Farwayyax7 isimli üyenin son içerikleri

1. Farwayyax7

Monitörde renkle çizgiler çıktı

monitördeymiş sorun kronikmiş zaten bu modelde paneli çok kaliteli değilmiş 1765701324 garantiye yollayacağım
  2. Farwayyax7

yarın deneyeceğim bunları teşekkürler
  3. Farwayyax7

tek çare garantiye göndermekmi
  4. Farwayyax7

G24F2 monitör var daha önceden yoktu bu çizgiler son zamanlarda çıktı rahatsız ediyor neden olduğunu bilen varmı ?
  5. Farwayyax7

Cmd ye yazılan kodu geri alma

netsh int ipv4 set global defaultcurhoplimit=128 chat gpt ye sordum varsayılan buymuş
  6. Farwayyax7

Düşük GPU kullanımı.

monitör 180 hz en düşük ayarlarda 100 fps alıyorum işte hiç akıcı gelmiyor sonra bi bakıyorum ekran kartı ve cpu %40 kullanımda . kendilerini biraz daha kullansalarda fps'm artsa
  7. Farwayyax7

Düşük GPU kullanımı.

bu aralar sadece pubg oynuyorum onda düşük işte . rdr2 ve gow oynamıştım onlarda yüksekti
  8. Farwayyax7

Düşük GPU kullanımı.

Ama geçen bi adamı gördüm aynı en düşük ayrlarda 3060 vardı ort 180-200 fpslerde oynuyordu çünkü ekran kartı kullanımı %90lardaydı .Ayrıca grafiği yükseltsemde ekran kartı kullanımı anca %70 lere çıkıyor ve grafik yükselttiğim içinde fps düşüyor
  9. Farwayyax7

Düşük GPU kullanımı.

Ekran kartım 4060 işlemcim i5 12400f steam pubg oynuyorum en düşük ayar 1728x1080 çözünürlüğünde ekran kartı kullanımım %40-%30 civarı işlemci %40-%50 civarı fps de ortalama 100 monitörüm 180hz olduğu için oyun hiç akıcı gelmiyor nasıl arttırıcam fps yi pc kendini yormuyor hiç
  10. Farwayyax7

YDT kitap önerisi lazım

YDT gireceğim tekrar geçen sene çalışmamıştım şuan 30-40 netlerdeyim önerdiğiniz kitaplar varmı
  11. Farwayyax7

Nvidia güncelleme sonrası uyarı

Evet 577.00 kurulu bugün kurdum 1753275607 Nasıl yani?
  12. Farwayyax7

Nvidia güncelleme sonrası uyarı

Nvidia app dan güncelleme yaptıktan sonra böyle bi uyarı geliyor ama bu uyarı nvidia dan değil epic gamesten geliyor neden sizce sizede oluyor mu
  13. Farwayyax7

Rainbow siege x epic

rainbow u epicde parayla almıştım ama oynamıyordum şimdi ücretsiz oldu steamden oynuyorum . epicde parayla aldığım için ekstra bi özellik sunuyormu? sunuyorsa epicden oynayayım
  14. Farwayyax7

Full body kaç gün gidilmeli

öyle yapacağım pzt çarş cuma şeklinde 3 gün . pazar 5 de kapanıyor akşam açık olsa giderdimde hava çok sıcak o saatlerde
  15. Farwayyax7

Full body kaç gün gidilmeli

anladım ozaman sadece pazartesi çarşamba cuma gitmem daha mantıklı 1752134585 her gün gitme imkanım var bu arada gün sınırım yok
Geri