Arama sonuçları: *

• Users: Genzzo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Hikayeli oyunları oynamayan biri için oyun önerisi

Benim için çok büyük bir sorun. Hayatım CS, LoL, Valorant, Knight gibi online oyunlarla geçti taa ki 2-3 sene öncesine kadar artık aktif bir oyun hayatım yok fakat PS5 ve OLED monitörle oyun oynarken gerçekten keyif alıyorum, özellikle yeni oyunların OLED ile verdiği görüntü kalitesine hayranım...
  2. G

4. Nesil 4K Oled önerisi istiyorum

Samsung G81SF 27" modelini kullanıyorum 5-6 aydır, yeterince memnunum fakat ilk oledim ve MAT kaplama OLED olması çok rahatsız edici olmasa da Glossy Panel ya da yeni nesil WOLED'e geçme fikri de aklımda iyice yer etti. Asus'un Neo sensörlü, True Black 500 sertifikalı modelleri örneğin. Her ne...
  3. G

Playstation 5 Pro geçilir mi ?

PS5 sahibiyim ve yakın zamanda yurt dışından PS5 Pro getirtmeyi düşünüyorum. Zaten böyle bir düşüncem vardı fakat PS'lere de zam geleceği için hemen bu işi halledeyim sonrasında zam gelirse zorlanmayayım diye düşündüm. Çünkü bir arkadaşta PS5 Pro'da Fifa oynarken bile fark hissediliyordu...
  4. G

PS Portal'a uygun oyun önerisi

Geçen hafta PS Portal aldım ve özellikle Plus'ta olan PS Portal'a cuk oturur dediğiniz oyun önerilerini söyler misiniz ? Space Marine 2'de denedim fena değil ama sanki el konsolları daha çok Hades gibi basit yapılı oyunlar için uygunmuş gibi geldi.
  5. G

Sizce sepettekiler alınır mı ?

Oyunlar alınır mı ? Ya da özellikle Avatar için 800-900 TL farkla daha iyi sürümü mü alınmalı ?
  6. G

Amazon Depo'dan mouse alınır mı ?

0 fiyatı 6.600 , depo fiyatı 5.500 TL olan mouse alınır mı ? Amazon'a koşulsuz şartsız güvenirim, amacım Amazon güvenilir mi kısmı değil, depo olduğu için gelen ürünler 2. el gibi mi oluyor daha çok yoksa iade edilmiş olup aslında normal bir ürün mü oluyor ?
  7. G

Sistem için Ekran Kartı Upgrade

Ekran kartı: ASUS Radeon Dual RX 6700 XT OC. İşlemci: i5 12400F. Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi DDR4 soket mATX. RAM: 2 X Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHz. PSU: High Power Gold 600W 80+ Gold. Soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB. Kasa: Dark maxima V2. Monitor : Samsung G81SF 4K 27" OLED...
  8. G

Zowie FK2-DW Orta / Büyük & Razer Viper V3 Pro

6-7 sene önce Logitech G502 Hero kablolu kullandım uzun süre ve bugüne kadar memnun kaldığım mousetu. Sonrasında onu G Pro Hero Wireless'la değiştirdim hem kablosuz hem de bildiğim marka olsun diye gene ondan da memnundum ama scrool sorunundan dolayı da VGN Pro'ya geçtim 2 senedir de...
  9. G

4K için en F/P ekran kartı ( 5070 & 9070 XT )

Ekran kartı: ASUS Radeon Dual RX 6700 XT OC. İşlemci: i5 12400F. Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi DDR4 soket mATX. RAM: 2 X Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHz. PSU: High Power Gold 600W 80+ Gold. Soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB. Kasa: Dark maxima V2. 4K 27" OLED almak gibi bir aksiyona...
  10. G

Samsung HW-Q600F/TK vs Samsung B-series HW-B650F/TK

HW-Q600F - 10.400 TL HW-650F - 7.500 TL Samsung QC65 QLED televizyon var. Oturma mesafesi 7-8 metre diye tahmin ediyorum. Genel olarak televizyonun sesi tatmin ediyor ama bir seviyeden sonra değişiklik olmuyor ve daha iyi ses duymak istiyorsunuz. Bu sebepten ses sitemi almayı düşünüyorum...
  11. G

Samsung 65" QLED TV için SoundBar

Hatrı sayılır kalitede bir monitörüm var ve oyun oynarken / bazı videoları izlerken ya da dizileri izlerken artık ses yetersizmiş gibi hissettiriyor. O yüzden kaliteli bir ürün arıyorum. Amacım ev sinema sistemi kurmak değil, normal insanlar için, ses kalitesini biraz artıracak, ses seviyesini...
  12. G

TV 120hz fakat 60 veriyor

[H3 id='SAMSUNG+QE65Q70CATXTK']SAMSUNG QE65Q70CATXTK[/H3] Bu ürüne sahibim ve 1.5 senedir böyle kullanıyormuşum. Playstation ile kullanıyorum ve televizyon 60hz veriyor. Ürün 4K 120hz, bunu 4k 120hz yapma şansım var mıdır ? Yoksa Ps'te otomatik 60 mı oluyor ? Ya da ben bu televizyonu dizi / film...
  13. G

Playstation klavye ve mouse ile oynanıyor ama efektif mi ?

Merhabalar, PS5 oturma odamızda, genelde eşimle birlikte oynuyoruz ya da ben tek başıma EA FC, Diablo gibi oyunlar oynuyorum. Şimdilerde ise OLED monitör aldım, gelmesini bekliyorum ve Diablo tarzı oyunların daha iyi olacağını biliyorum. Ama bilgisayar masamda olacağı için, PS5 ile monitörle...
  14. G

PS Store için kredi kartı önerisi

QNB Finansbank kartımla rahatça yapıyordum bütün alışverişlerimi fakat ilk defa kontrol ettiğimde, harcama tam gözükse de, ekstre kesildiğinde kur farkını ekleyerek ücretlendiriyor, haliyle daha fazla para ödüyorum. PS Store için ekstresinde, ekstra ücret çıkarmayan bir kredi kartı var mı ...
  15. G

PS5 için 2K OLED vs 4K OLED

Sizce PS5 için hangisi daha iyi tercih olur ? 4K 27" = Asus Rog Strix OLED XG27UCDMG 4K 27" = Samsung ODyssey G81SF (Geçen ay ki fiyatı olan 31K'ya düşerse) 2K 27" = Asus Rog Strix OLED XG27ACDNG Bugün yarın almayı düşünüyorum o yüzden bilgisi, fikri, deneyimi olanlar destek olursa sevinirim.
  16. G

27" OLED için 4K mı 2K mı ?

Sistemim 4K için yeterli değil, şimdilik upgrade yapmayı da düşünmüyorum ama bilgisayar başında saatler geçiren biri değilim ve özellikle son zamanlarda TFT oynuyorum sadece. Yani gene de 4K'da TFT ve LOL gibi bir oyun için yetme olasılığı yüksek. 6700 XT - i5 12400F - 3600 2x8 Ram (DDR4) PS5...
  17. G

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D7NSZRJW?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Son dönemlerin açık ara en ucuz fiyatı olmakla beraber, çıkış fiyatından 300-400 TL fazla gözüküyor. Şahsen ben almayı düşünmedim diyemem, yeni çıkacakları beklemek için sabırsızlanmayıp beklemekte bir yandan...
  18. G

İşlemci + Anakart + Ramler ne kadar eder ?

Intel i5 12400F MSI PRO B660M-A Wifi DDR4 Kingston Fury Beast RGB CL17 ( 2 x 8 ) 3600MHZ Sistemimde şuan bunlar var ve satıp DDR5 yükseltmeyi düşünüyorum, sizce 2.eli ne kadar eder bunların ? Toplu ya da tek farketmez.
  19. G

6700XT için 7800X3D ya da 9800X3D abartılı olur mu ?

Sistem toplama hedefim vardı fakat finansal durumdan ötürü bir anda 80-100 bin TL para vermek istemedim. Şimdilik oynadığım çoğu oyunda 2K'da sistemim yeterli geliyor fakat örneğin LOL oynadığım için belli bir dk'dan sonra özellikle fightlarda sistem kasıyormuş hissi yaratıyor, tabii süreklilik...
  20. G

Sistemde FPS düşmese de kasıyormuş gibi hissettiriyor

Ekran kartı: ASUS Radeon Dual RX 6700 XT OC. İşlemci: i5 12400F. Anakart: MSI Pro B660M-A Wi-Fi DDR4 soket mATX. RAM: 2 X Kingston Fury Beast RGB 8 GB 3600 MHz. PSU: High Power Gold 600W 80+ Gold. Soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT ARGB. Kasa: Dark maxima V20 3 senedir sistemi 2K'da kullanıyorum ve...
Geri