Arama sonuçları: *

• Users: Mert0101
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Clash of clans hesap satın alma

Clash of clans hesabı satın almak istiyorum İtem satış v.b siteden sizce ne kadar güvenli mail vesayire devir edeceğim diyotlar daha önce alan olduysa nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

Fiber destekli modem önerisi

Evime şuan fiber kablo çekiyorlar eski modemim keenetic Carrier anladığım kadarı ile bunu desteklemiyor. https://app.hb.biz/IkCBqsyywePk Bunu alsam destekler mi? Başka öneriniz varmı fiyatı 3 bin civarı olursa güzel olur 5 ghz olsun istiyorum wifi sinde.
  3. M

Keneetic Carrier Modem fiber bağlanır mı?

Keenetic carrier marka bir modemim var. Apartmana fiber geldi bizim daireye bugün kablosunu çekecekler ve Türk telekom bağlayacak. İnternette videolar da izledim küçük bir kutudan ethernet kablosu ile modeme bağlıyorlar. Ben eski hatta telefon kablosu ile bağlıyordum ve modeme baktığım da fiber...
  4. M

Taahhüt cayma bedeli ödemek zorunda mıyım?

Fotoğraf ta göründüğü gibi 12 aylık taahhüte sahibim türk telekom faturalı hat. Bu parayı ödemek zorunda mıyım ayrılırsam yada ödemeden ayrılma şansım varmıdır?
  5. M

Logitech Garanti (superlight)

G pro superlight mouse' a sahibim scroll bozuldu Logitech desteğe yazdım bana yurt dışından yeni mouse yolladılar 1 ay oluyor. Ama şuan onunda scrollu bozuldu nefret ettim tekrar yazsam bana yeniden gönderirler mi tecrübesi olan varmı ? Ne yapmam gerekiyor.Mouse u alalı 7-8 ay oldu
  6. M

Garantiye nasıl yollarım Logitech

Logitech superlight mouse' a sahibim scroll bozuldu. Media Markt tan aldım ürünü. Garantiye göndermek istiyorum ama nereye göndereceğimi bulamadım sitedeki destek kısmında canlı destekle ulaşamadım bilgisayar hazır cevaplar veriyor. Numarayı arıyorum ingilizce konuşuyor .
  7. M

yurtdışı xbox gamepad garanti nasıl yapılır?

Amazondan xbox gamepad aldım yorumlarda microsofta kaydedip garantisinin başlatılatılabileceğini görmüştüm ama nereden kaydedeceğimi bulamadım .Bilen varsa tarif edebilir mi ?
  8. M

Bu ağı ne kullanıyor ?

Youtube yada diğer siteler de video izlerken internet kasmaya başlayınca görev yöneticisin de ağa baktım. Bu şekilde bir kullanım var 54 mb interneti ne kullanıyor ve nasıl kapatabilirim.Şuan bir güncelleme işlemi yok windows update ye baktığımda.
  9. M

Gamepad icin öneri oyun! (Pc)

Xbox 9. Nesil kol aldım ilk defa böyle bir kolla oyun oynayacağım.Game pad ile oynaması kolay titreşim v.b unsurlarla gamepade çok iyi oyun deneyimi yaşatan oyun önerilerinizi bekliyorum. Forza 5 i indirdim şimdilik.
  10. M

Ram RGB kapanmıyor yardım

Pc uyku moduna geçince kasa önündeki fanlar ışıkları v.b kapanıyor ama ram ışıkları kapanmıyor bunun bir çözümü yokmu ?
  11. M

Yeni sistem işlemci aşırı ısınıyor

13100f işlemci var. Sistem daha dün geldi oyunlarda hep 90 üzeri valorantta 100 gördüm stock soğutucu var ama bu kadar ısınmaması gerek diye biliyorum. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?
  12. M

Yeni sistem aldım anakart Pini yamuk

İtopyadan yeni sistem aldım bugün geldi fotoğraftaki pin yamuk ne yapmam gerekiyor o ne girişi önemli mi.
  13. M

12100f Valorant FPS drop sorunu varmı

12100f işlemci kullanan varmı valorantta FPS drop yermiyim. 144 FPS altına düşüyor mu ? Low da
  14. M

12400F ile 13100F 2K farka değer mi?

https://www.itopya.com/technopat-magicintel-core-i3-13100fasus-radeon-rx-6650-xt-dual-8gb-oc16gb-ddr41tb-nvme-m2-ssdg_h23463?p=7581_1-21347_1-16333_1-5661_2-19571_1-23177_1-56_1 Sistemi alacağım o farka 12400f yapmama değer mi sizce fiyat farkı biraz fazla gibi geldi nedense
  15. M

ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL kullanan varmı

Bu ekran kartını kullanan varmı whine coil sesi olduğunu söylediler. Bir hazır sistem de var almak istiyorum kullanan varsa yardımcı olsun. ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
  16. M

gigabyte rtx 3070 eagle oc

Bu ekran kartı ile ilgili tecrübesi olan varmı çok ısındığını ve fanların yüksek hızda çalışıp çok ses yaptığını söylediler. Hazır sistemle beraber gelecek siz ce iptal mi edeyim ?
  17. M

RTX 3060 vs RTX 3070 Sistemler Arasında Kaldım Yardım

https://www.itopya.com/mentor-foxintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-3060-dual-v2-oc-12gb16gb-ddr4512gb-m2-nvme-ssdg_h23451 https://www.gencergaming.com/pch-v2.1?utm_source=youtube&utm_medium=pchocasi-v2-1&utm_campaign=pc-toplama Pch sistemi sipariş ettim ama fiyat gözüme çok yüksek geliyor...
  18. M

İki anakart arasındaki fark nedir

Her yerde okuyorum bu fiyat farkına değer mi sonuçta bir sonraki nesil bir amd işlemci alsam bu anakarti kullanamayacağım. Eğer b550m anakarti alırsam bana ne gibi + ları olur ve bu + lar o fiyat farkına değer mi. Kullanacağım sistem 5600 cpu Rx 6700gpu
  19. M

Forza horizon 5 indirim yardım

Şuan steam de indirimde almayı düşünüyorum hangi paketi almam mantıkli olur premium paket var 549 lira onu alsam değer mi. Yoksa standart paket mi almam gerekiyor bir kaç yer de gamepass diye birşeyler okudum ama hiç bilgim yok. Bu konularda cahilim biraz hiç bilmeyen birine anlatır gibi...
  20. M

Sistem fiyatı nasıl sizce (15,659)TL Yardım!!!

https://www.gencergaming.com/pch-v1.2 İşlemciyi 5600 yaptım SSd di yi 600 farkla 1tb Kasayı da lianli yaptım Fiyat 15,659 a geldi sizce nasıl bu fiyata bu kalitede başka sistem varmı?
Geri