Arama sonuçları: *

• Users: Sleepy.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Mikrofon ses arttırma

arkadaşlarımla discord üzerinden konuştuğumda sesimin az geldiği ve sanki diğer odadan sesim geliyormuş gibi olduğunu söylediler benim sesimi arttırsalar da fazla bir fark olmadığımı sesimin anlaşılmaz olduğunu söylediler ben ise mikrofonumun sesini nasıl arttıracağımı bulamadığım için bu konuyu...
  2. S

Ayakkabı önerisi ?_?

merhaba kendime ayakkabı alacağım 350 - 400 tl civarında daha düşük olur yüksek olur karar veririm (rahat olması tek isteğim görüntüsü fazla önemli değil sonuçta ayağımda) önerilerinizi bekliyorum. not: annemede almak istiyorum belirttiğim gibi konforu iyi olsun bütçem var.
  3. S

Touchpad çalışmıyor help

merhaba öncelikle bilgisayarıma format attıktan sonra bu sorunun olduğunu belirtmek isterim ve bu bilgisayarın ilk formatıdır. bilgisayarım asus marka bir laptop driverlarını myasus uygulamasından indirmiştim ilk geldiğinde ama bu sefer orada driverları bulamadığım için sitesinden indirip...
  4. S

Karın Kası Nasıl Yaparım

Hazır ramazandayken güzel olabileceğini düşündüğüm karın kası yapmak istiyorum karın kası için programım yok sizlerin nasıl bir programı var ne yapmalıyım ne tavsiye ediyorsunuz ? kısacası karın kası programı istiyorum
  5. S

Dolandırılıyormuyum ?

yabancı uyruklu olduğunu tahmin ettiğim ingilizce konuşan biri beni discord üzerinden ekledi ve steam üzerinden dolandırıldığını iddia edip benim replica steam hesabımdan benim discordumu bulmuş benim steam hesabımın fotoğrafınıda attı nereden buldu bilmiyorum işte steam den şikayet etmiş filan...
  6. S

Shuwa ile işaret dili arasındaki fark ?

Merhaba bugün her dilin işaret dilinin farklı olabileceğini öğrendim ve merak ettim ki türkçe işaret dili ile japonca nihon shuwa arasındaki fark nedir ? kelime farklılıklarımı? telaffuz farklılıklarımı? aynı kelimenin farklı anlamda olmasımı? aydınlatin beni :) 1678381449 ayrıca işaret...
  7. S

1200 TL fazla aşmadan kulaklık önerisi ?

kulaklığım çok eskidi şuan James Donkey in 712 modelini kullanıyorum muhtemelen yeni kulaklığa geçince çağ atlıyacağım bu yüzden bütçemi zorlamadan bir kulaklık almak istiyorum kendim baktım biraz ama karar veremedim .
Geri