mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet de indirmesi 3 4 gün sürer ofSüper ultra oynarsın
evet de indirmesi 3 4 gün sürer ofSüper ultra oynarsın
4K pubg saatim var ranked her el hile. MM bir kaç maçta bir hile geliyor. Eğer arkadaşların varsa beraber oynayınca yine de sarıyor. Bence git Arena Breakout: Infinite indir bu sararsa bekle kasımda Escape from Tarkov steam'e geliyor al onu bak keyfine. Bende o oyunu bekliyorumBattle royale tarzı oyun arıyorum da steam pubg hala oynanılır mı?
unranked da hile var mı peki fortnite indiririm muhtemelen veya arena breakout teşekkürler4K pubg saatim var ranked her el hile. MM bir kaç maçta bir hile geliyor. Eğer arkadaşların varsa beraber oynayınca yine de sarıyor. Bence git Arena Breakout: Infinite indir bu sararsa bekle kasımda Escape from Tarkov steam'e geliyor al onu bak keyfine. Bende o oyunu bekliyorum
Fortnite sarmaz kanka ama yine de dene bi, unranked ara ara hile geliyor yeni bronz hesaplar hile yapıyor çoğunlukla. Hem arena hem fortnite az videolarına bak kafana yatanı dene hocamunranked da hile var mı peki fortnite indiririm muhtemelen veya arena breakout teşekkürler
hepsinde hile var artık yapacak bir şey yokFortnite sarmaz kanka ama yine de dene bi, unranked ara ara hile geliyor yeni bronz hesaplar hile yapıyor çoğunlukla. Hem arena hem fortnite az videolarına bak kafana yatanı dene hocam
Online oyunlarda hile hep olur kanka onları da vurunca gerçek oyuncu oluyorsunhepsinde hile var artık yapacak bir şey yoksağ olun
Denenir guzeldir.Battle royale tarzı oyun arıyorum da steam pubg hala oynanılır mı?
Hile var diyorlarda biz 4 kişi oynuyoruz hiç hileye denk gelmedik. Belki de çok kötü oynadığımızdan hileyle iyi oyuncunun farkını anlamıyoruzBattle royale tarzı oyun arıyorum da steam pubg hala oynanılır mı?