Arama sonuçları: *

• Users: mhmtsalih
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mhmtsalih

4K Monitör önerisi (3840x2160)

Herkese iyi forumlar. Genellikle LoL valo pubg cs2 vb oyunlar oynuyorum. 4K monitör önerisi istiyorum dostlar. Sistem; inno3d 4070 ti super R7 9700x Lexar ares rgb 32 ram cl 30 Cougar 850w 80 gold M2 ssd Msi mag x870 tomahawk
  2. mhmtsalih

Sistem bileşenleri önerisi

Selamlar dostlar iyi forumlar diliyorum. Bütçemin büyük kısmı anakart işlemci ve ekran kartı m2ssd ye ayrıldı. Kalan ürünler sistem ile uyumlu olsun bütçeyi hallederiz. Oynadığım oyunlar; LoL Pubg Cs Valo İşlemci: r7 9700x f/p olduğu için sipariş geçmeyi düşünüyorum. X3D işlemci istemiyorum...
  3. mhmtsalih

Çözüldü✓ DDR5 geçiş için parça önerileri

Selam dostlar herkese iyi forumlar diliyorum. Ddr4 sistemimi upgrade yapmayı düşünüyorum. Şuan ki sistem özelliklerini belirtiyorum. R7 2700x B450s2h Xfx 6600xt 16gb patriot cl 16 ram Bu haldeki sistem ile yeterince fps alamıyorum(umduğum gibi doğrusu), şuan için ekran kartı upgrade...
  4. mhmtsalih

Rx7700xt - yanına anakart ve işlemci önerisi

Selam dostlar, görüş ve önerileriniz benim için önemli. Şuanki sistemim; R7 2700x Gigabyte b450m s2h Rx6600xt 16 ram Şuanki sistem ile (LoL vb oyunlar) istediğim fps alamıyorum. Ddr5 bütçemi aşar bu durumda başkaca ödemelerim var yıl sonuna kadar. Başlıkta belirttiğim ekran kartının yanına en...
  5. mhmtsalih

Kız arkadaşımla kalabileceğim yer!!

Ankaraya 2 günlüğüne gideceğim. Kız arkadaşımın doğum gününü kutlayıp beraber kalabiliriz. Günlük evlere güvenmiyorum hostelede kız arkadaşım yanaşmıyor önereceğiniz başka bir durum var mı?
  6. mhmtsalih

Öneri Rx6600XT için işlemci önerileri

Selamlar, Güncel sistem; R7 2700x Rx6600XT 16 dual ram İşlemci upgrade istiyorum tek çekirdek performansı istediğim fps vermiyor oyunlarda rica etsem AMD işlemci önerilerinizi alabilir miyim? Bütçe 7000 civarı
  7. mhmtsalih

Yardım Hawai Fişek Nasıl Yapılır?

Merhaba, Kendi hawai fişeğimi yapmak istiyorum fakat aramızda kimyager veya bununla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar ile bilgi alışverişi yapmak istiyorum.
  8. mhmtsalih

Lazer epilasyon öneri

Selamlar, lazer epilasyon makinası almak istiyorum (Evde kullanmak için) Lazer epilasyon salonlarındaki verimi alabilecek makina var mı? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim. 1668428811 Up
  9. mhmtsalih

Yardım Yurtdışına çıkma şartı??

Merhaba, tecilimi bozdum ve ocak ayında askerim. Yurtdışına çıkıp gelmem de bir sorun olur mu? 3 günlük yurtdışı planım var sınırda sorun yaşar mıyım? Bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim
  10. mhmtsalih

Rog Strix B450-F Gaming II vs B450 Tomahawk Max ?

Dostlar selamlar, R7 2700x Overclock yapmayı düşünmüyorum ve tenezzül etmeyi de pek aklımdan geçirmiyorum. Rog strixde argb girişi ve birkaç minik extrası var. Sizce OC yapmayacağım halde yinede hangi kartı seçmeliyim? OC için tomahawk seçerdim muhtemelen ama uzun ömürlü olması benim için bir +...
  11. mhmtsalih

SteelSeries Apex Pro İkinci El Alınır mı?

Agalar s.a Bir arkadaşım bana kendi kullandığı (garanti devam ediyor distribütör garantili) Apex pro yu 2k ya verebileceğini söyledi. Sizce alınır mı bu paraya? Yoksa ekim ayında ne kadar olunur bilinmez ama elektronik ürünlere gelecek ötv indirimi beklenmeli mi? Yorumunuz benim için önemli ve...
  12. mhmtsalih

Yardım Anakart ram slotlarım bozuk mu?

Selam dostlar, daha önce pc reset çekiyor diye paylaşımda bulunmuştum. Yeni ekran kartından dolayı şüphelenmiştim onu garantiye geri gönderdim. Eski ekran kartımı taktıktan birkaç gün sonra aynı hatayı tekrardan aldım ve denemelerim sonucunda "tek slota ram takınca sorun olmuyor ama çift slot...
  13. mhmtsalih

Çözüldü✓ PC Aniden Mavi Ekran Veriyor!!!

S.A 6600xt ekran kartı aldım ardından gt430 ekran kartımın yerine revize ettim. Gayet iyi güzel bir şekilde kullanırken 2 3 gün sonra pc mavi ekran verdi kapandı ve windows ekranına gelmedi. Hard reset atıp yeniden windows yükledim ama 30 dakika sonra yeniden mavi ekran verdi reset çektim bu...
Geri