Arama sonuçları: *

1. marceline_27

Yardım Lütfen! ARTIK SORUN YAŞAMAYACAĞIM BİR KLAVYE İSTİYORUM

Başlıkta belirttiğim gibi artık bir klavyede sorun yaşamak istemiyorum. YETER! Şu an kullandığım klavye ASUS ROG STRİX SCOPE II TKL. rezil bir klavye. Tamam hot swap olduğu için ilerde sorun çıkarırsa bilmem ne diye switch değiştirirm mantığıyla aldım ama daha garantisi bitmedi lanet klavyenin...
  2. marceline_27

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 KLAVYEYE NE SWITCH ALMALIYIM

Merhabalar, Klavyem hot swap ve alalı daha 1 sene olmasına rağmen tuşları bozulmaya başladı. Bir tuşu bozuldu garantiye verdim tuş bakımı yapıp gönderdiler o düzeldi. Bu sefer başka tuş gitti. Ondan önce de bi tuş gitmişti switch değiştirdim yanında gelen 2 adet switchden. Ben bu klavyeye...
  3. marceline_27

Öneri İŞ İÇİN HAFİF VE ERGONOMİK LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese selamlar, Birkaç gün öncesinde bu laptopu satın almıştım (https://ty.gl/eljo5g4ci172v) şu an da stok yok. Bana gönderilen son laptop da bildiğiniz ikinci el bir laptop'du. Garantisi 6 ay önce başlamış, Windows kurulmuş vs vs. Bu laptopu özenle seçmiştim aslında. Hem bütçeme...
  4. marceline_27

Yardım MARVELS SPIDERMAN 2 FRAME GENERATION AÇINCA KAPANIYOR

Başlıkta belirttiğim gibi bu lanet oyun yani bitirdim bir şekilde frame generation açmadan ama fps düşük. Ayarları da düşürmek istemiyorum çünkü kötü geliyor gözüme yüksek ayarlara alıştığım için. Ayrıca neden ben ekran kartımın teknolojisini kullanamıyorum. Frame generation açtığımda oyun ekte...
  5. marceline_27

Hangi Markadan Ekosistem Kurmalıyım?

Merhabalar, Yeni toplayacağım sistem parçalarını yavaş yavaş almaya başladım. Bu süreçte donanım parçalarını olabildiğince MSI alacağım. Bunu bütün çevre birimlerime de taşımak istiyorum aslında. Klavye mouse kulaklık gibi ürünlerde MSI'ın çok fazla seçeneği yok. Klavye modellerini de pek...
  6. marceline_27

Modüler PSU İçin Kumaş sarım kablo nasıl bulabilirim?

Merhaba iyi forumlar, Kumaş sarım modüler psu için kablo istiyorum fakat bunlar genelde ek uzatma kablosu olarak satılıyor. Ben bu şekilde ek istemiyorum. Direkt psu'nun kendisine takabileceğim bu tarz kabloları nereden bulabilirim? Ya da kumaş sarım kablo gelen psu modelleri hangileridir?
  7. marceline_27

İNTEL CORE İ5 14400F - KÖTÜ İŞLEMCİ! *GÜNCELLEME*

Yaklaşık 1 ay önce bu işlemciyi aldım. Yaşanan intel sorunları yüzünden biraz tereddüt yaşasam da sorunun yüksek performanslı işlemcilerde yaşanması dolayısıyla bu işlemci nezdinde çok düşünmedim. Anakartında desteklemesi benim için maliyet açısından kârlı olacağından 14400f alıp geçtim. Bu...
  8. marceline_27

Yardım 14400F işlemciden tam performans alamıyorum

Merhabalar, Dün işlemci yükselterek 14400F'e geçtim. İşlemciyi taktıktan sonra sıradan stress testlerine soktum test etme amaçlı. Cibebench R23 testinde 12 bin küsür puan alıyorum. İnternetten testlere baktığımda ise 16 bin dolaylarında bir puan alıyor bu işlemci. Ciddi bir fark var yani...
  9. marceline_27

Firefox’da Sayfadaki sekmelerin yüklenmeme sorunu

Merhabalar, Firefox kullanıyorum bir süredir ve bazı sayfalardaki sekmelerin ve youtube’da bir video açtığımda sayfanın tamamının yüklenmemesi sorununu bir türlü çözemiyorum. En basit örnek sahibinden de bana özele giriyorum yayında olan ilanlar ve olmayanlar arasında geçiş yapıyorum değil mi...
  10. marceline_27

Bilgisayar Yükseltme Hakkında

Merhabalar, İmzamdaki sistemimde ilk güncellemeyi 4070 super ile yaptım. Sistemimi 2 yıldır kullanıyordum. Aslında bana yetiyordu fakat 2k monitör aldığım için böyle bir yükseltme gereğinde bulundum. Bir de işlemci upgrade edeceğim ilerde (6 ay içerisinde) fakat şöyle bir sorum olacak: Sizce...
  11. marceline_27

🔥İndirim Razer Barracuda Pro 6.908,89 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B09QFYYBWD/ref=asc_df_B09QFYYBWD1732089420000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09QFYYBWD&linkCode=asn&th=1 Çok amaçlı kulaklık arayanlar için güzel bir seçenek.
  12. marceline_27

Yardım SALT OKUNUR USB BELLEĞİ NORMALE ÇEVİRME

Merhabalar, USB Belleğim beklemediğim bir şekilde durduk yere salt okunur oldu. İş için kullanıyorum ve genel anlamda veri transferi için program kurmak için, bilgisayardan bilgisayara bir şeyler aktarmak için kullanıyorum. Dolayısıyla salt okunur olması benim için büyük bir sorun. Belleği...
  13. marceline_27

Yardım ASUS ROG STRİX RTX 3060 ISINMA SORUNU

Ekran kartımın garantisi bitti o yüzden garantiye yollayamıyorum. %100 yükte full güçte çalışırken bile 60-65 dereceyi geçmeyen kartım şu an %100 fan devri ile 82 derecelerde çalışıyor yükte iken. Boşta yine eskisi gibi 45-50 arası derecelerde. Bir kere 2 gün önce çantamla çıplak yani bir koruma...
  14. marceline_27

Öneri 2K Gaming için Ekran kartı önerisi

Herkese selamlar, iyi forumlar. Ben de RTX 3060 var aslında yetiyor yani 1080p de oyunları oynuyorum. Artık hem güncellemek istiyorum ileriye dönük olması açısından hem de 2k çözünürlüğe geçmek istiyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Online oynadığım oyunlar bf 2042 mortal kombat 1 gibi...
  15. marceline_27

Öneri Kuba Bluebird Alınır mı? 50 cc motor önerileriniz nedir?

Merhabalar, 50 cc bir motor alma düşüncem var. Bütçem en fazla 40.000 TL üstüne daha 1 lira çıkamam 40000 TL'yi bile zor denkleştireceğim, ekstra bir şey olmazsa. Genel olarak işe git gel olarak kullanacağım ve şehir içi bir yerlere gitmem gerektiğinde ufak tefek şeyler taşımam gerektiğinde...
  16. marceline_27

Yardım ASUS ROG STRIX GO 2.4 Hoparlör Sorunu Hakkında

Yaklaşık 3-4 aydır bu kulaklığı kullanıyorum. İlk aldığımda normal kullanıyorum, bir süre sonra kulaklıkta video izlerken veya müzik dinlerken sanki bağlantı sorunu yaşıyormuş gibi anlık 2 kere bip sesi geliyor düzeliyor. çok kısa belki saliselik çıt, cızırtı gibi sesler geliyordu. Telefonda...
  17. marceline_27

Öneri Hafif ve İşlevsel Laptop Önerisi

Merhabalar, Bir arkadaşım için laptop arıyoruz. Ben baya araştırıyorum ve ek olarak buraya da sorup fikirlerinizi almak istiyorum. Baktığımız seriler, Lenovo Yoga, Asus Vivobook/Zenbook, HP Envy gibi seriler. Olmazsa olmazlarımız; Orta düzey kullanımda (video izleme internette sörf yapma...
  18. marceline_27

Öneri 10.000 TL Bütçe ile 32'' 2K 144 HZ IPS Panel Monitör Önerisi

Merhabalar herkese, başlıktaki özelliklerde bir monitör arayışım vardır. Ben ideal bir monitör bulamadım. 10k bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.
  19. marceline_27

Telefonu monitörün üstünde webcam gibi kullanmak için aparat önerisi

Merhabalar herkese, konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama benim böyle bir ihtiyacım bulunmakta. Kamera ile çok fazla işim olmuyor. Bu nedenle kameraya pek para vermek istemiyorum. Telefon kamerasını bilgisayardaki görüntülü görüşme uygulamalarında kullanabiliyoruz sanırım biraz araştırdım...
  20. marceline_27

🔥İndirim Logitech G435 OYUNCU KULAKLIĞI GÜMRÜK DAHİL 1441,68 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07W7LNTM5/ref=asc_df_B07W7LNTM51689233400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07W7LNTM5&linkCode=asn&th=1 Fiyat kesinlikle güzel ama alınır mı bu? Nasıl kulaklık?
Geri