Arama sonuçları: *

• Users: lichae
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lichae

Öneri Laptop soğutucu önerisi 2026

Selamlar öncelikle, bayadır girmiyorum foruma özlemişim epey, neler yapıyorsunuz sohbet edelim biraz. 2 ay önce laptop aldım asus tuf 4060 140wlık model, ne yazık ki cayır cayır yanıyor... Güzel bir soğutucu istiyorum, beni uzun vadede üzmesin, çok sesli çalışmasın sonuçta sanayi tipi almıyoruz...
  2. lichae

Laptop kendi kendine kapanma sorunu

Selamlar, i3 2.nesil laptoptaki hard diski çıkarıp ssd taktım ve format attım. Gayet iyiydi ama kendi kendine kapanmaya başladı, 10 dakkada bir kendiliğinden shut down oluyor. Güç ayarlarından kendiliğinden kapanmaması için ayarları değiştirdim ama devam ediyor, sizce sorun ne? edit: driver...
  3. lichae

Mi stick yerine box önerisi

Merhaba beyler, babaannem kullansın diye Mi Stick 1080p almıştım ama çok donduğu ve yavaş olduğu için şikayetçi. Yerine daha performanslı ve yavaşlık konusunda üzmeyecek bir android box arıyorum. Deneyimi ve bilgisi olanlar ürün önerirse sevinirim. İyi forumlar~
  4. lichae

Ekran kartımı kendim temizlesem ne olur?

Merhabalar, kararsız olduğum için konu açmaya karar verdim; şuan kullandığım Asus Tuf 1660 super kartımın 3 ay garantisi kaldı ve ben temizlik zamanının geldiğini düşünüyorum. Servise yollayıp ücretsiz bir şekilde temizletebilirim fakat değiştirecekleri macun, termal pad kalitesi iyi olur mu...
  5. lichae

Sdd formatlarken hatalar alıyorum

Merhabalar, bozulduğunu düşündüğüm bir ssdyi biçimlendirip sıfırdan windows kurmak istediğim için üç saattir uğraşıyorum, önce araştırdım diskpart falan bir şeylerle uğraştım ama şuan 0x80300002 hatası alıyorum ne yaparsam yapayım formatı tamamlayamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
  6. lichae

Win11 için uygulama kilidi

Merhabalar, üniversite hazırlık öğrencisiyim ve bilgisayardaki bazı oyunlarım çok vaktimi çalıyor. Bu oyunlara sadece haftanın belli günleri veya belli saatleri erişmek istiyorum, buna uygun bir uygulama kilidi var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.
  7. lichae

Öneri Hangi Oyuncu Kulaklığını Almalıyım?

Selamlar arkadaşlar. 1kya kadar bütçem var (max), bu kulaklıklar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Özellikle ses kasmalı fps oyunlarında ve discord kanallarında kullanılacak. Arada az da olsa müzik dinlerim...
  8. lichae

100mbps internetim var 20mbps alıyorum

Selamlar, bugün interneti 25ten 100 megabite yükselttik fakat speedtest yaptığımda 20 veriyor. Upload yükselmiş fakat download hala düşük, yapmam gereken bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim. Edit: Az önce superonline ı aradık müşteri hizmetlerine bağlamadı ama restart attılar şuan 35e...
  9. lichae

Foon Watch 8 mesajları almıyor

İyi akşamlar, babam birkaç gün önce piyasada en iyi olduğu söylenen çakma apple watch "Foon Watch 8"i aldı, videolarda hep sorunsuz çalışıyordu. Arama ve mesajların saate gelmesi lazım, arama almayı denedik oldu hatta telefon görüşmesi yaptık ve sesi falan gayet normal geliyor saatte bir sıkıntı...
  10. lichae

Bu sayfa dolandırıcı olabilir mi?

Merhabalar, bir arkadaşım instagram sayfasında iphone 14 pro max çekilişine katıldı ve kazandı. Güvenilir olup olmadığını bilemiyoruz, bilenler yardımcı olursa seviniriz. Gönderecekleri telefon için 450 tl gümrük parası istiyorlar, nedenini pek anlayamadım. dmden yazışmaları aşağıda, artı olarak...
  11. lichae

Hangi Psuyu almalıyım

Psu almayı düşünüyorum birkaç model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım Kaliteli marka farklı bir öneriniz varsa önerilere açığım (550-650w arası olabilir çok önemli değil)...
  12. lichae

Power supply değiştirmeli miyim

Bu konuyu 2. defa açıyorum ama daha çok insanın fikrine ihtiyacım var. Bende frisby 600w 80+ psu var ve elime 2k gibi bir para geçti, sizce psu değiştirmeli miyim yoksa o parayı monitör almak için mi kullanmalıyım? Sistemime zarar gelir mi yoksa 2-3 sene götürür mü? Forumlarda sürekli c4...
  13. lichae

Psu mu değişmeliyim, monitör mü almalıyım

İyi akşamlar herkese, elimde frisby 600w 80+ psu var ve elime 2k gibi bir para geçti, psumda bir sorun vb. yok sadece kalitesiz olduğu için sistemimi çöp etme ihtimalini düşünüyorum. Kaliteli bir psu alıp elimdekini satmalı mıyım yoksa para israfı mı olur? Eğer psu değişimi yapmama gerek yoksa...
  14. lichae

Hoparlör Önerisi (masaüstü pc)

Bütçe yükseltmesi biraz zor, amacım pcnin iki tarafına koyup bilgisayara bağlamak mümkünse 1+1 şeklinde olsun ama çok önemli değil rgbli olursa iyi olur aşırı pahalı olmasını istemiyorum ama yine de kalite önemli benim için yani basslı olsa iyi olur ses güzel çıksın istiyorum ucuz bir model...
  15. lichae

Rampage RMS X9 alınır mı

çok fazla bütçem yok rgbli ve fiyatı uygun bir hoparlör arıyorum bunu buldum fikri olan var mı nasıldır? farklı önerilere açığım ama fiyat artırabilir miyim bilemiyorum 1663866561 https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-rampage-rms-x9-2-0-rgb-fiyati,690989723.html ürün linki burada
  16. lichae

2. el monitör tavsiyesi

2. el 144 veya 165 hz monitör istiyorum asus ve samsung markaları ilk tercihimdir önerebileceğiniz uygun fiyatta bir monitör var mıdır fiyatta esneme düşünmüyorum çünkü param çok yok ona göre öneri yaparsanız sevinirim
  17. lichae

Ekran kartım 88 dereceyi gördü

ekran kartım asus tuf gtx 1660 super ve oyun oynamazken 35-40 derece, oyundayken 80-88 arasını buluyor normal midir? kartım yeni kartın linki...
Geri