Hepsiburada üzerinden önce iade kodu çıkarttır. Sonra şubeyi ara kodunu ve hangi, kargonun sahibi olduğunu belirt.Mng kargo ile mouse pad siparişi vermiştim. Beni aramışlar ev misiniz diye telefonum sessizde olduğu için görmemişim. Şuan kargom şubede aldığım ürünüde iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirim şubeye gitmeden?
Aramana gerek yok, Gün içinde sana mesaj gelir şubeden teslim almazsanız iade edilecek şeklindeMng kargo ile mouse pad siparişi vermiştim. Beni aramışlar ev misiniz diye telefonum sessizde olduğu için görmemişim. Şuan kargom şubede aldığım ürünüde iade etmek istiyorum şubeye gitmeden iade edebilir miyim?
Amazondan sipariş etmiştim.Hepsiburada üzerinden önce iade kodu çıkarttır. Sonra şubeyi ara kodunu ve hangi, kargonun sahibi olduğunu belirt.
Bende öyle düşünüyordum ama iadesi kesin olur mu? internette arattığımda imha seçeneğide var diyordu emin olamamıştım.Arama gerek yok. Gün içinde sana mesaj gelir şubeden teslim almazsanız iade edilecek şeklinde
Tamam o zaman iade kodu oluştur.Amazondan sipariş etmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle düşünüyordum ama iadesi kesin olur mu? internette arattığımda imha seçeneğide var diyordu emin olamamıştım.