Arama sonuçları: *

1. RickGrimess

Oyuncu Laptopu Önerisi

Merhabalar ; Bu laptoplardan hangisi daha mantıklı. Bana 4070 li nesilden eski de olsa daha mantıklı gibi geldi. Veyahut daha iyi bi öneriniz var mıdır?
  2. RickGrimess

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Merhabalar; Bilgisayar ve endüstri mühendisliğinin kullandığı tüm uygulamaları kullanabileceğim bir laptop önerisi istiyorum. Oyuncu laptopu tarzı değil de işlemcisi güçlü rami yüksek ve daha çok ince çerçeve tasarımlı hafif olursa iyi olur.
  3. RickGrimess

Diskleri Birleştirirken Hata Alıyorum

Merhaba, 750gb olan diski bölünmüş şekilde kullanıyordum şimdi birleştirmek istedim ama hata veriyor; ne yapabilirim?
  4. RickGrimess

BES Için Banka Önerisi

Merhabalar dostlar, bes için hangi bankayı önerirsiniz? Bankalar arasında ne gibi farklar vardır?
  5. RickGrimess

Yardım Logitech m280 Mouse Alınır mı ?

Bu satıcı diğerlerinden çok ucuza satıyor acaba replika olma ihtimali falan mı var? https://www.pttavm.com/logitech-m280-siyah-optik-kablosuz-mouse-910-004287-p-1066742082
  6. RickGrimess

Yardım Asus Tuf Gaming A15 Laptop Alınır mı?

Merhabalar dostlar; Sepette 33k ya düşüyor, sizce alınır mı; örneğin word powerpoint kullanırken falan pil ne kadar dayanır? Acer Nitro 5 AN515-58-7687 Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i7-12700H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 165Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB Ekran...
  7. RickGrimess

Yardım Hangi Laptopu Almalıyım

Merhabalar, hem oyun oynamak hem de üniversitede kullanmak için laptop alacağım bunlardan hangisi daha iyidir (tüm özellikler açısından) veya sizin daha iyi bir öneriniz var mıdır...
  8. RickGrimess

Yardım Üniversite İçin Laptop Önerisi

Merhabalar Dostlar; Bu laptoplardan hangisi daha iyidir (örneğin loq serisi iyi midir ve 4050 105w ve 4060 115w aradındaki fiyat farkına değer mi?) Bu fiyat bandında sizin daha iyi bir öneriniz var mıdır? (Autocad, Office Solidwork vb uygulamalarda ve arada bir de oyun oynamak için...
  9. RickGrimess

Bu Laptop Alınır mı, Laptop Önerisi Yapar mısınız?

Merhabalar; bu laptop alınır mı veya bu fiyata daha iyi öneriniz var mıdır? *Mühendislikte kullanacağım) https://www.incehesap.com/acer-nitro-5-an515-58-70vr-nh-qm0ey-00b-i7-12650h-8gb-1tb-ssd-8gb-rtx-4060-15-6-ips-gaming-notebook-fiyati-72876/
  10. RickGrimess

İNSTAGRAM ERİŞİME AÇILDI

İnstagram tüm TÜRKİYE'DE erişime açıldı.
  11. RickGrimess

Asus Rog Fusion II 500 Gaming Gecesi'nde Bu Fiyata Alınır mı?

Bu kulaklığı bu fiyata önerir misiniz? https://www.incehesap.com/asus-rog-fusion-ii-500-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-54758/
  12. RickGrimess

Çözüldü✓ Bluetooth Adaptör Önerisi

Merhabalar Dostlar; Pc de kullanmak için bluetooth adaptör önerebilir misiniz, ben şunları buldum da hangisi iyidir hangisini önerir siniz? https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZCNL4B4/ref=asc_df_B0BZCNL4B41715594640000/...
  13. RickGrimess

Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

Merhabalar Dostlar; Gaming gecesinde dikkatimi şu 2 kulaklık çekti hangisi daha iyidir veya en fazla 2000 TL olacak şekilde daha iyi bir öneriniz var mıdır?
  14. RickGrimess

Bu Laptop alınır mı?

Merhabalar dostlar bu laptop alınır mı veya bu fiyatlara daha iyi öneriniz var mıdır...
  15. RickGrimess

Bu Ayakkabıyı Erkek Giyebilir mi?

Ürünün açıklamasında kadın ayakkabısı olduğu yazıyor. Sizce bu ayakkabıyı erkek giyebilir mi?
  16. RickGrimess

Sizce Hangi Buzdolabı Daha İyidir?

Merhabalar Dostlar; Hangi buzdolabını almalıyım sizce?
  17. RickGrimess

Appdata roamingdeki dosyaları sildim ne yapmalıyım?

Merhabalar Win+R den temp falan temizleyeyim derken appdata ya girmişim ve hepsini sildim, uygulamaları açmak isteyince bu hatayı veriyor sanırım sildiğimden dolayı. Ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz?
  18. RickGrimess

Ütü Önerisi

Merhabalar ütü almak istiyorum model seçme konusunda yardımcı olabilir misiniz? Fotodaki ütü nasıldır alınabilir mi?
  19. RickGrimess

Mx4 vs Snowman T6 nın içinden çıkan Termal Macun

Merhabalar Dostlar; R5 5600 işlemcim için snowman t6 soğutucu aldım. Termal macun olarak içinden çıkanı mı (şırınganın üstünde 14.3 w yazıyor) kullanayım yoksa elimde bulunan mx4 ü mü kullanayım?
  20. RickGrimess

Cs 2 de Rank Açılmadan Drop Gelir mi?

Merhaba dostlar, şimdi ben seçkini yeni aldım ve oyunda seçkin modu kilitli gözüküyor. Sanırım seçkin modunu açmak için rekabetçi modda falan 10 maç kazanmam lazım. Eğer 10 maç kazanmadan rütbe atlarsam kasa falan düşer mi?
Geri