Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
Itemsatistan aldın demiRandom hesap patlar 1 haftada. Hesap aldım ben daha önce 2 tip güvenilir hesaplar var. Güvenilir Satıcı/Çok Başarılı işlemi olanlar random hesap satıcısı hariç patlamıyolar. Bİrde büyük satıcı olmayıp kendi şahsi hesabını satanlar. Ben şahsi hesap aldım her şeyini değiştirdim 3 aydır bende. Son olarakda yeni açılmış hesapları asla alma çünkü ilk alınan skini bildikleri zaman hesaplar asıl sahibi tarafından geri alınabiliyor. Adam gidip hesaba para yatırıyor sana satıyor sonra geri alıyor.
Sans diyorsunÖyle bir yer yok. Düzgün birine denk gelirsen ancak.
Evet.Sans diyorsun![]()
Evet.Itemsatistan aldın demi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sans diyorsun![]()
sabah hesap sattım ama yine önermem çoğu satıcı dolandırıcıItemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar