Farwayyax7 isimli üyenin son içerikleri

1. Farwayyax7

CS2 100usd envanter önerisi

tamamdır teşekkürler
  2. Farwayyax7

ak de slate var aslında ama gözükmiyormu sizde ben açınca gözüküyor 1776428087 kukri de çok kararsızım bazen beğeniyorum bazence çok çirkin geliyor bilmiyorum
  3. Farwayyax7

https://csfloat.com/loadout/170292733204892671 100-110 dolar bakiyem var bu envanter nasıl sizce? Birde 110 dolara sadece daha iyi bir bıçak mı alayım yoksa daha ucuza bıçak ve yanında envanter mi alayım?
  4. Farwayyax7

Cs2 envanter önerisi

alırsam steamdan almayacağım zaten başka siteye bakacağım
  5. Farwayyax7

Cs2 envanter önerisi

80 dolar civarına çokta güzel bi bıçak alınamıyorya o yüzden kararsız kalmıştım
  6. Farwayyax7

Cs2 envanter önerisi

Sizce 50 dolara envanter dizmek mi yoksa üstüne 30 dolar daha ekleyip sadece bir bıçak almak mı?
  7. Farwayyax7

Cs2 ucuz bıçak önerisi

tamamdır teşekkürler
  8. Farwayyax7

Cs2 ucuz bıçak önerisi

teşekkürler huntsmanı beğendim fakat csfloattanmı bakayım bynogamedenmi?
  9. Farwayyax7

Cs2 ucuz bıçak önerisi

4000tl bütçem var iiy seçenekler yok ama bıçak önerir misiniz? yada bıçak almayıp envantermi dizmeliyim?
  10. Farwayyax7

Monitörde renkle çizgiler çıktı

monitördeymiş sorun kronikmiş zaten bu modelde paneli çok kaliteli değilmiş 1765701324 garantiye yollayacağım
  11. Farwayyax7

yarın deneyeceğim bunları teşekkürler
  12. Farwayyax7

tek çare garantiye göndermekmi
  13. Farwayyax7

G24F2 monitör var daha önceden yoktu bu çizgiler son zamanlarda çıktı rahatsız ediyor neden olduğunu bilen varmı ?
  14. Farwayyax7

Cmd ye yazılan kodu geri alma

netsh int ipv4 set global defaultcurhoplimit=128 chat gpt ye sordum varsayılan buymuş
  15. Farwayyax7

Düşük GPU kullanımı.

monitör 180 hz en düşük ayarlarda 100 fps alıyorum işte hiç akıcı gelmiyor sonra bi bakıyorum ekran kartı ve cpu %40 kullanımda . kendilerini biraz daha kullansalarda fps'm artsa
Geri