Öneri 15-20k laptop önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar 15-20 bin arası bir laptop almak istiyorum. Oynayacağım oyunlar ets2 csgo PUBG warzone . Bu fiyat aralığında önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca linkteki bilgisayar sizce nasıl bir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Attığınız model alınabilir fakat burada ucuz https://www.hepsiburada.com/asus-tu...urce=pc&utm_term=k&v=1.68&wt_pc=akakce.c.k.pc ve 90W bataryası bulunuyor. Rekabetçi oyunlarda MUX Switch avantajınıza olacaktır. Ağır oyunlar oynayacaksanız minimum 3060 cihaz alın çünkü VRAM problemi baş ağrıtıyor 3050 TI modellerinde.

Attığınız model alınabilir fakat burada ucuz https://www.hepsiburada.com/asus-tu...urce=pc&utm_term=k&v=1.68&wt_pc=akakce.c.k.pc ve 90W bataryası bulunuyor. Rekabetçi oyunlarda MUX Switch avantajınıza olacaktır. Ağır oyunlar oynayacaksanız minimum 3060 cihaz alın çünkü VRAM problemi baş ağrıtıyor 3050 TI modellerinde.
Kankam ben şuan hala ikilemdeyim öyle sürekli oyun oynamam ama aldımi düzgün bir şey almak istiyorum. Monster 20.4 niyetim vardı senin görüşlerini okudum. ama hakikaten çok kararsız kaldım be knka

Kankam ben şuan hala ikilemdeyim öyle sürekli oyun oynamam ama aldımi düzgün bir şey almak istiyorum. Monster 20.4 niyetim vardı senin görüşlerini okudum. ama hakikaten çok kararsız kaldım be knka
Bütçe artarsa kesinlikle T7 v20.4 öneririm, 130W 3060 ve I7 11800H ve TongFang kasa. Isınma veya kronik bir sorunu yok. Monster tarafında bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum genellikle sorunların %90'nı Clevo kasalar yani Abralar üstleniyor ne yazık ki. 15 gün içinde nedensiz şartsız iade garantin var. Gayet mantıklı seçim olur senin için.

Teşekkür ederim kardeşim peki bu HP victus serisi hakkında ne düşünüyorsun tercih edilebilir mi çok fazla öneriliyor forumda

Teşekkür ederim kardeşim peki bu HP victus serisi hakkında ne düşünüyorsun tercih edilebilir mi çok fazla öneriliyor forumda
Hangi modelleri hocam link atarsanız bakayım.

Geri