For honor oynanılır mı

QWX36ze2

80+
Reaksiyon skoru
21
bu aralar steam da indirimde lduğu için almak istiyorum ama bu oyun hakkında kötü söylentiler duyuyorum oyunun kötü yanları neler veya alınır mı ?

Oynanır fakat eşleştirme sistemi çok kötü. Adil eşleştirmeler çok nadir oluyor.

Online oynamak istiyorsan biraz zor maç buluyor ama onun haricinde oynanabilir bir oyun. Gayet güzel.

bu aralar steam da indirimde lduğu için almak istiyorum ama bu oyun hakkında kötü söylentiler duyuyorum oyunun kötü yanları neler veya alınır mı ?
5 defa falan bedava verildi oyun. Para verip alınmaz bence. Ama bedava aldıysan bir dene 😀

kötü söylentiler oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir oyun hikayesi fln var

Oyun biraz zor olsada bir kaç gün oynayınca alışırsın. 3aGlE#7457 discord ekle arkadaşın yoksa oynayabiliriz.

Oyun gayet güzel bence hikaye tabanı bana çok iyi gelmedi kısa olduğu için onun dışında online kısmına pek girmedim çünkü zor buluyordu ben oynarken şuan ne durumdadır bilemem.Bedava aldıysan denemeni öneririm

Geri