Arama sonuçları: *

• Users: Akhiore
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akhiore

Nuphy Air96 V2 VS Chilkey ND75 LP

Bende Chilkey ND75 Var Nuphy Air96 V2 takas teklifi geldi mantıklımıdır değilmidir bilemedim sizlere de bir danışmak istedim Not: takas yapacağın kişi farklı şehirde nasıl olur bilemem yani görmeden almam gerekecek riskli gibi Aslında manyetik sw klavye istiyorum ama bu fiyat bandında adam...
  2. Akhiore

Bireysel emeklilik saçmalığı

8k yatırmışım 2k fln da devlet katkısı var çıkmak istedim diyor 0tl veririz diyor her ay asgari ücretin %8,5 kadar hizmet bedeli alıyoruz 5 yıl sonunda çıkarsan fon getirileri ve devlet katkısını vermiyoruz dedi diye anladım ya da 5 yıl boyunca hizmet bedeli alıyor olabilir ler
  3. Akhiore

Aöf açıköğretim mezun olan var mı?

18 ocakta sınavım var tek ders geçersem mezun olacağım öğrenci belgemin aktifliği ne zaman biter geçersem gpt kayıt yenilemenin sonuna kadar aktif kalır dedi de emin olamadım deneyimi olan varsa 2-13 şubat kayıt yenileme yani dediğine göre 12 sinde fln bitmesi lazım aktifliğin
  4. Akhiore

AÖF Açıköğretim mezun olan var mı?

18 ocakta sınavım var tek ders geçersem mezun olacağım öğrenci belgemin aktifliği ne zaman biter geçersem gpt kayıt yenilemenin sonuna kadar aktif kalır dedi de emin olamadım deneyimi olan varsa 2-13 şubat kayıt yenileme yani dediğine göre 12 sinde fln bitmesi lazım aktifliğin
  5. Akhiore

Ders çalışmak için en iyi yapay zeka nedir?

Aöf sınavı var cumartesi hızlıdan çalışmam lazım tek ders zaten ders calışırken kullandığınız yapay zeka vb. var mı geçen gemini kullandım dediği hiç bsi çıkmadı geçmis soruları analiz ettigi halde
  6. Akhiore

Logitech G pro x tkl rapid alınır mı? (Takasla)

Elimde yeni aldığım Chillkey ND 75 lp var takas teklifi olarak G pro x tkl rapid teklifi geldi sizce degerlendirmeli miyim 14 ekim 2025 te açmış sahibi kutusunu Fiyat ve mantık olarak soruyorum birazda ticari olarak mantıklı olur mu hangisi iyi fiyata gider vb. ikinci el piyasasında 5,6k arası...
  7. Akhiore

Epomaker RT80 Alınır mı?

Bu kalvyenin dokunmatik ekranı fln olması hoşuma gitti sizce alınır mı dynatab gibi bozulup durmaz degil mi. 2.el almayı düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/717433/epomaker-rt80-siyah-flamingo-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Bende olanlar : Chillkey ND75 LP, Dynatab...
  8. Akhiore

Gta V Online da niye kar yok

Gta V online da her sene yılbaşında kar yağardı yılbaşımı orda kutlardık girdim kar fln yok niye bilen var mı
  9. Akhiore

Shorts filimler ücretsiz izleniyor mu

Bu shortslarda gezerken saçma dublajlı filmler çıkıyor ya onları ücretsiz izlemenin bi yolu var mı ekteki gibi Türkçe dubaljılı olanı bulamadım yani bunun gibi
  10. Akhiore

Kurnazlık(Dynatab 75x imhası)😶‍🌫️

Şimdi ben bu klavyeyi ilk aldigimda tuslari bozuk geldi ve imha etmemi istediler video ile ve yenisini gönderdiler ve şimdi yeni gelende bozuldu yazdım tr ye gönderim kapalı olduğu için tutarı geri gòndermeyi yada 40 dolar magaza kredisi verdiler onu kabul etmiyecem. Sizce ben öncekinin imha...
  11. Akhiore

Barracuda X VS MCHOSE V9 Pro

Barracuda kulağımı acıtmaya basladı 4 yıldır memnunum ama bu sıralar acıtıyor kulağım içerdeki plastik kısma değiyor ve o baskı yaptıkça acıyor ya guzel bir ses kartı ve iem bi kullaklıga gececegim yada v9 pro ya sizce hangisi iyi yada barracuda icin bi cozum var mı sesinden memnunum farklı...
  12. Akhiore

Taahhüt süresine 27 gün kala hat değiştirmek (Vodafone)

Edit: Türk telekoma geçtim türkcell zam yapmış bakalım en kötü bu ayın tahhütü öderim teşekkürler herkese Tahhüt bitimine 27 gün kalan bir vodafone hattım var türkcele geçeceğim yılbaşında zam gelir diye tahmin ediyorum şimdi geçsem herhangi bir cayma bedeli öder miyim son 1 ay kala ödenmiyor...
  13. Akhiore

Kaspersky ortak nasıl bulunur? Ortak girmek isteyen 2 kisi var mı

Kaspersky alcaktım yıllıkta ortak alınca oldukça ucuza geliyormuş 10 kişi veya 3 kişiliği alacak ortak nereden bulabilirim
  14. Akhiore

Mana %75 manyetik sw klavye önerisi

%75 bir manyetik sw klavyeye ihtiyacım var başlıktaki iki ürün yada farklı bir ürün öneriniz var mı bütçe 3,4k arası şuan Fun60 Max kullanıyorum. Üstüne koyup şunu al derseniz arasında çok kalite farkıolan bir klavye varsa 6k ya kadar da zorlarım ama Mchose jet 75 VS Beast 75 Klavye benim...
  15. Akhiore

Öneri Arkadaşıma manyetik switch klavye önerisi

Arkadaşıma klavye alacağız ben manyetik switch alsın diyorum önerileriniz var mı bütçe 3k ses knobu olsun istiyor benim önerdigim ikisi bu ama daha fp bir model varsa diye sizlere de sormak istedim kablolu da olabilir...
  16. Akhiore

High nutrition Protein tozu eğlencesine içilir mi?

Spora gidiyorum ama bunu eğlencesine kullanıyorum sizce zararı olur mu canım tatlı çektiğinde mesela yoğurda,yulafa katıp yiyorum proteinimi tavuktan alıyorum genelde fiyat olarak bence nesquik ten fln ucuz gibi en azından psikolojik te hafif bi etkisi olur hrlde zararı olmasında...
  17. Akhiore

Bu sene neden hiç indirim yok 700tl ya fln AJ159 apex fln almistik

Bu sene neden hiç indirim yok 700tl ya fln AJ159 apex fln almistik bayadır böyle bir indirim görmedim ben yada bana mı öyle geliyor ben mi göremiyorum yani eskiden 200tl ya fln monitör kolu fln geliyordu bu sene bi heyecan yok gibi
  18. Akhiore

Yurtdışı (Karadağ) da neler alınabilir (al sat için)

Yurtdışı (Karadağ) gideceğim 2 mart ta dönüşte yanıma türkiye de satıp tatil parasını çıkartmak için bir şeyler almak istiyorum bu ne olabilir sizce kişisel kullanım olarak gözükecek şeyleri alabilirim. Bunu yapmam sebebim hiç param yok ve o yüzden orda bir şey alıp burada satıp tatil bütçesini...
  19. Akhiore

D.A Üyeleri Spotify karşılaştırması

Spotify mobil uygulamasından katıl Üyelerle savaşmak karşılaşmak için yapılmıştır. Sende yüz yüze savaşa hazırsan buyur gel altaki kodu linke gireceksin ekstra olarak kendi 2025 listeni paylaşmayı unutma bakalım ne dinlemişsin 3 Parti oluşturdum 28 kontenjan toplam 076-811 369-526 082-390...
  20. Akhiore

Android AccuBattery ne kadar doğru

Sagligi %86 gosteriyor sizce ne kadar doğru gösteriyordur. 86 sa çok iyi bence
Geri