Arama sonuçları: *

• Users: kenpachi07
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Öneri Asus Tuf Gaming A15 FA507NU Hakkında

Merhaba arkadaşlar iki gün önce aşağıdaki linkteki laptopu 22.500 e satın aldım. Hayatımda hiç Gaming laptop satın almadım. Ayrıca şuan kutu açılımı yapmadım. Bilgisayarla ilgili videoları izleyince çok fazla ısınma ve fan sesi problemi olduğu kanısına vardım. Şuan çok kararsızım. Laptop u iade...
  2. K

Red Dead Redemption 2 steam indirim

Merhaba arkadaşlar rdr 2 150 liraya düşmüş sizce alınır mı yoksa daha düşer mi
  3. K

Yardım İki laptop arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz?

Bütçe 25000 TL Arkadaşlar Monster ın özellikler açısından daha üstün olduğunun farkındayım ama o kadar olumsuz yorum var ki kafam karıştı Acer in bu modeli hakkında bir fikri ya da kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Prime Üyeleri için günün fırsatı...
  4. K

20k hazır sistem öneri monitör dahil

Merhaba arkadaşlar 20k bütçem var. Monitör dahil. Bu fiyat aralığında uygun sistem önerisi olan varmı acaba
  5. K

Öneri 15-20k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar 15-20 bin arası bir laptop almak istiyorum. Oynayacağım oyunlar ets2 csgo pubg warzone . Bu fiyat aralığında önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca linkteki bilgisayar sizce nasıl bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
  6. K

Öneri Laptop önerisi 25000 butce

Selam arkadaşlar Max 25000 TL bütçem var birkaç bilgisayar aklıma yattı ama hangisi alınır çok kararsız kaldım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Burada paylaştıklarımın dışında önerisi olan ayrıca belirtebilirse sevinirim...
  7. K

Öneri 25.000 TL bütçe ile oyun laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar bilgisayar ve donanımdan pek anlayan biri değilim. 25k bütçeye oyun laptop önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi Not: Kullanan arkadaşlarım Monster Tulpar v.20.4 önerdi bu bilgisayar hakkında görüşleriniz nelerdir?
Geri