Arama sonuçları: *

• Users: QWX36ze2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QWX36ze2

FNAF Security Breach türkçe yama

FNAF ın bu oyunundan metin olduğu için türkçe yama yapmak istiyorum fakat ücretsizlerin hiçbiri güncel değil ücretli ve güncel bir yama var mı
  2. QWX36ze2

Arkadaşlar lütfen yardım edin steam hesabımdaki kartları biri alıyor

arkadşlar bugün mail gelmeye başladı ve merak edip baktıpımda steam pazarından satmadığım şeylerin satın alındığını öğrendim ve kartlarıma girdiğimde hiçbir kartım yoktu parasıda bana gelmemişti ne yapabilirim lütfen yardım edin
  3. QWX36ze2

Microsoft Store indirimi

yılbaşına özel microsoft store'nin oyunlarına indirim gelirmi gelirse mesela minecraft kaç tl olur?
  4. QWX36ze2

Discord ''RTC Bağlanılıyor''

arkadaşlar bu sorunu 2 haftadır yaşıyorum pc yi yeniden başlatınca fln düzeliyordu fakat şimdi düzelmiyor hep RTC Bağlanılıyor da kalıyor çözümü varmıdır
  5. QWX36ze2

garrys mod da bir NPC olma

garrys modda NPC olmanın tuşu nedir yada nasıl o ola biliriz
  6. QWX36ze2

Elden Ring at ım öldümü ?

Elden ring de atımı çağıramıyorum nedense galiba öldü ve nasıl canlandırıcam cevap verirseniz sevinirim
  7. QWX36ze2

Steam parayı aldı ama oyunu vermedi

ben steamdan bir oyun aldım ve aldığım sırada parayı kesti fakat bir hata belirdi ve oyun kütüphaneme eklenmedi ne yapabilirim 2 saattir steam desteğin mesajını bekliyorum sizin başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl düzelttiniz biraz tırsıyorumda
  8. QWX36ze2

Cyberpunk 2077 indirimi

arkadaşlar şu anda Cyberpunk 2077 indirimde ve yeni büyük bir güncelleme gelmiş buglar düzeltildimi yoksa eskisi kadar fazla mı ?
  9. QWX36ze2

Yardım SPOİLER Witcher 3

witcher 3 de ciri yi buldum ve oyunu bitirmeme ne kadar kaldığını merak ediyorum ?
  10. QWX36ze2

Five Nights at Freddy's Security Breach TÜRKÇE YAMA

beyler oyunu aldım ama ing im bu oyununun ingilizcesini kaldıracak kadar iyi deil bildiğiniz site , indirme link`i veya satın aldığınız türkçe yamanın linkini veya klasörünü atıp söyleye bilirmisiniz
  11. QWX36ze2

GTA 5 kış ne zaman gelir

GTA 5 e kış ne zaman gelir?
  12. QWX36ze2

For honor oynanılır mı

bu aralar steam da indirimde lduğu için almak istiyorum ama bu oyun hakkında kötü söylentiler duyuyorum oyunun kötü yanları neler veya alınır mı ?
  13. QWX36ze2

dying light kaç kişi oynanıla biliyor

dying light da en fazla kaç kişiyle oynanıla biliyor ?
  14. QWX36ze2

yeni internet önerir misiniz? ?

merhaba benim internetim çok yavaş ve yeni internet arıyorum binamızın alt yapısı çok kötü olduğundan öyle çok iyi internetler kullanamıyorum lütfen paramızın hakkını veren ve ping çıkmayacak bir internet önerir misiniz? ?
  15. QWX36ze2

bilgisayarım kapanıyor

pc çok ısındığı için kapanıyor püfür püfür esiyor ama yinede ısınıp kapanıyor lütfen ne yapacam söyleyin (masaüstü kullanıyorum )
  16. QWX36ze2

bilgisayarım çok ısınıyor sonrada monitör

arkadaşlar pc çok ısınıyor biraz açık hava alan yere koyucam ama sorun pc ısınınca anakarttaki CPU yeri yanıyor ve monitör kapanıyor ama pc hala çalışıyor çözümü varmıdır ?
  17. QWX36ze2

LGS den sonra PC çıkar mı ?

arkadaşlar merhaba ben LGS öğrencisiyim acaba sınavdan sonra itopya , İncehesap gibi güvenilir siteler indirimli güzel bir PC çıkartır mı ve ya çıkarttımı ?
  18. QWX36ze2

babamı nasıl ikna edebilirim?

Babam bana lise sınavına kadar Pc almayacağını söyledi bu şimdiki pc ile idare et dedi ki bu şuan kullandığım pc çöp üstü çöp help me
  19. QWX36ze2

100 tl kulaklık önerisi

100 tl ye gamer kulaklığa ihtiyacım var 110 ,115 TL falanda olur ama fazla geçmesin
Geri