Forza horizon 5 indirim yardım

Mert0101

80+
Reaksiyon skoru
18
Şuan steam de indirimde almayı düşünüyorum hangi paketi almam mantıkli olur premium paket var 549 lira onu alsam değer mi. Yoksa standart paket mi almam gerekiyor bir kaç yer de gamepass diye birşeyler okudum ama hiç bilgim yok. Bu konularda cahilim biraz hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatirsaniz sevinirim.İlk sistemimi aldım gelecek onun için hazırlık.

SİSTEM:
5600 cpu
6700 GPU
16gb 3600mhz ram

Şuan steam de indirimde almayı düşünüyorum hangi paketi almam mantıkli olur premium paket var 549 lira onu alsam değer mi. Yoksa standart paket mi almam gerekiyor bir kaç yer de gamepass diye birşeyler okudum ama hiç bilgim yok. Bu konularda cahilim biraz hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatirsaniz sevinirim.İlk sistemimi aldım gelecek onun için hazırlık.

SİSTEM:
5600 cpu
6700 GPU
16gb 3600mhz ram
Bence satın alma. Her zaman oynayacağın bir oyun değil. XBOX Gamepass alarak yüzlerce oyun oynayabilirsin. Aylığı 30TL

SİSTEM:
5600 cpu
6700 GPU
16gb 3600mhz ram
xbox game pass aylık abonelik içinde birçok oyun var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,711
Üyeler
197,738