Farwayyax7

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Farwayyax7
      Farwayyax7, Darmoshark M3 V2 Malzeme Kalitesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      anladım benimde öyle teşekkür ederim cevapladığın için
    • Farwayyax7
      fareyi sallamayacağı tabii ki ama tekerlek yerinden oynuyor gibi gelmişti bende test ettim o şekilde.normal ozaman sende de böyleyse aynı şeyi kullanıyoruz...
    • Farwayyax7
      bilmiyorumki sorunmu yoksa normalmi işte diğerleri sorun dedi iade et dedi ama aynı fare sendede varmış ve sende de geliyormuş ses
    • Farwayyax7
      normal değil bencede bu kadar kalitesiz olamaz mail atarak iade yapılıyor meyer gaming e demi
    • Farwayyax7
      fareyi havaya kaldırıp hızlıca yukarı aşağı sallayınca tekerlekten ses geliyor mu bi dener misin
    • Farwayyax7
      tamamdır hzyi deneyerek seçicem fakat bu malzeme kalitesi normalmi tekerlek sağa sola oynuyor hafif sallanıyor itince
    • Farwayyax7
      yan tuşlardan üsttekine parmağımı değdiriyorum mesela hafifçe sallanma sesi geliyor 1788261780 birde kaç hz kullanmalıyım bu mouseyi
    • Farwayyax7
      Farwayyax7, Mouse / Mousepad kategorisinde Darmoshark M3 V2 Malzeme Kalitesi başlıklı bir konu açtı.
      fare bugün geldi ama malzeme olarak çok kalitesiz gibi önceden ss prime kullanıyodum şimd m3 v2 nin tuşları hafif parmağımı degdirsem sallanma sesi geliyor...
    • Farwayyax7
      Farwayyax7, 🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bu fiyata en iyisi bu mu 2k bütçem var a9 plusda takılma gibi sorunlar oluyormuş o yüzden m3 v2 düşünüyorum
    • Farwayyax7
      Farwayyax7, Ekran Yırtılması Çok Fazla başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      çözümü buldum ben nvidia kontrol panelinden gsync kapattım düzeldi şuan iyi ekranı çevirirkenki o çamurlaşma gitti
    • Farwayyax7
      Farwayyax7, 1500tl Mouse Önerisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anladım sağolun birde stant almayı düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHHTZD6R/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AT23NX2E2Z1MO&psc=1 şu yeterli...
    • Farwayyax7
      şuan sadece pembesi var diğer renklerin stoğu ne zaman gelirki tahminen
    • Farwayyax7
      tamamdır a9 plus daha kaliteliyse alıyım ozaman ama m3 v2 normalde daha pahalıya dahamı iyidir acaba diye merak etmiştim.
    • Farwayyax7
      8k olması çok önemli mi yoksa gereksiz mi 1787999497 farelerde hznin olayını pek bilmiyorum.8k hz olmaması sorun yaratmıcaksa a9 plus alıyım ama m3 v2 de...
    • Farwayyax7
      2kya m3 v2 mi a9 plus mı hangisi daha mantıklı yada o fiyata başka önerisi olan varmı?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,732
Üyeler
203,228
Son üye
ZeynelAbidin
Geri