Arama sonuçları: *

• Users: YasinAcarK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YasinAcarK

MAX 70K BÜTÇE İLE PC ÖNERİSİ

Arkadaşlar arkadaşım bf6 oynamak icin pc istiyor neler alabilir acaba
  2. YasinAcarK

40000TL LAPTOP ÖNERİSİ VERİRMİSİNİZ

ARKADAŞLAR İMZADAKİ SİSTEMİ SATICAM LAPTOPA GEÇİCEM UZUN SÜRE KULLANABİLİCEĞİM GÜZEL BİR CİHAZ ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM BÜTÇEM 30 İLA 40K ARASI İLLA MAKS PARADA ÖNERMENİZE GEREK YOK
  3. YasinAcarK

TV+ NASIL MONİTÖRE BAĞLIYABİLİRİM

ARKADAŞLAR TURKCELL TV+ HEDİYE ETTİ 2 YILLIK BUNU MONİTÖRE NASIL BAĞLIYABİLİRİM ? 1716239319 CİHAZ BU
  4. YasinAcarK

FİVEM GRAFİK PAKETİ ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR SİSTEM İMZADA NE GİBİ PAKET ÖNERİRSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  5. YasinAcarK

HAYIRLI BAYRAMLAR FORUM

TÜM FORUMUN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN /KUTLU OLSUN HEPİNİZE MUTLU HUZURLU BAYRAMLAR
  6. YasinAcarK

BAYRAMDA GİYECEK BİR ŞEY ÖNERİR MİSİNİZ?

Arkadaşlar bayramda ne giymeliyim sizce bişiler almak istiyorum eşofman fln önerebilirsiniz (tommy vercetti fotosu atmayın :D)
  7. YasinAcarK

İŞLEMCİ ÖNERİSİ 3060 İÇİN

ŞUAN RYZEN 5 3600 VAR YÜKSELTMEK İSTİYORUM NE ALMALIYIM 5K DAN YUKARI OLMUCAK ŞEKİLDE EKRAN KARTINA UYGUN GÜZEL FPS VERCEK BİŞİLER ÖNERİRMİSİNİZ
  8. YasinAcarK

Masaüstü düzeniniz nasıl ?

Beyler Walpaperiniz fln nasıl düzeniniz nasıl (İFTARA KADAR VAKİT ÖLDÜRMEM LAZIM :D) 1710167380
  9. YasinAcarK

Çözüldü✓ 500 TL KLAVYE ÖNERİSİ

ARKADAŞIM KLAVYE ALCAK 500 TL BÜTÇESİ VAR NE ÖNERİRSİNİZ BU DEVİRDE KALDIMI BU FİYATA BİLMİYORUM AMA ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
  10. YasinAcarK

15K PC ÖNERİSİ LAZIM

ARKADAŞLAR ARKADASIMIN 15K BÜTCESI VAR PC ALICAK MONITOR DAHIL NE ALABILIR SIZCE
  11. YasinAcarK

a34 mü s20fe mi hangisi alınmalı ?

UZUN SÜRELİ KULLANICAM SİZCE HANGİSİ MANTIKLI ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-a34-256-gb-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-siyah-1229552.html...
  12. YasinAcarK

Max 8,5K Bütçeye Telefon Önerisi

Arkadaşlar tekrar ben bütçe güncelledim 8.5k son verebileceğim para ikinci el veya yenilenmiş önermeyin sıfır arıyorum (babamla öyle anlaştık) şimdiden öneriler için teşekkürler
  13. YasinAcarK

7.5K bütçeyle telefon önerisi

Beyler öncelikle selamın aleyküm 7.5k bütçem var sıfır telefon alacam günlük kullanım için önerilerinizi bekliyorum (yenilenmiş veya ikinci el önermeyin) BEN BU İKİSİNİ BULABİLDİM NASILLAR SİZCE...
  14. YasinAcarK

Steam keşif kuyruğu kart vermedi

steamde keşif kuyruğunu tamamladım ama 3 kartımı vermedi ne yapmam lazım
  15. YasinAcarK

AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU

AÖL VE MESEME AYNI ANDA GİTMEM PROBLEM OLURMU ÇÜNKÜ AÖLDE ŞUAN 11 İM AMA MESEME GEÇERSEM MESEMDE 10 DAN BAŞLARMIŞIM YANİ DÖNEM BAŞLAYINCA AÖLDE 12 MESEMDE 10. SINIF BAŞLARIM SENE SONU YKS İÇİN PROBLEM YARATIRMI ?
  16. YasinAcarK

işlemci overclock sonrası cpu 100 kullanıyor

Arkadaşlar ben ryzen master üzerinden hiç manuel ayar yapmadan sadece hazır olan ayarlardan otomatik oc yi yaptım sonrasında pişmanlıktan dolayı resetledim ama 100 kullanım oluyor sürekli hatta bios ayarlarınıda sıfırladım ama aynı yardım edin
  17. YasinAcarK

10k ya telefon önerisi

Başlıkta da yazdığı gibi 10k telefon arıyorum uzun ömürlü olsun bir 4-5 sene gidebilsin kasma gibi sorunları olmasın şarjı dayanıklı olursa iyi olur
  18. YasinAcarK

2000tl Klavye Ve Kulaklik Öneri̇si̇

Agalar birazdan avmye gidicem mediamarkt teknosa ve vatana bakıcam 500-1000tl klavye ve 500-1000tl kulaklık önerisi istiyorum
  19. YasinAcarK

1500TL ayakkabi onerisi

Arkadaşlar acil ayakkabı önerisi lazim yarın almayı düşünüyorum full siyah olmasin bide full beyaz olmasin siyah olsun ama beyaz veya farkli renkleride olsun ustunde 1681469608 bütçemi 1700 kadar zorlayabilirim sadece
  20. YasinAcarK

Steam'de kart düşürmelik oyun önerisi

Kart alıp kâr etmek istiyorum ucuz ve katlayabileceğim oyunlar var mı bildiğiniz ve önereceğiniz? Taktik falan varsa iyi olur.
Geri