Arama sonuçları: *

• Users: Makinecii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Makinecii

Çözüldü✓ Windows 11 geliştirici modu açılmıyor

Geliştirici modunu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Yukarıda da "bu ayarlardan bazıları kuruluşunuz tarafından yönetilir." uyarısı veriyor. Windows 11 Pro kullanıyorum ve orijinal OEM key aldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. Makinecii

M.2 SSD BIOS'ta gözükmüyor

Merhaba, bugün Kingston KC3000 PCI-e 4.0 NVMe M.2 SSD satın aldım. Sistemdeki ikinci SSD slotuna taktım. Takarken bir sıkıntı olmadı. Bilgisayarı açtım ve SSD gözükmüyordu. Ayrılmamış alan olarak duruyordu ve biçimlendirdim. SSD gözükür hale geldi. Steam üzerindeki birkaç oyunu SSD'ye aktardım...
  3. Makinecii

Zotac 4070 Super Twin Sıcaklık Değerleri

Çoğu oyunda 70 dereceyi geçmiyordu ama Cities: Skylines II oynarken 78-80 derecelere ulaşıyor. Değerler normal midir? Tüm ayarlar en yüksekte, Dlss Kalite modunda ve 2k çözünürlükte oynuyorum. Sistem özelliklerimi de aşağıya bırakıyorum. Anakart : ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX...
  4. Makinecii

RTX 4070 Super için UPS önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar. Şu anda sistemimde akım korumalı priz kullanıyorum ve UPS almayı düşünüyorum. Bulunduğum bölgede en az haftada bir elektrik kesintisi yaşanıyor. Sizce akım korumalı priz yeterli mi, yoksa UPS almak daha mı mantıklı olur? Bütçem fazla değil, 2000-3000 TL aralığında bir...
  5. Makinecii

Hp Victus 16 RTX 3050Ti 16.1 Fhd 144Hz Gaming Laptop Ne kadar eder?

Merhaba sistem topladığımdan dolayı dizüstü bilgisayarımı satacağım. Ağırlıklı olarak mühendislik programları kullandım ve oyun oynadım. Şuanda 9 ay garantisi bulunuyor. Bakımlarını yeni yaptım. Uzun süre test ettim sıcaklıklar ilk aldığım düzeylerde. Şuanda sarı sitede 24.000 TL ilanda duruyor...
  6. Makinecii

AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER Sistem 41K'ya alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, aşağıda attığım sisteme bi kaç ekleme yaptım sizce mantıklı mı? Ayrıca işlemci için ekstra soğutma sistemi gerekir mi? ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart (+1976 TL) Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46 1.1V PC Ram...
  7. Makinecii

HP Victus 16-D1050NT işlemcisi 100 dereceye ulaşıyor

Merhaba, öncelikle herekse iyi bayramlar. Dizüstü bilgisayarımı ilk aldığımda Rainbow Six: Siege oyununda ekran kartı için 70 derece, işlemci için 80 dereceleri görüyordum. Bir yıl kullandıktan sonra dereceler ekran kartı için 75-80 derece, işlemci için 95-100 dereceleri görmeye başladı. Termal...
Geri