Dostlar selam, mahallemize yeni gelen Türk Telekom FTTH (Havai GPON) altyapısı üzerinden TurkNet 1000 Mbps başvurumu yaptım, ekiplerin gelip OBK çekmesini...
GÜNCELLEME (17 Temmuz 2026) - BAŞARDIK DOSTLAR! FİBER AKTİF!
Dostlar, inanılmaz bir şey oldu! Pazartesi günü Altyapı Müdürlüğü'ne gidip baskı yaptıktan ve...
Dostlar selam, biliyorsunuz mahalleye fiber (FTTH - Havai GPON) getirme sürecini adım adım paylaşıyorum. Altyapı müdürlüğüyle görüştüm ve önümüzdeki haftaya...
Dostlar selam, bugün süreci hızlandırmak için doğrudan Türk Telekom Altyapı Müdürlüğü'ne gidip Planlama ve Proje birimiyle bizzat görüştüm. Cebimizde bizim...
2 yılımı aldı proje çizdir onaylat derken bu vakite geldik şimdide aktivasyon gibi iki tuşa basacakları şeyi bekliyoruz ama gidip görüşmek en etkilisi...
Dostlar selam, fiziki olarak sokaktaki direklere kutular asıldı, kablolama ve etiketleme işlemleri tamamen bitti. Bizim direkteki kutunun üzerinde 0080 C-36...
Aynen öyle hocam, VDSL'in o hat zayıflamalarından, kopmalarından ve düşük upload hızlarından sonra fiber gerçekten çağ atlatıyor. Muhtarın devreye girmesi...
Herkese selamlar arkadaşlar,
Uzun süredir peşinde koştuğum, dilekçeler verdiğim ve mahalle muhtarımızla koordineli olarak yakından takip ettiğimiz Türk...