arkadşlar bugün mail gelmeye başladı ve merak edip baktıpımda steam pazarından satmadığım şeylerin satın alındığını öğrendim ve kartlarıma girdiğimde hiçbir kartım yoktu parasıda bana gelmemişti ne yapabilirim lütfen yardım edin
arkadaşlar bu sorunu 2 haftadır yaşıyorum pc yi yeniden başlatınca fln düzeliyordu fakat şimdi düzelmiyor hep RTC Bağlanılıyor da kalıyor çözümü varmıdır
ben steamdan bir oyun aldım ve aldığım sırada parayı kesti fakat bir hata belirdi ve oyun kütüphaneme eklenmedi ne yapabilirim 2 saattir steam desteğin mesajını bekliyorum sizin başınıza böyle bir şey geldiyse nasıl düzelttiniz biraz tırsıyorumda
beyler oyunu aldım ama ing im bu oyununun ingilizcesini kaldıracak kadar iyi deil bildiğiniz site , indirme link`i veya satın aldığınız türkçe yamanın linkini veya klasörünü atıp söyleye bilirmisiniz
merhaba benim internetim çok yavaş ve yeni internet arıyorum binamızın alt yapısı çok kötü olduğundan öyle çok iyi internetler kullanamıyorum lütfen paramızın hakkını veren ve ping çıkmayacak bir internet önerir misiniz? ?
arkadaşlar pc çok ısınıyor biraz açık hava alan yere koyucam ama sorun pc ısınınca anakarttaki CPU yeri yanıyor ve monitör kapanıyor ama pc hala çalışıyor çözümü varmıdır ?
arkadaşlar merhaba ben LGS öğrencisiyim acaba sınavdan sonra itopya , İncehesap gibi güvenilir siteler indirimli güzel bir PC çıkartır mı ve ya çıkarttımı ?