Itemsatis valorant hesap alma

Reaksiyon skoru
7
Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar

Itemsatistan hesap alıcam fakat çok ucuz hesaplar alırsam sorun yaşamıyım 10 TL'ye hesap veriyorlar
Knk randomlar güvenli olmuyor ztn 1 2 hafta şanslıysan yoksa gününde hesabı alıyorlar senden

2 Saat sonra sende alıp başkasına satacaklar :d

Random hesap patlar 1 haftada. Hesap aldım ben daha önce 2 tip güvenilir hesaplar var. Güvenilir Satıcı/Çok Başarılı işlemi olanlar random hesap satıcısı hariç patlamıyolar. Bİrde büyük satıcı olmayıp kendi şahsi hesabını satanlar. Ben şahsi hesap aldım her şeyini değiştirdim 3 aydır bende. Son olarakda yeni açılmış hesapları asla alma çünkü ilk alınan skini bildikleri zaman hesaplar asıl sahibi tarafından geri alınabiliyor. Adam gidip hesaba para yatırıyor sana satıyor sonra geri alıyor.

Random hesap patlar 1 haftada. Hesap aldım ben daha önce 2 tip güvenilir hesaplar var. Güvenilir Satıcı/Çok Başarılı işlemi olanlar random hesap satıcısı hariç patlamıyolar. Bİrde büyük satıcı olmayıp kendi şahsi hesabını satanlar. Ben şahsi hesap aldım her şeyini değiştirdim 3 aydır bende. Son olarakda yeni açılmış hesapları asla alma çünkü ilk alınan skini bildikleri zaman hesaplar asıl sahibi tarafından geri alınabiliyor. Adam gidip hesaba para yatırıyor sana satıyor sonra geri alıyor.
Itemsatistan aldın demi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir yer yok. Düzgün birine denk gelirsen ancak.
Sans diyorsun:)

sabah hesap sattım ama yine önermem çoğu satıcı dolandırıcı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben hesabı çekmeyeceğim ama alıcı itiraz ederse diye korkuyorum

İtemsatış açık ara en güvensiz site. Oyundan tanıştığın random birinin ibanına para göndererek alsan bile dolandırılma ihtimalin daha az. Dolandırıcılar kooperatifi gibi bir site orası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,096
Üyeler
202,502
Son üye
Kopuz3711
Geri