Arama sonuçları: *

• Users: AhmetM1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

1000 TL klavye önerisi

%65 olan klavyelerden önerirseniz iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. 1743330577 https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-ajazz-ak680-gri-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,824454626.html aklımda olan ürün bu sizce alınır mı?
  2. A

1k kulaküstü kulaklık önerisi

1k bütçem var kulaküstü kulaklık almayı düşünüyorum mikrofon kalitesi iyi olan bir şeyler önerir misiniz?
  3. A

Samsung Galaxy A15 6/128 vs Samsung Galaxy M15

Babam için alıcam facebook instagram ve bankacılık uygulamalarını kullanıcak sizce hangisini almalıyım m15 alsam uzun yıllar götürür mü a15 almak için bütçeyi arttırmaya gerek var mıdır?
  4. A

Samsung m15 alınır mı?

Babam için almayı düşünüyorum bankacılık uygulamalarını kullanır facebook instagram kullanır nfc ve 5g olduğu için bu modeli tercih ettim sizce alınır mı ?
  5. A

16.000 TL laptop önerisi

Bir arkadaşım alacak genellikle Roblox oynar dizi falan izler önerilerinizi belkiyorum.
  6. A

30000 TL Telefon Tavsiyesi

max 30k bütçem var oyun için almayı düşünüyorum kamera ile işim olmaz bataryası iyi olursa güzel olur aklımda olan bir cihaz var poco f6 pro sizce hangi cihazı almalıyım?
  7. A

Poco F6 mı Xiaomi 13T mi?

Selamlar oyun için almayı düşünüyorum fotoğrafla pek alakam olmaz sizce hangisini almalıyım?
  8. A

Kargom iade olur mu?

Mng kargo ile mouse pad siparişi vermiştim. Beni aramışlar ev misiniz diye telefonum sessizde olduğu için görmemişim. Şuan kargom şubede aldığım ürünüde iade etmek istiyorum şubeye gitmeden iade edebilir miyim?
  9. A

230TL'ye küçük mouse pad önerisi

Selamlar 230TL bütçem var sadece fareyi içine alacak şekilde bir mouse pad istiyorum.
  10. A

Laptop soğutucu önerisi

Bütçem 360 tl önerileriniz var mıdır? Laptopumun hava çıkışları hepsi en üstte.
  11. A

300 TL mouse önerisi

arkadaşlar mouse ihtiyacım var şuan elimde inca marka bir mouse var ama sol tık basmıyor bende yeni bir tane mouse almak istiyorum bütçem 300 tl
  12. A

Hangi cihazı almalıyım?

Aklımda X6 Pro var oyun için alıcam kamera felan pek önemli değil ama arayüzü felan sıkıntılı diyorlar şarjının hızlı gittisi felan duydum sizce hangi cihazı almalıyım bütçem 19k max
  13. A

11k-13k arasında telefon önerisi

Yakın bir arkadaşım telefon alıcak. Genellikle anime izler video felan izler sonra oyunda pubg wild rift felan sonra kamerasınında iyi olmasını istedi depolama alanında 256 gb olmasını istedi önerileriniz nelerdir?
  14. A

18k monitör dahil + hazır sistem + mouse önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam. 18k gibi bir bütçem var. Monitör dahil hazır sistem ve mouse önerisi yapabilir misiniz? mouse 150 tl felan olursa ucuz olursa daha iyi olur. Çünkü şuan kullandığım mouse bozuldu için yenisini almalıyım.
  15. A

Pubg mobile için telefon önerisi

10k 13k arası pubg mobile için telefon almayı düşünüyorum.60 veya 90 FPS önerirseniz güzel olur.
  16. A

Max 300 tl laptop soğutucu önerisi

Max 300 tl laptop soğutu önerir misiniz Alacağım laptop bu ona göre önerirseniz iyi olur https://www.teknosa.com/acer-nitro-5-an51545-nhqbaey005-amd-ryzen-5-5600h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-3050-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-785350507
  17. A

14k 15k arası oyuncu laptop öneri

14k 15k arası gaming laptop önerir misiniz? Gta 5,valo,cs,minecraft gibi oyunları oynarım
  18. A

Nasıl anlatabilirim?

Ben şimdi babama pc almaya ikna ettim ama siteye güvenmiyor bu sistemi alcam dedi ama https://www.itopya.com/senna-airintel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdg_h20370 Babam bana bunu söyledi hadi bu bozuldu kırıl geldi ne yapıcaz peki dedi? Bide bizim...
  19. A

SENNA-AİR Alınır mı Uygun mu?

https://www.itopya.com/senna-airintel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdg_h20370 KIOXIA EXCERIA G2 1TB NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) Bütçem olduğu için bu ssd seçtim sorun yaratır mı uygun mu?
  20. A

SteelSeries Rival 3 RGB en ucuz nerde?

SteelSeries Rival 3 RGB en ucuz şuan nerde satılıyor bi sitede daha ucuzu görmüştüm Şuan Gaming gen tr 379 tl daha ucuza nerde vardır bulabilir misiniz?
Geri