Farwayyax7 isimli üyenin son içerikleri

1. Farwayyax7

Darmoshark M3 V2 Malzeme Kalitesi

anladım benimde öyle teşekkür ederim cevapladığın için
  2. Farwayyax7

fareyi sallamayacağı tabii ki ama tekerlek yerinden oynuyor gibi gelmişti bende test ettim o şekilde.normal ozaman sende de böyleyse aynı şeyi kullanıyoruz zaten tek bende oldu sanıyodum
  3. Farwayyax7

bilmiyorumki sorunmu yoksa normalmi işte diğerleri sorun dedi iade et dedi ama aynı fare sendede varmış ve sende de geliyormuş ses
  4. Farwayyax7

normal değil bencede bu kadar kalitesiz olamaz mail atarak iade yapılıyor meyer gaming e demi
  5. Farwayyax7

fareyi havaya kaldırıp hızlıca yukarı aşağı sallayınca tekerlekten ses geliyor mu bi dener misin
  6. Farwayyax7

tamamdır hzyi deneyerek seçicem fakat bu malzeme kalitesi normalmi tekerlek sağa sola oynuyor hafif sallanıyor itince
  7. Farwayyax7

yan tuşlardan üsttekine parmağımı değdiriyorum mesela hafifçe sallanma sesi geliyor 1788261780 birde kaç hz kullanmalıyım bu mouseyi
  8. Farwayyax7

fare bugün geldi ama malzeme olarak çok kalitesiz gibi önceden ss prime kullanıyodum şimd m3 v2 nin tuşları hafif parmağımı degdirsem sallanma sesi geliyor nomralmi? tekerleğide ağır biraz
  9. Farwayyax7

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

bu fiyata en iyisi bu mu 2k bütçem var a9 plusda takılma gibi sorunlar oluyormuş o yüzden m3 v2 düşünüyorum
  10. Farwayyax7

Ekran Yırtılması Çok Fazla

çözümü buldum ben nvidia kontrol panelinden gsync kapattım düzeldi şuan iyi ekranı çevirirkenki o çamurlaşma gitti
  11. Farwayyax7

1500tl Mouse Önerisi ?

Anladım sağolun birde stant almayı düşünüyorum https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHHTZD6R/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AT23NX2E2Z1MO&psc=1 şu yeterli olurmu fiyatta biraz daha çıkabilirim ama bu iyiyse bunu alayım
  12. Farwayyax7

1500tl Mouse Önerisi ?

şuan sadece pembesi var diğer renklerin stoğu ne zaman gelirki tahminen
  13. Farwayyax7

1500tl Mouse Önerisi ?

tamamdır a9 plus daha kaliteliyse alıyım ozaman ama m3 v2 normalde daha pahalıya dahamı iyidir acaba diye merak etmiştim.
  14. Farwayyax7

1500tl Mouse Önerisi ?

8k olması çok önemli mi yoksa gereksiz mi 1787999497 farelerde hznin olayını pek bilmiyorum.8k hz olmaması sorun yaratmıcaksa a9 plus alıyım ama m3 v2 de indirimde şuan normalde 2.5k daha iyi olduğu içinmi pahalı eğer daha iyiyse indirimdeyken onu alayım
  15. Farwayyax7

1500tl Mouse Önerisi ?

2kya m3 v2 mi a9 plus mı hangisi daha mantıklı yada o fiyata başka önerisi olan varmı?
Geri