Task Bar Hero Veri mi Çalıyor?

AtiQel

80+
Reaksiyon skoru
32
Ben geçenlerde insta reels da gezerken önüme bir adamın yaptığı video çıktı task bar hero dan bahsediyordu oyun steamde var oyun arkada çalışıyort auto farm atıyor anladığım kadarıyla eşya düşüyor karakterinizi güçlendiriyorsunzu ve bazı eşyaları steam pazarda satabiliyorsunuz oyunun yorumlarına baktığımda ise oyun veri çalıyor arkada sürekli çalışırken bir şeyler oluyor gibisinden yorumlar gördüm oynayan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı

Ben geçenlerde insta reels da gezerken önüme bir adamın yaptığı video çıktı task bar hero dan bahsediyordu oyun steamde var oyun arkada çalışıyort auto farm atıyor anladığım kadarıyla eşya düşüyor karakterinizi güçlendiriyorsunzu ve bazı eşyaları steam pazarda satabiliyorsunuz oyunun yorumlarına baktığımda ise oyun veri çalıyor arkada sürekli çalışırken bir şeyler oluyor gibisinden yorumlar gördüm oynayan veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı
oynayanları gordum ama bılgım yok ruslarda gordum daha cok

1780237531231.webp

Umarım çalmıyordur. :peepo1:

Dün indirmiştim, daha şimdiden durum bu. Ancak bu tarz uygulamalar yapısı gereği bir süre sonra yüksek ihtimalle çöküşe geçecektir. Arzı karşılayacak bir talep olmazsa bir süre sonra tüm itemler 0.03 dolara düşer muhtemelen.

1780335768767.webp

Dün indirmiştim, daha şimdiden durum bu. Ancak bu tarz uygulamalar yapısı gereği bir süre sonra yüksek ihtimalle çöküşe geçecektir. Arzı karşılayacak bir talep olmazsa bir süre sonra tüm itemler 0.03 dolara düşer muhtemelen.

Alıntıyı görüntüle
Hocam sizde Küp kısmı çalışıyor mu ? sadece sentez çalışıyor bende

Hocam sizde Küp kısmı çalışıyor mu ? sadece sentez çalışıyor bende
İndirdiğimden beri bende de devre dışı. Bildiğim kadarıyla Çinliler o kısımda bir açık bularak karakterlerini çok hızlı bir şekilde 90 level yapmış. Onu düzeltmek için belli bir süreliğine devre dışı bırakmışlar.

valla hiç bir yerde kesin bilgi yok birileri veri çalıyor diyor birileri mining yapıyor diyorlar kime nasıl inanıcam bilemedim gerçekten bir bilgisi olan ve bizi aydınlatabilecek bir insan var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
inşallah öyle olmaz ya bende çok oynamak istiyorum tam istediğim tarz bir oyun bu tarz oyunlara bitiyorum ne öyle aman aman bir oyun bilgisi lazım ne de saatlerce başında durmanız lazım çok güzel bir oyun bence tek sıkıntım şu anda yks ye hazırlanıyorum diye pc yi kaldırdım oynayamıyorum :(

Oynayanlar varsa bilgi almak istiyorum bu oyun güvenilir mi çünkü adamların sistemi sırf insanların bilgisayarı açık kalsın diye var aynı banana gibi
son zamanlarda ise steamde ki bir kaç oyunda virüs çıkmıştı bunda da bu durum olabilir mi acaba ?
ve son olarak bir kaç yorumda bu oyun yüzünden ban yemişler ve profillerinde banlı yazısı varmış fikirleriniz nedir ?

Oynayanlar varsa bilgi almak istiyorum bu oyun güvenilir mi çünkü adamların sistemi sırf insanların bilgisayarı açık kalsın diye var aynı banana gibi
son zamanlarda ise steamde ki bir kaç oyunda virüs çıkmıştı bunda da bu durum olabilir mi acaba ?
ve son olarak bir kaç yorumda bu oyun yüzünden ban yemişler ve profillerinde banlı yazısı varmış fikirleriniz nedir ?
aktif olarak 30.saatimdeyim anormal bi ram kullanımı yada cpu da yorulma görmedim bence normal gibi arkada açık takılıyor

Ben hala oynuyorum ve hala banka hesabımdan para çekilmedi. :peepo1:

1781044337931.webp

Ancak şu anda oyunu oynamak eziyet çünkü oyunun ana mekaniği olan item düşürme sistemini geçici süreliğine nerflediler. Aynı zamanda şu an düşürülen itemler Steam pazarına da koyulamıyor. İtem düşmediği için karakterini geliştiremiyorsun. Bu da oyunu neredeyse oynanmaz hale getiriyor. İnsanlar bir süredir Steam pazarına item koyamadığı için de hali hazırdaki itemlerin fiyatı alınmayacak seviyelere geldi. Dolayısıyla şu an için oyun kısır döngüde diyebiliriz. Yakın bir tarihte düzelteceklerini ve ilk çıktığı zamanlardaki gibi bol drop düşecek hale getireceklerini söylüyorlar. Ancak kesin bir tarih vermediler.

Haksız ban yiyenleri ben de gördüm ancak itirazda bulununca banı açıyorlar diye biliyorum.

Ben hala oynuyorum ve hala banka hesabımdan para çekilmedi. :peepo1:

Alıntıyı görüntüle

Ancak şu anda oyunu oynamak eziyet çünkü oyunun ana mekaniği olan item düşürme sistemini geçici süreliğine nerflediler. Aynı zamanda şu an düşürülen itemler Steam pazarına da koyulamıyor. İtem düşmediği için karakterini geliştiremiyorsun. Bu da oyunu neredeyse oynanmaz hale getiriyor. İnsanlar bir süredir Steam pazarına item koyamadığı için de hali hazırdaki itemlerin fiyatı alınmayacak seviyelere geldi. Dolayısıyla şu an için oyun kısır döngüde diyebiliriz. Yakın bir tarihte düzelteceklerini ve ilk çıktığı zamanlardaki gibi bol drop düşecek hale getireceklerini söylüyorlar. Ancak kesin bir tarih vermediler.

Haksız ban yiyenleri ben de gördüm ancak itirazda bulununca banı açıyorlar diye biliyorum.
Benim böyle durumlarda korkum vac ban yiyip takas/pazar banı yemek. Envanterim biraz yüksek fiyatta düzelmeyecek zarar görürse sıkıntı olabilir ama sağolasın bilgindirme için

1781045531922.webp

bende meraken indirdim 30 saat olacak ama nolur bilmiyorum ve yukarda arkadaş demiş videolarda gördüğüme kıyasla kasılmak çok zor 20 saatte 30 levellere gelenler olmuş benim karakterler yeni 16-17 oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,449
Üyeler
197,193
Son üye
Hoorizons
Geri