ARKADAŞLAR İMZADAKİ SİSTEMİ SATICAM LAPTOPA GEÇİCEM UZUN SÜRE KULLANABİLİCEĞİM GÜZEL BİR CİHAZ ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM BÜTÇEM 30 İLA 40K ARASI İLLA MAKS PARADA ÖNERMENİZE GEREK YOK
Arkadaşlar tekrar ben bütçe güncelledim 8.5k son verebileceğim para ikinci el veya yenilenmiş önermeyin sıfır arıyorum (babamla öyle anlaştık) şimdiden öneriler için teşekkürler
Beyler öncelikle selamın aleyküm 7.5k bütçem var sıfır telefon alacam günlük kullanım için önerilerinizi bekliyorum (yenilenmiş veya ikinci el önermeyin)
BEN BU İKİSİNİ BULABİLDİM NASILLAR SİZCE...
AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU ÇÜNKÜ AÖLDE ŞUAN 11 İM AMA MESEME GEÇERSEM MESEMDE 10 DAN BAŞLARMIŞIM YANİ DÖNEM BAŞLAYINCA AÖLDE 12 MESEMDE 10. SINIF BAŞLARIM SENE SONU YKS İÇİN PROBLEM YARATIRMI ?
Arkadaşlar ben ryzen master üzerinden hiç manuel ayar yapmadan sadece hazır olan ayarlardan otomatik oc yi yaptım sonrasında pişmanlıktan dolayı resetledim ama 100 kullanım oluyor sürekli hatta bios ayarlarınıda sıfırladım ama aynı yardım edin
Arkadaşlar acil ayakkabı önerisi lazim yarın almayı düşünüyorum full siyah olmasin bide full beyaz olmasin siyah olsun ama beyaz veya farkli renkleride olsun ustunde
1681469608
bütçemi 1700 kadar zorlayabilirim sadece