Kargom iade olur mu?

AhmetM1

80+
Reaksiyon skoru
33
Mng kargo ile mouse pad siparişi vermiştim. Beni aramışlar ev misiniz diye telefonum sessizde olduğu için görmemişim. Şuan kargom şubede aldığım ürünüde iade etmek istiyorum şubeye gitmeden iade edebilir miyim?

Mng kargo ile mouse pad siparişi vermiştim. Beni aramışlar ev misiniz diye telefonum sessizde olduğu için görmemişim. Şuan kargom şubede aldığım ürünüde iade etmek istiyorum nasıl iade edebilirim şubeye gitmeden?
Hepsiburada üzerinden önce iade kodu çıkarttır. Sonra şubeyi ara kodunu ve hangi, kargonun sahibi olduğunu belirt.

Mng kargo ile mouse pad siparişi vermiştim. Beni aramışlar ev misiniz diye telefonum sessizde olduğu için görmemişim. Şuan kargom şubede aldığım ürünüde iade etmek istiyorum şubeye gitmeden iade edebilir miyim?
Aramana gerek yok, Gün içinde sana mesaj gelir şubeden teslim almazsanız iade edilecek şeklinde

Hepsiburada üzerinden önce iade kodu çıkarttır. Sonra şubeyi ara kodunu ve hangi, kargonun sahibi olduğunu belirt.
Amazondan sipariş etmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arama gerek yok. Gün içinde sana mesaj gelir şubeden teslim almazsanız iade edilecek şeklinde
Bende öyle düşünüyordum ama iadesi kesin olur mu? internette arattığımda imha seçeneğide var diyordu emin olamamıştım.

Amazondan sipariş etmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle düşünüyordum ama iadesi kesin olur mu? internette arattığımda imha seçeneğide var diyordu emin olamamıştım.
Tamam o zaman iade kodu oluştur.

Şubeyi ara şöyle kargom var iade olacak diye söyle onlar alıcı kabul etmedi diyip geri iade olarak götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,457
Üyeler
197,195
Son üye
Berkaybas
Geri