ertekizm isimli üyenin son içerikleri

1. E

Turknet 1000 Mbps Fiber İçin Keenetic Hero Ax3000 En İyi Ayarlar / Optimizasyon

Dostlar selam, mahallemize yeni gelen Türk Telekom FTTH (Havai GPON) altyapısı üzerinden TurkNet 1000 Mbps başvurumu yaptım, ekiplerin gelip OBK çekmesini bekliyorum. Fiber sonlandırma cihazından (ONT) çıkacak ethernet kablosunu doğrudan kendi cihazım olan Keenetic Hero AX3000'e bağlayıp PPPoE...
  2. E

Yardım Adım Adım Mahallemize Fiber (Ftth) Geldi! Tüm Süreç ve İss Seçimi

GÜNCELLEME (17 Temmuz 2026) - BAŞARDIK DOSTLAR! FİBER AKTİF! Dostlar, inanılmaz bir şey oldu! Pazartesi günü Altyapı Müdürlüğü'ne gidip baskı yaptıktan ve kutu kodunu (0080 C-36) bizzat elden teslim ettikten sonra, müdürün "Haftaya cumaya kadar sürer" demesine rağmen süreci acayip...
  3. E

Yardım Ryzen 5 7500f - RX 7700 XT Sistemden 7800x3d - RX 9070 XT'ye Geçmek Mantıklı mı?

Eyvallah kral sağol önerdiğin bir ekran kartı var mı
  4. E

Yardım Ryzen 5 7500f - RX 7700 XT Sistemden 7800x3d - RX 9070 XT'ye Geçmek Mantıklı mı?

Selamlar herkese, Şu an halihazırda kullandığım sistem şu şekilde: İşlemci: Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: RX 7700 XT 12GB Monitör: 1080p (Full HD) 240Hz Aklımda bu sistemi Ryzen 7 7800X3D ve yeni çıkacak olan RX 9070 XT ikilisine yükseltmek gibi bir fikir var. Bütçeyi ayarlayabiliyorum ama...
  5. E

Yardım Dostlar Tt Altyapısı Üzerinden Hangi Iss'yi Seçmeliyim?

Dostlar selam, biliyorsunuz mahalleye fiber (FTTH - Havai GPON) getirme sürecini adım adım paylaşıyorum. Altyapı müdürlüğüyle görüştüm ve önümüzdeki haftaya kadar aktivasyonun tamamlanmasını bekliyoruz. Yani çok yakında 1000 Mbps fibere kavuşuyoruz inşallah. İşin fiziksel kısmı bittiğine göre...
  6. E

Yardım Turknet Kurulum Desteği

türknet gigafiber mi var yoksa tt altyapısı mı ?
  7. E

Yardım 3000 Bütçede Modem Önerisi

[H3 id='Keenetic+Omni+Dsl+KN-2012-01TR+4+Port+300+Mpbs+VDSL2+Modem+bu+modemi+neririm+ben+de+keenetic+kullanyorum+ve+ok+memnunum']Keenetic Omni Dsl KN-2012-01TR 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem bu modemi öneririm ben de keenetic kullanıyorum ve çok memnunum [/H3] [H3...
  8. E

Dostlar selam, bugün süreci hızlandırmak için doğrudan Türk Telekom Altyapı Müdürlüğü'ne gidip Planlama ve Proje birimiyle bizzat görüştüm. Cebimizde bizim direkteki 0080 C-36 kutu koduyla gidince ciddiye aldılar tabii. Görüştüğüm yetkili, önümde hemen sahadaki ekipleri arayıp durumla ilgili...
  9. E

2 yılımı aldı proje çizdir onaylat derken bu vakite geldik şimdide aktivasyon gibi iki tuşa basacakları şeyi bekliyoruz ama gidip görüşmek en etkilisi haberin olsun hocam
  10. E

hocam tek önerim sıkıştırmak bölge müdürlüğünü tt altyapı müdürlüğünü ve çimer btk hepsine teker teker yazman çözüm istemen
  11. E

Dostlar selam, fiziki olarak sokaktaki direklere kutular asıldı, kablolama ve etiketleme işlemleri tamamen bitti. Bizim direkteki kutunun üzerinde 0080 C-36 yazıyor. Hafta içi Türk Telekom ile görüştüğümüzde sahadaki işlerin bittiği, sisteme girilince SMS geleceği söylenmişti. Ancak cuma günü...
  12. E

Aynen öyle hocam, VDSL'in o hat zayıflamalarından, kopmalarından ve düşük upload hızlarından sonra fiber gerçekten çağ atlatıyor. Muhtarın devreye girmesi bu işin en büyük hızlandırıcısı, çünkü bireysel başvurular bazen tek bir dairenin isteği gibi görünüp sümen altı edilebiliyor ama muhtar...
  13. E

Herkese selamlar arkadaşlar, Uzun süredir peşinde koştuğum, dilekçeler verdiğim ve mahalle muhtarımızla koordineli olarak yakından takip ettiğimiz Türk Telekom fiber (FTTH) altyapı projemizde nihayet mutlu sona ulaştık. Benim gibi bu süreçlerden geçenlere hem rehber olması hem de şu anki...
  14. E

Türk Telekom Sokağımıza Kazısız Havai Hat Fiber Çekti - Süreç Ne Kadar Sürer?

İnşallah en erken şekilde gelir yapılır daha fazla bilgisi olan paylaşırsa sevinirm
  15. E

Türk Telekom Sokağımıza Kazısız Havai Hat Fiber Çekti - Süreç Ne Kadar Sürer?

bu süreç hizlı mı olur birde bu bağlatıyı yapacak olan ekibin şefiyle iletişime geçtik sokapın mahallenin bilgisini aldı bizden
Geri