Konuya Güncelleme:
Altyapı çalışmasında son durum bu şekilde. Geçtiğimiz Cumartesi günü ekipler bizim kapının önündeki direğe kadar bu siyah kabloyu getirip...
Aynen öyle dostum, o günkü ekipler de tam olarak bunu söyledi. Binaya ortak kutu koymakla hiç uğraşmayacaklar. Direğe ana kutuyu (OFT) çakıp, oradan her...
benim için iyi olan tek şey aktif olarak kullanılan bir fiber hattın devamının sokaklara dağıtılması inşallah en hızlı bir şekilde çözüme kavuşur ve fiber...
çok haklısın girilen sokak evlerin geneli müstakil ama benim evim 2 katlı bir apartman
1782018293
Arkadaşlar bir de şöyle bir durum var; 2 sokak arkamdaki...
Bizim binada 7 ay önce her dairenin önüne fiber kablo çekildi ama birtane kutu takamadilar kackere aradım yönetici kackere başvuru yaptı yinede gelmiyorlar...
Evet onu farkettim ben de. Bazı yerlerde o direklere koyuyorlar herkes faydalansın diye. O kutu varsa genelde şöyle dandik bişi takıyorlar iş aktivasyona...
teşekkür ederim yorumunuz için kutu binaya kadar girmedi konuyla ilgili pek bilgim yok ama havilerde kapının önünde direk oluyormuş ona kadar kablo var ama...
Selamlar herkese,
Mahallemizde fiber altyapı çalışması başladı. 22 Mayıs tarihinde binamızın bağlı olduğu ana caddede kazılar yapıldı, kanallar açıldı ve...