Arama sonuçları: *

• Users: Wilot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wilot

Ekran kartı değişikliği format gerekir mi?(NVIDIA-NVIDIA)

Merhaba soru başlıktaki gibi. Hem eski hem yeni kart nvidia formata gerek var mı yoksa nvidia appten temiz kurulum yeterli olur mu?
  2. Wilot

Çözüldü✓ GIGABYTE Eagle 5070 yerine hangi modeli önerirsiniz?

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-geforce-rtx-5070-eagle-oc-ice-sff-12g-12gb-gdrr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54947?utm_campaign=akakce&v=1.49.4 Merhaba bugün linkteki kartı alacaktım fakat gece stoğu bitmiş. benzer fiyatlarda 2 fanlı modeller bulabiliyorum. Beyaz istiyorum başka hangi...
  3. Wilot

30-35k Ekran kartı önerisi

Merhaba, bu gece ekran kartı alacağım aklımda bir kaç seçenek var aslında daha önceki konularımdan ama 1-2 ay öncesinden kalan seçenekler olduğu için yeniden sormak istedim. Gaming gecesine bakacağım denk gelirse eğer gaming gecesinden alacağım fakat şuan için aklımdaki modeller aşşağıda. Başka...
  4. Wilot

200-250k araba önerisi

Merhaba, 200-250 bandında araç bakıyorum. km ve kozmetik olarak takıntım yok biraz konforu olsa iyi olur. en az 130hp civarı arkadaş çekiş manuel bir şey istiyorum en azından biraz zevk vermesi açısından. Yürüyeni sağlam olduğu sürece kozmetik kusurları çözülür kolay iş. Çok araç kullanıyorum...
  5. Wilot

Çözüldü✓ Ekran kartı almak için iyi bir zaman mı? (olası fiyat artışı)

Merhaba, ekran kartı alma planım var fakat kararsızım bu kararsızlığımı gidermek amaçlı birazda bu konu. NVIDIA'nın artık gpu işlemcilerini vramler ile beraber kit olarak satmayacak diye bir haber gördüm bundan dolayı da ram fiyatlarının da artması ile beraber benzer bir artış ekran kartlarında...
  6. Wilot

RAM Almak mantıklı mı? Fiyatları tekrar düşer mi?

Merhaba, crucidialin vs piyasadan çekilmesi bellek stoklarının bitmesi vs. derken ram fiyatlarının geldiği durumu biliyoruz. Fiyatlar ileride düşer mi veya bu fiyatlarda ram alınır mı? Şuanki ramimde ufak bir problem yaşıyorum ara sıra cold boot sıkıntısı oluyor ve 32gb a yükseltmek istiyorum...
  7. Wilot

Zontes ZT350T2 önerir misiniz?

Merhaba, Zontes 350T2 almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında 200-240k hem sıfır olacak olması hem hp-tork olarak hem de teknolojik(anahtarsız giriş vs.) olarak en mantıklı motor gibi duruyor. Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim? Başka öneriniz varsa da alabilirim ADV bakıyorum, hem uzun...
  8. Wilot

Antalya Flex Kablo tamiri yapacak yer önerisi

Merhaba, antalya içinde (kepez,konyaaltı,muratpaşa ve belki döşemealtı,aksu) flex kablo tamiri yapabilen bir yere ihtiyacım var. Bildiğiniz-önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?
  9. Wilot

Cs bıçak/eldiven case hardened blue gem ne kadar değer arttırır

Merhaba, biraz araştırdım fakat bulamadım case hardened skinler için blue gem ortalama ne kadar değer arttırıyor Tier 1-Tier 2-Tier 3 Olarak
  10. Wilot

Wraith IEM Kulaklık alınır mı

Merhaba, 2019 dan beri SS Arctis 3 kullanıyorum ama bu sene içerisinde kulaklığım bozuldu. Şuan petrolde vs satılan dandik kulak içi kullanıyorum cs için. Şimdi de geçici olarak (1yıldan fwzla sürebilir) Wraith Sense gibi bir kulaklık almayı düşünüyorum. Önerir misiniz veya diğer X modeli ile...
  11. Wilot

Polonyadan alinan kod steam key tr de gecerli mi?

Merhaba, babam polonyadan yanlislikla 110 zlotilik (~25€) 8 adet steam kodu almis bunlar turkiyede gecerli oluyor mu veya kullanmamin bir uolu var mi
  12. Wilot

Uzun süreli creative gelişim oyunu

Merhaba, bahsetmeye çalıştığım oyun tipi biraz minecraft gibi aslında. Bu tarzda minecraft harici oynayabileceğim oyun neler var? 30 saat kadar planet crafter oynadım ve artık tek kişi sıkıcı gelmeye başladı bir şey her şey döngüye bağladı sürekli maden topla dolaba koy maden topla dolaba koy...
  13. Wilot

Yardım EQ Ayarları nasıl olmalı hangi frekans ne işe yarar?

Merhaba, buradaki EQ ayarlarımı kendime göre ayarlamak istiyorum ama hangi frekans neyi belirtiyor yardımcı olabilir misiniz? Genellikle türkçe rap dinlemekteyim oldschool newschool karışık buna göre de öneriniz varsa deneyebilirim ama frekansları öğrenmek daha önemli benim için
  14. Wilot

S/PDIF Nedir, ne işe yarar, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Merhaba, sabah sabah yeni uyanmışken aklıma anakartlardaki S/PDIF çıkışı kafama takıldı. Bir miktar araştırmaya çalıştım YouTube üzerinden fakat aradığım teknik bilgilere tam olarak ulaşamadım. Bu pin ne işe yarar? Ne için kullanılır? Avantajı nedir dezavantajı nedir? Alternatiflerinden farkı nedir?
  15. Wilot

Yardım Şifre unutulan telefon nasıl düzeltilebilir

Merhaba, şifresi unutulan telefon nasıl açılabilir? Eski telefonlarda BIOS tarzı bir yerden reset atılabiliyordu ama telefonu kapatmak gerekli ve kapatmak için de şifre istiyorlar artık. Telefon S25 Ultra
  16. Wilot

SSD İçin Anakart soğutucusu mu SSD soğutucusu mu

Merhaba, m2 ssd için anakart üzerindeki soğutucuyu kullanmak mı daha mantıklı yoksa SSD üzerindeki soğtucuyu mu? Anakart üzerinde soğutucusuz bir m2 slotu olmadığı için birinden vazgeçmek zorundayım. Tasarım açısından anakart üzerindekini kullanmak istiyorum ama ssd üzerindekini sökersem garanti...
  17. Wilot

Oyun için kablosuz kulak içi kulaklık kullanan var mı kullanılır mı?

Merhaba, dışarıda kullandığım Marshall Motif II ANC kulaklığımı bilgisayarda oyun ,müzik ve discord için de kullanabilir miyim? Apırlıklı olarak cs oynuyorum ama hoparlör ile dahi oynayabilirim sesi versin yeter modundayım şuan için bu tarz bir kulaklık airpods pro vs ile deneyen varsa olur mu...
  18. Wilot

Fiyatına değer mi? (Aorus B850)

Merhaba, çoktan satın almış olsam da fiyatına değer mi çok kararsız kaldım açıkçası Gigabyte Aorus Elite B850 ICE WIFI7 aldım 12.684₺ gibi bir fşyatı vardı şuan zaten en ucuz stok gözüken site. Fazla mı yoksa değer mi sizce? Gaming gecesinde Asus Rog strix vardı fakat eski anakartım asus ve...
  19. Wilot

Anakart değiştirdim format atmam gerekli mi?

Merhaba, yeni anakart siparişi verdim geldiği zaman bilgisayarı kurduğumda formatlamam gerekli mi yoksa direkt aynı windowstan devam edebilir miyim format atmadan?
  20. Wilot

RTX5070 Windforce OC mi Eagle OC mi?

Gigabyte RTX 5070 Windforce OC SFF 12G GV-N5070WF3OC-12GD 192 Bit GDDR7 12 GB 29.499TL Gigabyte RTX 5070 Eagle OC Ice SFF 12G GV-N5070EAGLEOC ICE-12GD 192 Bit GDDR7 12 GB 31.799TL Aradaki 2K fiyat farkında değer mi? Sistemi de beyaz toplamaya çalışıyorum, B850 Aorus Elit ICE anakart alacağım ve...
Geri