5 defa falan bedava verildi oyun. Para verip alınmaz bence. Ama bedava aldıysan bir denebu aralar steam da indirimde lduğu için almak istiyorum ama bu oyun hakkında kötü söylentiler duyuyorum oyunun kötü yanları neler veya alınır mı ?
Oyun biraz zor olsada bir kaç gün oynayınca alışırsın. 3aGlE#7457 discord ekle arkadaşın yoksa oynayabiliriz.bu aralar steam da indirimde lduğu için almak istiyorum ama bu oyun hakkında kötü söylentiler duyuyorum oyunun kötü yanları neler veya alınır mı ?
3000 4000 arası oyuncu var. Sadece bir kaç modu oynayan yok.Bu oyunu oynayan kaldı mı yaw
Oyunu oynayan kalmasa neden battlepass getirmeye devam etsinler? 5 sezondur battlepass geliyor oyuna durmadan.Bu oyunu oynayan kaldı mı yaw
Zor maç bulmuyor. Csgo'daki gibi 1 veya 2 dakikada maç buluyor.Online oynamak istiyorsan biraz zor maç buluyor ama onun haricinde oynanabilir bir oyun. Gayet güzel.
En son 6 ay önce falan girdim yarım saat oyun beklemişti. 1v1 neydi onun dışında oyun bulmak imkansızdıOyunu oynayan kalmasa neden battlepass getirmeye devam etsinler? 5 sezondur battlepass geliyor oyuna durmadan.
Bende 6 ay önce 1 ay kadar oynamıştım. En uzun 3 dk de oyun bulmuştu. Genelde 30 sn civarında buluyordu.En son 6 ay önce falan girdim yarım saat oyun beklemişti. 1v1 neydi onun dışında oyun bulmak imkansızdı