bence gereksiz birleşik olması kısıtlar sizi. iki ayrı kol bunun yapabildiğini yapar ama yarın öbür gün canın bir monitörü masanın tam sağına diğerini tam...
bakındım şimdi kahverengi rengi çok hoş geldi göze fakat şu sert tepe kulaklıklar hiç hoş değil güven vermiyor benim g733 40 taklalı scirocco gibi ma güven...
Benim de tercihim o olur ama sıvı soğutma aşkıyla yanıp tutuşan ve bir türlü laf anlatamadığın bir kitle var. O kitleye sus payı olarak bu indirim mantıklı.
Hocam, öncelikle ayarlardan indirme bölgesini size en yakın olanı seçin. Ben olmayacağını düşünsem de fark az da olsa yaratmıştı.
Ayarlar > İndirmeler...
Hocam, öyle çok kafaya takılacak bir ömürleri yok. Büyük ihtimalle ömrü dolmadan teknoloji çok ilerleyecek ve eski monitörlerimize yaptığımız gibi bunlar da...
Önerilerin için teşekkürler hocam am4 platformunda-rtx4000 ve rx6000 platformunda çok bilgiliyim ancak durum ddr5e gelince cahil kalıyorum.
Anakart uygun...
Monitör de sonuçta sistemin bir parçası ve yeri geldiğinde onun da yükseltilmesi lazım. Sorunun kısa yanıtına gelirsek: Evet, OLED'e geçince kesinlikle fark...