Arama sonuçları: *

1. i_not_burak

Huawei p40 lite uygulama sorunu var

Huawei p40 lite telefonum var bu telefona hiçbir şekilde WhatsApp yükleyemiyorum. Gbox diye bir uygulama denedim olmadı şuan desteklemiyor hatası verdi. WhatsAppın kendi sitesinden indirdim numaramı doğrulama yerinde orijinal wp yükleyin gibisinden bir uyarı verdi yardımcı olabilecek varmı...
  2. i_not_burak

Buff(boyunluk) işine girmek istiyorum

Buff motosikletçiler için Boyunluk işine girmek istiyorum. fakat kumaş bulamıyorum internetten bir yer buldum sipariş ettim ancak çok kötü bir kumaş göndermişler. bulunduğum ilçede böyle bir yer yok boyunluk şeklinde kumaş satan bir yer yok düz kumaş bulmak istesem onuda satan yer yok...
  3. i_not_burak

Motosiklet Sigorta Sorunum

Motosikletımle kaza yaptım grenajlarım falan kırıldı ama ciddi bir sorunum yok çizik çatlak falan.Fakat motosikletim yamaha olduğu için grenajlarım ve göstergem 80-90 bin tl tutuyor motosikletçim expertize masraf bu kadar diye söylemiş experde sigortaya sigorta diyorki 100 bin tl veririz fakat...
  4. i_not_burak

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum

Yamaha MT 125 vites kolu bulamıyorum başka bir motorun YBR vb. motorların parçası uyarmı
  5. i_not_burak

20 bin km'de 2007 CBR Alınır mı?

2007 model CBR 20 bin km de tanıdıktan arkadaşımdan alacağım sizce Alınır mı? 2007 sadece eski geldi biraz bütçem kısıtlı olduğu için bunu düşündüm sizce Alınır mı? 125cc
  6. i_not_burak

Oyun önerebilir misiniz?

İnternetim sınırlı olduğu için düşük boyutlu oyunlar önerebilir misiniz? bilindik oyunlar olmasın çoğunu oynadim
  7. i_not_burak

Etsy 511 TL kesti ve kartı onaylamadı

Etsy de satış yapmak için hesap oluşturuyordum onay için 15 dolar yani 511 tl kesti hesabımdan ve hesabı bir hata çıktı diyerek onaylamadı şimdi onaylama için tekrar 15 dolar istiyor ne yapabilirim paramı nasıl geri alabilirim
  8. i_not_burak

200 TL attılar suçmu

Merhabalar Facebooktan denemek amaçlı bi adama çocugun bırı var ona 200 tl harçlık atarmısın yazdım ıban attım adamda attı ** cidden para almak gıbı bır nıyetım yoktu denemek ıstedım gerı parayıda atamıyorum attıgım ıban kırılan bır kartımın hesabıydı parayı harcayamamda adamada gerı atamam bu...
  9. i_not_burak

Babamı Nasıl ikna edebilirim motorsiklet konusunda

Merhabalar iyi günler Bu yaz full çalışıyorum ve babamdanda motorsiklet istemediğim halde sana alacam dedi bazı sıfır Arora motosikletler gösteriyor fakat ben 2. el bir japon Yamaha almak istiyorum aynı fiyat fiyatta bir değişme yok ama babam sıfır almamın daha iyi olacağını düşünüyor bence 2...
  10. i_not_burak

Bilgisayarım kaç TL eder

Bilgisayarımı maddi durumlardan dolayı satmak istiyorum kaç tl eder Ekran Kartı -GTX 1060 6GB İşlemci -Ryzen 7 1700x Anakart -B350 plus Güç kaynagı -Corsaır ax 750 -8+8 16 gb ram -465 + 465 ssd -120 gb hdd Yanında ekipmanlarımda dahil Mouse -MSI GM08 Klavye -Vooka Trol red switch Kulaklık...
  11. i_not_burak

Bilgisayarımda hicbirsey çalışmıyor

Bilgisayarı açıyorum ses aygıtları çalışmıyor başlat menüsüne giremiyorum ayarlari açamıyorum bir dosyaya sağ tiklayamiyorum sadece masautune sağ tıklayıp yenileyebiliyorum ve masaüstünde ki uygulamalardan bazılarına girebiliyorum proje ödevim var nolur yardım edin
  12. i_not_burak

14 bin tl bütçe pc önerisi lazım

14 Bin TL bütçem var monitör klavye olmadan sadece kasa önerebilir misiniz? -Tasarım -Yazılım -Oyun oynamak için kullanacağım şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  13. i_not_burak

Paket Yükleyicisi Sorunu

Merhabalar telefonum: redmi 9 sürümü mıuı 13 apk bir dosya yükleyemiyorum paket yükleyicisi hatası verıyor telefonum yurtdışıdır çözümünü bilen birisi yardımcı olabilirmi 2 gündür yapamadım
  14. i_not_burak

Lol PBE giremiyorum neden

League Of Legends Pbe hesabı açtım ancak oyuna gırınce bu hesap pbeye kayıtlı degıl gibi bir şey dıyor ne yapmalıyım
  15. i_not_burak

razer deathadder v2 mini VS Viper mini

Razer deathadder v2 mini vs Viper mini Sizce hangisini alayım özellikleri çok benzer seçemedim
  16. i_not_burak

Valorant Ban Açılmadımı

Valorantta 5 ay önce bir salaklık yapıp hile açmıştım.Cezamı yedim ve üstünden 5 ay geçti banım kalktı gözüküyor.Yeni hesap açıp girdim 2 el oynadım çıktım ertesi gün girdiğimde ban yemiştim başka hesap açıp tekrar girdim 1 elk oynadım çıktıım tekrar girdiğimde yine ban yemiştim nedenini veya...
  17. i_not_burak

800 TL ekipman varmı

800 TL'ye mouse kulaklık ve klavye alınabilirmi biliyorum çok az bütçe fakat varsa bildiğiniz markalar önerebilir misiniz?
  18. i_not_burak

Rampage Howl Mouse driver hatası

Rampage Howl marka bir mouse aldım driverını yükledim açmaya çalıştığımda *access violation at address* diye bir hata alıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi
  19. i_not_burak

Regedit Açılıp Aniden Kapanıyor

Regedite girmeye çalıştıgımda regedit gelıyor ve anıden kapanıyor
  20. i_not_burak

RAM Kullanımı Aşırı Yüksek

Bilgisayarımda 16gb ram bulunmakta arkaplanda hiçbir uygulama açık deilken masaüstünde bile 8-9 gb ram kullanımı var yardım edebilecek varmı
Geri