Arama sonuçları: *

• Users: 1v9uknow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

30-35K Laptop tavsiyesi

Arkadaşlar selam, Üniversiteye başlayan bir arkadaşımıza oyun-günlük kullanım karma kullanılacak şekilde bir laptop ihtiyacımız var. Bütçe 30 bandında, maksimum 35K olmalı. Su an f/p olarak önerebileceğiniz laptopların linklerini iletirseniz çok sevinirim. Ek olarak yüksek watt 4050-düşük...
  2. 1

PS 5 Konsol hakkında yardım

Arkadaşlar selamlar, Hayatı boyunca sadece bilgisayar oyunları oynamış birisi olarak konsol almaya karar verdim. Sürekli yeni/farklı oyunlar oynamaktansa genellikle Fifa arada da exclusive hikayeli oyunlar oynamayı düşündüğüm için xbox yerine PS5 almaya karar verdim ama Playstation da ki PS...
  3. 1

7900x3D, 4060Ti öneri.

Bütçe: 45K civarı +- 2k https://www.gaming.gen.tr/urun/382187/nobk-n1-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar selam, 1080P 360Hz oyunculuk için bir sistem toplayacağım arkadaşa. Linkteki kasada işlemciyi 7900x3D, sıvı...
  4. 1

4060Ti + 7500F bu fiyata alınır mı ?

Arkadaşlar selam, Parçalar üst markaların parçası değil, ek olarak 4060Tİ 8 GB VRAM'ı var alınmaz tribine girmeden aşağıdaki sistemi f/p olarak yorumlayabilir misiniz ? 7500F + 4060Ti DDR5 sistem için fiyatı uygun geldi. Satın alınır mı ...
  5. 1

Ryzen 5 5600 için Kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Ryzen 5 5600 için arkadaşıma kule tipi soğutucu alıcaz. Bütçe belirtmedim çünkü hiç bilmiyorum piyasasını. Zaten 5600 için aşırı iyi bi soğutucya gerek yok diye biliyorum. Uygun fiyatlı f/p ve soğutma konusunda üzmeyecek bir soğutucu önerir misiniz rica...
  6. 1

Gamepad önerisi, yardım

Arkadaşlar selam, Hayatı boyunca MMORPG, MMOFPS, Moba vb rekabetçi oyunlar oynamış birisi olarak son zamanlarda hikayeli oyunlara bir şans vermeyi düşünüyorum. GoW-RDR2-Witcher vb. oyunları oynamayı düşünüyorum. Bu oyunlar klavye-mouse ile oynandığında zevkli olmayacağına dair çok yorum...
  7. 1

Gamepass oyun önerisi

Arkadaşlar merhaba, Hayatı boyunca rekabetçi oyun oynamış birisi olarak (Çoğunlukla MMORPG, LoL, Valorant vb.) yeni bir sistem topladım. 2K Ekranım var ve hikayeli, yüksek grafikli oyunlara bir şans vermek istiyorum. Xbox Game Pass için önereceğiniz, bu tarza alışık olmayan birisi olarak neler...
  8. 1

Ram konusunda yardım lütfen

Arkadaşlar selam, 6 Ay kadar önce Asus ROG Zephyrus G15 bir laptop satın aldık. Laptopun bazı e-spor oyunlarında düşük fps vermesinden dolayı şüphelendim ve araştırmaya başladım. Sanırım laptop tek slot rame sahip ama tam olarak emin değilim. Öncelikle satıcı soru-cevap kısmında böyle bir...
  9. 1

SSD Hakkında yardım.

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 6 ay önce hazır sistem aldım. Aldığım zaman SSD upgrade seçeneği yoktu o yüzden 500GB M2 SSD ile geldi ve şu an bana yetmiyor. 1 TB daha almak istiyorum. Anakart olarak Asus Prime B660M-K D4 kullanıyorum. Emin değilim ama bildiğim kadarıyla 2 adet m2 ssd yuvası...
  10. 1

Xbox Game Pass Hakkında Yardım.

Arkadaşlar selam, Xbox game pass almayı düşünüyorum fakat, Ultimate, PC, Konsol seçenekleri var. Şunları merak ediyorum. 1-) Konsolum yok, sadece pc üzerinden oynayacağım. Ultimate ve PC seçenekleri arasında bir fark var mı bu durumda (Xbox live gold falanda almış oluyormuşsun sanırım...
  11. 1

İşlemci Frekansı Dalgalanması

Arkadaşlar selam, Elimde Asus ROG Zephyrus G15 model bir laptop var. Laptoptan aşırı memnunum fakat işlemci Ghz'inde bir dalgalanma mevcut. Ryzen 7 6800HS bir işlemci var. Turbo boostunu kapatıyorum mesela, Valorant açıkken bir yandan görev yöneticisini açıp frekansı izliyorum. Normalde 3.4...
  12. 1

Sevgili ile oynanacak oyunlar. ACİL

Arkadaşlar selam, Kız arkadaşımla birlikte oynayabileceğimiz oyunlar arıyorum. Steam indirimi bitmeden geceden önce alacağım. (Oyun fiyatı çok önemli değil çok uçuk olmadığı sürece) Donanımsal bir sıkıntımız yok (3060Ti ve 3060 kullanıyoruz) A Way Out almayı planlıyoruz. Bunun gibi veya...
  13. 1

İki Klavye Arasındaki Fark Nedir ?

Arkadaşlar selam, Razer Ornata v2 Chroma alacağım. Aşağıda linkini paylaştığım iki klavyede bire bir aynı görünüyor fakat klavye kodları farklı (RZ03 ile başlayan) internetten araştırmaya çalıştım ama aradaki farkı anlayamadım. Fiyat farkıda var aralarında. Bilen varsa yardımcı olabilir mi ...
  14. 1

Ryzen 5 5600 için kule tipi fan önerisi

Arkadaşlar selam Ryzen 5 5600 var arkadaşımda rtx 3060 ile birlikte kullanıyor. Fakat stok fan ile 5600 çok ısınıyor. Sıvı soğutma hem bu işlemci için gereksiz hem de çok pahalı. Çok pahalı olmayan, işini görecek bir kule tipi fan önerir misiniz. (Bütçe belirtmedim bilerek kule tipi fanlardan...
  15. 1

Hangi Klavyeyi tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar selam uzun süredir düşündüğüm 2 klavye var belki 3. konu acısım ama cevap alamadığım için son kez tekrar açıyorum. https://www.itopya.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-red-switch-beyaz-mekanik-gaming-klavye_u13270 ilk düşündüğüm model bu, hem mekanik hem red switch ayrıyetten...
  16. 1

Razer ornata v2 alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba , Yeni bir klavye almayı düşünüyorum, Razer mouse kullanıyorum ve ekipmanlarda razer kalitesinden gerçekten çok memnunum. Senkron kullanmak içinde klavyemi de razer almak istiyorum. Fakat mekanik razer klavyeler 2000 TL 'nin üstünde ve bana çok gereksiz geliyor klavye için...
  17. 1

Klavye önerisi Razer Ornata v2

Arkadaşlar merhaba, Bütçe 1000 TL + - 200 Razer'i klavye mouse'da çok seviyorum. Razer bir mouse kullanıyorum ve klavyemide razer almak istiyordum. Biraz araştırdığımda bütçeme uygun Razer Ornata v2 ' yi bulabildim. Bu klavye mekanik değil mecha-membran olarak geçiyor aradaki farka, + ve -...
  18. 1

Klavye arıyorum yardım

Arkadaşlar selam, Yumuşak hissiyatlı, RGB, şart değil ama mekanik olursa çok iyi olur ve mutlaka deri bilek desteği olan bir klavye arıyorum. Mouse olarak razer kullanıyorum ve çok premium bir hissiyatı var ve senkron çalıştırmak içinde razer düşünüyorum ama şart değil tabii ki. Ortalama 1000...
  19. 1

3 Monitör arasında kaldım Acil yardım!

Arkadaşlar selam, birazdan birisini satın alacağım sizce hangisi ? üçüncü monitörde HDR olmaması dezavantajken G-Sync olması da büyük avantaj. Ekran Kartı RTX 3060. Sizce hangisi arkadaşlar ?
  20. 1

12100F vs Ryzen 5 5500

Arkadaşlar selam, RTX 3060 ' lı bir sistem alacağım. Genellikle oyun oynanacak, Ryzen 5 5500 - intel i3 12100F ( Eğer ekstra 1200 Tl ye değecekse ryzen 5 5600 de alabilirim) Kart 1080P de kullanılacak, darboğaz durumları nasıl olur ? Ara sıra eğlencesine yayın açılacak, aşırı kaliteli yayın...
Geri