glie isimli üyenin son içerikleri

1. glie

Steam İndirme Sorunu

Hocam, öncelikle ayarlardan indirme bölgesini size en yakın olanı seçin. Ben olmayacağını düşünsem de fark az da olsa yaratmıştı. Ayarlar > İndirmeler kısmından önbelleği temizle; eski oyunlardan cart curt bir şey kaldıysa iyi olabilir. Bir de indirdiğin diskinin son boş yerine indiriyorsan da...
  2. glie

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Ben bu durumlar için yedek telefon bulunduruyorum. Dediğine de tamamen katılıyorum, lanet olası elma🤡
  3. glie

Oled Ne Kadar Fark Yaratır?

Hocam, öyle çok kafaya takılacak bir ömürleri yok. Büyük ihtimalle ömrü dolmadan teknoloji çok ilerleyecek ve eski monitörlerimize yaptığımız gibi bunlar da 'yan monitör' olmaya mahkum kalacaklar. Ama net bir cevap istiyorsan; IPS'in ömrü kağıt üzerinde 100.000 saat, OLED'in ömrü ise 40.000...
  4. glie

Oled Ne Kadar Fark Yaratır?

Monitör de sonuçta sistemin bir parçası ve yeri geldiğinde onun da yükseltilmesi lazım. Sorunun kısa yanıtına gelirsek: Evet, OLED'e geçince kesinlikle fark hissedersin. Gerçek siyahlar ve aşırı düşük gecikme süresi gibi avantajlar, deneyimi tamamen başka bir seviyeye taşıyor. Ancak bu...
  5. glie

🔥İndirim Msı Mag A850gls Anime Kızlı Psu Koş Koş ! - 5.935 Tl

Kapanıyor hocam, sıkıntı yok. Benim toplarken bütçe bitti, dahili grafikle LoL oynuyorum şükret haline 🤣
  6. glie

90.778 Tl'ye Bu Sistem Değer mi ?

Hocam hayırlı olsun, en iyi mal senin malındır; çok kafan karışmasın. Bir hafta on gün kovalasan 3-4 bin TL yükselebilirdi de... İyi günlerde kullan 🎊
  7. glie

🔥İndirim Msı Mag A850gls Anime Kızlı Psu Koş Koş ! - 5.935 Tl

Hocam bende şu an bu kasa var ; dürüst olmam gerekirse 2.500 TL bandında resmen bedava diyebilirim. Malzeme kalitesi gerçekten çok güzel, içinden bir sürü yedek vida ve kablo düzenlemek için minik siyah plastik kelepçeler gibi zengin bir içerik çıkıyor. Kullanım kolaylığına da çok dikkat...
  8. glie

Eldeki 2. Sistemi Satıp Toplamak mı Hazır Almak mı?

Hocam, çalışıp para biriktirdikçe parça almak aslında en mantıklısı. Tüm yaz çalışıp biriktirsen paran aynı kalacak (yatırım yapmadığın senaryodan bahsediyorum) ama bileşenleri 3 ay sonra daha pahalıya alacaksın. Ekonomin el verdikçe indirimden parça kovalayıp, en sonunda kardeşinin sistemini...
  9. glie

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Hocam, bir süredir benim de iPhone 11 mobil veride kafayı yiyor. Bir süre çalışıp sonra sıkıntı yok gibi gözükse de çalışmayı bırakıyor, Wi-Fi'yi açıp kapatınca kendine geliyor. Ama senin sıkıntın telefon tarafında değilse kişisel erişim noktası ayarlarında 'Maksimum Uyumluluğu Artır' gibisinden...
  10. glie

Ekran Kartı Kablosu Nereye Takılır

Hocam PSU yazan ucu güç kaynağına, PCIe yazan ucu ise ekran kartına tak. 6+2 pinli kablo yapısı benim de kafamı karıştırmıştı.
  11. glie

Freedos Bilgisayarımı Kurmama Yardım Edecek Var mı?

Hocam şu an en üsttekinden boot etmeye, yani Windows'u açmaya çalışıyor. Senin USB'yi en üste alman lazım. Önce Secure Boot'u aç. Windows 11 orijinal kurulum imajı Secure Boot'u zorunlu tutuyor. Boot Order kısmına gel. Oradan USB Flash Drive olanı seç. F5/F6 veya +/- tuşlarıyla en üste, OS...
  12. glie

🔥İndirim Msı Mpg A850g Gen5 850 W 6499tl

Zero fan modu açık. 7500X3D zaten 65W çekiyor, daha zorlamaya fırsat bulamadım. Bakınınca, G değil de GS olanlarda coil whine olmuş. Şimdilik ben denk gelmedim; ki olsa da duymam gibi, daha buzdolabının sesinden PC'nin fan sesini duymuyorum🤣😂
  13. glie

🔥İndirim Msı Mpg A850g Gen5 850 W 6499tl

İki ay önceki indirimden, biraz aceleye getirsem de 5540a almıştım fazlasıyla memnunum. İçinden kablolar için ekstra çanta da çıkıyor. Ülkede OEM paketlere konulan, yazınca adı listede bile çıkmayan bazı PSU'lara göre bir sürü testi var. Benim bulunduğum yerde elektrik kesintisi mevzusu biraz...
  14. glie

Yardım Elimdeki Sistemi Yukseltmekmi Mantikli Yoksa Yeniden Sistem Duzmekmi

Sistem dizmeye başlamışsın zaten. Dediğin gibi ram, işlemci, ekran kartı al, keyfine bak.
  15. glie

🔥İndirim Colorful Battle-Ax B650m-Plus Wi-Fi V15 5.779 Tl

Şu an bu anakartı kullanıyorum, şimdilik bir sıkıntısı yok. Taş gibi de anakart. Sadece çift kuleli büyük bir hava soğutucu takarsanız, RAM tarafındaki fanı 1,5 santimetre kadar yukarı kaldırmanız gerekebilir. Ya da pek de mantıklı olmayan bir çözüm ama 'low profile' (düşük profilli) RAM...
Geri